Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonesstorm

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
slapajblog Juszt is Erzsébet! 2012.07.10 16:07:00
Hiába emeltek szót politikusok, szociológusok és az érintett családok, megint „hülyére vették” a családok ezreit. Elnézést nem tudom ezt szalonképesen leírni, csak így! Mert kormányunk annak néz minket.  Tegnap döntött a parlament.  Ezentúl „Erzsébetben”…..
 „Minden férfi csak azt akarja!” „És ha azt se akarná?” Senki sem akar túl bonyolult kapcsolatot, de senki sem akar unalmas kapcsolatot sem. Milyen legyen egy nő, csábító vagy inkább visszahúzódó, törekvő vagy inkább visszafogott, tudja, hogy mit akar, vagy bízza magát a férfira, odaadó legyen,…..
Szombat délután lesz a Budapest Pride 2012 egyik programjaként az Andrássy úti felvonulás. A világ szerencsésebb országaiban felszabadult karneválhoz hasonlít egy ilyen rendezvény, nálunk pedig annak is örülni kell majd, ha atrocitások nélkül véget ér a felvonulás. A tüntetés…..
Szia Tibi, Talán emlékszel még rám, korábban már írtam pár bejegyzést (Horgász, 3nevű ember ...) Sajnos eddig nem nagyon volt időm, a haverok se nagyon értek rá, de most itt van két újabb, remélem ez is tetszeni fog. /Kibaszottul tetszik, szavannai hiénaként ugattam…..
Teadélután Drogosok 2012.06.30 10:12:00
Nem beszélhetünk általánosítva A Drogosokról, és a tudatmódosítók azért vannak csak betiltva, mert a politikusok nem akarják, hogy több perspektívából is rá tudjunk tekinteni a dolgokra - többek között ezt tudhatta meg Puzsér Róberttől az, aki az elmúlt két szerda estét a…..
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
bonesstorm 2012.06.25 10:21:11
namostmareleg 2012.06.25 07:02:00
namostmareleg Az egyetemistákról 2012.06.22 09:08:00
Előzetesen is elnézést azoktól a kik valaha is elolvassák eme sorokat, most írok először ilyen formátumban.Alkalmanként olvasgatok a neten mindenfélét  ,köztük több blogot is.És bár nem vagyok minta polgár,de ma( hajnalban a vihar miatt nem aludtam így) a szokottnál több cikket…..