Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bikmakanyu

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LátoMások Otthon nélkül 2012.12.19 23:48:05
"Megérti, uram, megérti, mit jelent az, ha valakinek már nincs hová mennie? (...) Mert hiszen mindenkinek kell, hogy legalább egy utolsó menedéke legyen!" Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij Reggel munkába menet a metróhoz vezető lépcső alján idős néni kéregetett a hideg és huzatos…..
Felszálltam a metróra, sokan voltak. Már a peronon hallani lehetett a kisgyerek hangját. 2 év körülő szőke kisfiú állt szintén flamand szőke apukája takarásában az ajtó melletti ülésnél, ahol anyukája is ült lábánál egy nagy szatyorral. Első pillantásra hétköznapi…..
Bikmakanyu 2012.11.05 21:37:59
@ujpestimasszazs: Kedves Viktor!
Köszönöm, hogy olvastad a blogomat és megosztod velem világodat. Örömmel és kíváncsisággal barangolok írásaid közt!
Szép estét kívánok!
Kényelmesen sétáltunk a bolt felé valami ebédnek valóért, élveztük az őszi napsütést és beszélgettünk. Nem emlékszem miről, a csattanás kitörölte a gondolataimat. A csattanás, amikor a biciklis teste becsapódott a kocsi szélvédőjébe pont előttünk, az úton. Mintha az…..
LátoMások Olimpia-utópia 2012.08.05 21:07:02
2012-ben ismét az Olimpia lázában ég a világ. Meglepő módon én is, pedig se nem vagyok sportember, se nem sportrajongó, de valahogy engem is elkapott idén a lendület. Minden a megnyitóval kezdődött. Talán életemben először néztem végig az első perctől az utolsóig az olimpiai…..
LátoMások Találkozások 2012.07.18 13:55:00
“Ha valakivel találkozol, gondolj arra, hogy a találkozás mögött ezer és ezeregy ok rejlik. Minden emberi kapcsolat szent egymásra találás. A másik emberben önmagad másik felét ismered fel, minden vonásában saját vonásaidat látod meg. Amit róla gondolsz, magadról gondolod. Amit…..
LátoMások Székelyek közt 2012.07.06 19:07:00
Szeretném megosztani székelyekhez kapcsolódó élményemet a kedves Olvasóval. A lenti sorok egy hétköznapi ember élményei és benyomásai pártállástól és vallástól függetlenül, kizárva minden politikai nézetet. Kérem a kedves Olvasót is, hogy ezt tartsa tiszteletben,…..
Elegem van!!!!! Szegény kutyáim fülével folyton van valami. Állandóan piszkálják, de közben érzékeny, fel-fel sírnak, vagy véresre vakarják. Pákó hasán kiütések, fején időnként rejtélyes kitüremkedések és a hátsó fertályát sokat nyalja. Peru a lábait nyalja…..
Bikmakanyu 2012.06.21 11:28:39
Szia,
sajnos az allergiából az egyik labinknak is kijutott: viszketés, vakarózás véresre, orrfolyás, kiütések a hason, fülváladékozás... Gyógyszerek terén sok választás nincs, prednisolon, de hát az mégiscsak szteroid. A mi stratégiánk a következő:
- végre találtunk egy tápot, ami csodát tett,
www.kutyamania.hu/spd/TF2103/Trainer_Fitness_Adult_Medium_Maxi_FishMaizeOil
Kiütések eltűntek, vakarózás minimális, fül tiszta és nem büdös és naponta egyszer van széklete. Ebben a tápban a halolajon kívül nincs hús és nem utolsó sorban megfizethető.
- az allergiás tünetei alapján kikerestem az ennek megfelelő homeopátiás (emberi) bogyót és azt keverem a kajájába
- ha elkezd virágozni a parlagfű, akkor már sajnos csak a prednisolon marad...

Véleményem szerint akkor juthatsz csak jó minőségű húshoz, ha a szomszédod tartja és vágja az állatot és tudod, hogy mivel eteti. Lehet, hogy a kutyáknak hús kell, de vannak kivételek, az allergiás labink imádja a zöldségeket, gyümölcsöket és hús nélkül is tele van energiával.

Jobbulást és egészséget kívánok Nektek!