Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrInger

37 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokunknak fejtörést okoz, mit kezdjünk a drágán de akciósan megvásárolt szelíd gesztenyénkkel, ha nem akarjuk, vagy nem tudjuk a beszerzést követően rövidesen felhasználni. A variációk többségéről mindenki hallott, de foglaljuk össze mi minden áll rendelkezésünkre a…..
Mondja valaki, hogy a nyakkendő kötése unalmas meló. Igaz! Eddig az volt. Íme a legújabb, legmodernebb csomózás. Különleges, stílusos, garantált a siker! ..
E Nyakkendőt csomózni a legunalmasabb feladatok egyike, de meg kell csinálni. Íme egy másfajta csomó. Különleges, mégsem illetlen. Egyszerű megkötni, és nagyon hatásos.  ..
Mit csinálsz ha baj van a cipőddel? Irány Misterminit, mert a jó cipészmesterek lassan kihalnak. Egyre kevesebb a suszter, a közelemben már csk 3 idős bácsi üzi az ipart kevéske nyugdíja kiegészítéséhez. Senki nem tudja majd pótolni azt a tudást amit Ők a bőr cipőkről tudnak.…..
Üzletember hódítani indul. Előveszi tökéletes öltönyét, megnyerő modorát, meggyőző erejét.Vértje kész. Egyetemista meggyőzni indul a politikai hatalmat igazáról, kérni készül belátást, toleranciát, józan észt. Vértje egy kinyúlt pulóver, loboncos haj. Vértje…..
 Rögtön folytatom is a tapasztalatokon alapozott ténnyel: csak nem nálunk. A Magyarországunkon földi halandónak számító férfi vonalba, ez a színkavalkád minimum egy év késéssel csúszik be. Pedig végre valami érdekes. Végre valami szívderítő látvány. Végre egy kis…..
Nem kevés összeggel mernék fogadni, hogy a rózsaszín a legutáltabb színe a férfiaknak. Fekete, fehér, kék és zöld, kábé vége is van a színpalettának. Pedig ha tudnátok, hmmmm... hogy amit egy férfi férfiasnak gondol, az egy nő szemével egészen másképp fest. Vannak…..
Rövid Kabát Aktualitását elnyerte.  Amikor találkozom egy olyan férfival, aki jó szabású, klasszikus stílusú kabátot visel, a belső automatám több figyelmet, és tiszteletet kíván adni neki. Ha ez az ember ennyire fontosnak érzi, fordított rá időt és bölcsen…..
MrInger 2013.01.09 09:42:40
@pistagram:
Üdv!
Örülök, hogy figyelmesen olvasod az irományaim. A lista készül, az online lehetőségek gyűjteménye lassan kész, minőség ellenőrzés folyamatban. Székhelyet váltottam, nem Budapest centrikus lesz a fizikailag is elérhető üzletek köre, hanem Közép-Dunántúl.
Viszont: segíteni tudok már abban, hogy pl. Gyapjú alapanyagú téli kabátot, hagyományosan üzleti stílusban, hol találsz és mennyiért...
Mivel komolyabb kutatást igényel az ügy mint gondoltam, lassabban haladok a vártnál, ezért elnézést kérek mindenkitől!
SzürkeBürke Fejfedők III. 2012.11.23 11:48:58
A befejező rész szóljon csak a divatról. Mi a divat? Véleményem szerint ez a szó, hogy divat pusztán annyit tesz: mi kapható a boltokban, tömeges méretben. Nem szeretem használni, mert ilyen elven ami divat, az egyben taszító is... Filozofálás befejezve, lássuk a tényeket: Az…..
SzürkeBürke Fejfedők II. 2012.11.16 14:13:14
A mai divatnak megfelelően legjobban használható kalapok után, jöjjenek a sportos sapkák. Hatalmas a választék,nem könnyű dönteni, ha vesszük a fáradtságot, és észleljük a különbséget Baseball és baseball jellegű sapka között, akkor kavarodunk be igazán. Itt most,…..
SzürkeBürke Fejfedők I. 2012.11.13 12:51:36
Melyik legyen az első, {alap} kalap darab? Egyáltalán Kalap, vagy nem kalap a 21.században ez itt a kérdés! Mint az öltözködés többi témájában, több száz apró részletet kell feltérképezni ebben is, leásni a gyökerekig, hogy megértsük a lét mikéntjét. Nyugalom, nem ez…..
Ez a kis srác ropogósan, frissen, már sokat mesélhetne, és Te? Nem akarok szót szaporítani.Úgy döntöttem, a hosszú posztok helyett  rövidebbekkel és sok vizualitással bombázlak ezen túl. Ennek két oka van, ezekről később. Most lássuk, a legjobb kombinációkat az idei…..
