Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tesztbarát

15 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
e-mail: tesztbarat@gmail.com Jó szórakozást. ..
e-mail: tesztbarat@gmail.com Jó szórakozást. ..
Sziasztok. Ma a híres UFO-apokalipszis filmről készült játékot mutatjuk be. Ha kérdésetek van, írjatok a tesztbarat@gmail.com-ra. Jó szórakozást. ..
Íme a várva várt folytatása, egy nagyon különleges játéknak. Az Assassins Creed +-adik része. ..
Hamarosan jön a teljes játék teszt. ..
Boldog Halloweent! ..
Íme itt van, megérkezett! Bemutatjuk a Bioshock 2-t. Valamikor jönni fog még különkiadás, illetve hamarosan bemutatjuk az Assassins creed revelationst. ..
Íme az utolsó 20 perce a filmnek, ahol már érezhetően nagyon elfáradtunk... de túléltük! Ezzel véget ért az évadzárás is, ami az Oscar miatt most eléggé elcsúszott, viszont remélhetőleg már a hétvégén, vagy jövő hét elején felkerül a hetedik évad nyitó videója! A…..
A Bioshockra még várni kell, egy kicsit, de addig itt van ez, hogy ne unatkozzatok. ..
Íme a várva várt befejezés. Örültök neki? Mi nagyon. ..
Tehát akkor megnéztük... nagyon-nagyon-NAGYON rossz volt! Az első 20 percen igazán még nem érződik, micsoda szenvedésen mentünk keresztül, itt még kicsit döcögött a dolog, de azért remélem így is szórakoztató lesz! (A film feliratos!) ..
Itt a HORROR második része. Még egy rész lesz valószínüleg, de az lesz a legrosszabb. ..
Íme a sok pénzből is lehet szart csinálni széria legújabb darabja. Jó szórakozást hozzá. ..
Üdvözlök mindenkit DVSCfan vagyok azért írok nektek,mert sikerült elkészítenem a Fifa 12-höz 1 nb3-as és 5 nb1-es klubot. Köztök van a DVSC, UTE, DVTK, KTE, és a VIDI. Ha érdekel titeket akkor a Fifa 12 creation center menüpont alatt a DebreceniVSC által létrehozott csapatokat…..
Íme a második része ennek a borzadálynak, amelyben már kizárólag a sztoriról és a főszereplőről van szó, viszont így sem sikerült mindent elmondanom. Az Elhurcolva határozottan túlnőtt magán, mert még mindig csak a film közepéig jutottam el, úgyhogy várható lesz egy harmadik…..
Leteszteltük a FIFÁt. Próbáljátok ki. Megéri. ..
Íme az első videónk. Jó szórakozást. ..
Sziasztok. A tesztbarátok egyik szerkesztője vagyok. Hívhattok Kirakósnak vagy Jigsaw-nak tökmindegy. Én és a "kollégám" Dvscfan videókat készítünk amelyekben teszteket végzünk el különböző dolgokon( játékok, filmek, stb.) Ha valami elvárásotok, kérésetek, kérdésetek vagy…..