Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisterdszeli

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baratok kozt A második kísérlet 2022.06.14 11:59:56
Nehany ev egymas mellett eles utan. Gyerekekkel es cakundpakkal. Ket valas utan.  Mi oregszunk, a gyerekek pubertalodnak, jo kis kombi. Szuperuj lakas, nagy es eleg szobaval. Mondjuk az vicces, hogy a legtobb csalad olyan mint mi kb egy jo 10 eve. Akkor meg hittem abban, hogy atlagos csaladkent…..
Sziasztok, Anna vagyok. (egyebkent nem, de ez teljesen mindegy is) Ezt a blogot a kovetkezo okok miatt inditottam el: - meg szeretnem sporolni a pszichologust es az alkoholizmust  - "nem mondhatom el senkinek, elmondom hat mindenkinek"   Itt lesz szo szexrol, pubertasrol es a patchwork csalad…..
GazPömpöllér & co Szőke 2012.10.26 09:28:03
Üdítő színfolt a családunkban, mert tényleg minden szőke nős vicc róla szól, persze mindeközben imádnivaló, és annyira aranyos, és szép és kedves, hogy mindenki mosolyog, aki ránéz, de attól még én élek vele, és én asszisztálom végig a mindennapokat, amikor pl. a kérsz-e…..
Ez akar lenni a gyerek, bármilyen formában próbáltam is célozgatni rá, hogy hát ez a két csoport nem igazán metszi egymást :-)))))))))))))))))) Úgyhogy végül is miért ne, egyszer mindenből kell egy első, lehet, hogy ő lesz az első focista agysebész. Vagy agysebész focista? Tegnap…..
GazPömpöllér & co Öli! 2012.06.13 14:41:00
Anya, csak egy öliiiiii! - szaladt felém a leánykám az oviudvaron, én meg dobtam egy habos hátast, kemény kiképzés ez nekem, a pónikkal meg sellőkkel még úgy-ahogy elvagyok, a királylányrajzoló-szintidőm lement egy perc alá, de ezt az affektálást marha rosszul bírom, sajnálom,…..