SzürkeBürke Sálak 2012.09.20 14:48:05
Eredendően 70 cm hosszú, 10 cm széles puha, a nyakat körülölelő téglalap alakú ruhadarab. Az utóbbi években kezd visszakúszni a férfi ruhatárba, viszont még mindig nem tanulták meg sokan, hogyan is kell helyesen viselni. Akik nem hordják, azt mondják, nőies. Itt és most…..
SzürkeBürke Őszüljünk 2012.09.15 15:24:03
  Semmi velőrázó, mélyenszántó témát nem terveztem, élvezzük együtt a fashionbeans.com, és a hm.com szösszeneteit. Lessünk bele együtt az őszi hangulatokba, színekbe, mintákba.  Szóljatok, ha valahol mosolyt véltek felfedezni! ..
SzürkeBürke Socks vagy nem socks 2012.09.05 14:00:36
Zokni? Miért van rajtad zokni? Miért nincs rajtad zokni? Törexünk az egyediségre célunk, hogy elismerő pillantások simítsanak végig rajtunk. Az agyunkban van egy beépített kép, amin látjuk a lengő szárú nadrág, fehér zokni és szandál rettegett kombinációját. Valóban…..
SzürkeBürke Le Cardigan 2012.09.03 13:53:14
Kardigán? Az eltelt évtizedek szitokszóvá tették a kardigánt az öltözködés kapcsán. Nos én az a fajta ember vagyok aki a ganéban sem veszélyes hulladékot, hanem új életet látja, akár csak a kardigánban. Mit is kezdhetünk hát ezzel a "kellemetlen" ruhadarabbal? Aki megtanul…..
Biztos vagyok benne, hogy közületek sokan olvasnak cikkeket, blogot, könyveket, konzultálnak karrier tanácsadóval, akik megmondják, mit tegyünk, és mit ne tegyünk állásinterjú során.  Abban is biztos vagyok, hogy ezeknek a tanácsoknak fele sem ragad meg a fejetekben, vagy ha…..
Nagy bajban érzik magukat szezonváltásnál, akik követni szeretnék a divatnak nevezett csillogást. De kit érdekel? Nekünk már van egy jól szerkesztett ruhatárunk igaz? Ha követed az irományaim folyamát sok segítséget kapsz. Nem a frankót mondom meg. Az utat hozzá. Ehhez a…..
Az előző gondolatmenetet folytatva most vakarjuk meg, szekrényünk fenekét. Eljött az idő, túl a második ikszen, hogy sokkot kapjunk és fontosabb célt, mondhatni értelmet keressünk életünknek, mint a pia meg a szex. Határozzunk meg, saját szempontjaink alapján fokozatokat és…..
A divat állhatatlan egy teremtmény.  Egyszer lassú, máskor gyors. Néha konzervatív, olykor pikáns. Volt már mániákus és időtlen is. Ha nem az a fajta - forma ember vagy, aki mániákusan lesi, keresi a divatházak bemutatóit, akkor kétféle választást ajánlok. Vagy…..
Töröd a fejed hogyan frissítsd fel ruhásszekrényed tartalmát? Már meg is tetted az első lépést vagy halogatod, mert nem tudod mit is kellene tenned? Elgondolkodtál már azon mi a különbség egy 5000 és egy 50000 Ft-os ing között? Mindegyiknek vannak ujjai gallérja, gombjai, de…..
SzürkeBürke Az első öltönyöm 2012.08.01 15:18:31
Az első öltönyöm A megfelelő indulás, alapot teremt a kívánatos folytatáshoz. A férfivá válás első mérföldköve: az első uniformist, az érettségi öltönyt magára ölti az ifjú. Ha előtte még oly nevetségesnek, kényelmetlennek tartotta is, ez az öltözet gerincet…..
Az öltözködés pszihológiája   Régóta tudjuk, hogy a színek mennyire nagyon is befolyásolják hangulatunkat. Bár rám a színterápiás infra szauna még nem volt ilyen hatással. Viszont ez a tanulmány  elgondolkodtató,  már csak azért…..
  Annyi féle szempont szerint lehetne és érdemes végignézni a palettát, hogy soha nem  érnénk a végére. Országunkban első az ár, majd a trend, utána a minőség, legvégén a kreativ fantázia. Nyakunkban, szemünk előtt a szánkba tolva folynak a leárazások. Ha valakiről…..
SzürkeBürke Míg a halál.... 2012.07.16 13:39:00
Az esküvők szezonját éljük. Ja,hogy ezzel semmi újat nem mondtam. Ki volt már olyan esküvőn, amit egy életre megjegyzett, nem azért mert Ő házasodott, vagy Józsi bácsi részegen üvöltözött??  Én most abban a korban vagyok, hogy elkerülnek az esküvők, de szórakozom szombat…..