Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TermeszetErdeszet

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmodtam egy világot magamnak. Igen, most itt állok a kapujában. Tavaly október 22-én egy hirtelen impulzusdöntésként neveztem a Berlin maratonra, és most itt vagyok Berlinben. Október 22 óta szerintem nem telj el úgy nap, hogy ne jusson eszembe a maraton, és hogy ne jusson eszembe,…..
TermeszetErdeszet 2012.10.01 14:02:07
@BGy: Esetleg kifejtenéd kicsit részletesebben ezt a részt? Kezdő futóként érdekelne, mire gondolsz pontosan. "Le kell rombolni teljesen és újraépíteni a kívánalmak szerint. Én a T50 után romboltam le a terepfutós énemet, mert rosszul kezdtem az építkezést." (Nem DK-val kapcsolatban érdekel a téma, hanem általánosságban.)
TermeszetErdeszet 2012.10.01 16:25:35
@BGy: Köszi, BGy, így már világos. Én is megtapasztaltam ezt, tavasszal kezdtem el futni, de szeptemberben elölről kellett kezdeni mindent - ahogyan mondtad: "magázódva".
A Runner’s World „Complete Guide to Running” 2010-es kiadványát lapozgattam virtuálisan a minap és egy igazán érdekes cikkre bukkantam. A szerző 25 tippet gyűjtött össze, hogy a rohanó mindennapokba hogyan lehet az edzéseket „viszonylag” könnyedén beilleszteni. A tippek nagy…..
TermeszetErdeszet 2012.06.22 00:08:42
Ez az időzsonglőrködés nagyon szuper téma, én is szenvedek azzal, hogy csak 24 órából áll egy nap, de vannak remek módszerek, bár sokszor elcsúszok még így is, néha nem is kicsit. Volt idő, amikor nem voltam túl aktív, de az a tapasztalatom, hogy minél több dologgal foglalkozom, annál jobban osztom be az időmet, mert a kényszer, ugye... bár tény, hogy sok minden nem vesz el energiát, hanem éppen pluszt ad, ilyen a futás is. Szerintem első körben el kell dönteni, hogy mi az igazán fontos, s a lista végén lévőket le is kell kicsit építeni, így én az utolsó tanácsoddal kezdtem... energiavámpírok törölve. Amikor engem kérdeznek arról, hogy van ennyi mindenre időm, én is mindig a tv-vel jövök, ugyanis a vámpírok után, amit kilőttem: tv, mindenféle netes kapcsolattartás, facebook csoportok, hosszú telefonbeszélgetések, de a vásárlás sem hétvégi program nálam, hanem egy gyors feladat, azaz nem szoktam fél napokat plázákban tölteni. Szerintem ki kell választani négy-öt dolgot, amit fontosnak tartunk az életünkben, s ezekre kell erősen koncentrálni. Futásban még kezdő vagyok, korábban akkor mentem futni, ha volt rá időm, azaz nem volt programom, most meg a programokat a futáshoz igazítom. (Bár nálam könnyíti - egyelőre - a helyzetet, hogy még nem tudok sokat futni, így egy edzés max. egy óra.) Ha régen valakivel programot szerveztem, s azt mondta találkozzunk kedden este, simán igent mondtam, s nem mentem futni. Most viszont azt mondom, hogy 8-kor megyek futni, utána legyen a randi. Akkor jöttem rá, hogy kezd komolyabban érdekelni a futás, amikor ezt először kimondtam. Az esti futásokat szeretném majd reggelre áttenni, de ezen még keményen dolgoznom kell, mert nem vagyok egy pacsirta-alkat. :) Éppen tegnap este jutott eszembe, hogy néhány helyre lehetne futva menni. (pl. hivatalos ügyek intézése, könyvtár, pékség, zöldséges - ezek kisebb távok, de én kezdő vagyok...)