Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shouneko

118 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Észrevette valaki, hogy mindig a szörnyeket ölik meg az animékben (is) az emberek vagy emberfeletti lények, és nem mást? Na de mi van akkor, ha a szörnyek kihalófélben vannak? Ki védi meg őket?    Hát Yamada Shintaro, a szörnyek védelmezője, aki megment minden…..
  Sokszor látni ezt fórumokon: nem vagyok bulizós fajta, ezért nincs párom. Szerintem a kettő nem függ össze, hiszen én sem vagyok bulizós fajta, mégis van párom.Ha te is hasonló vagy mint én, vagy csak egyszerű otaku vagy, aki szeretne barátkozni vagy csajozni/pasizni akkor…..
  Többször volt olyan élményem, hogy egy pasi nem tudta, mi a teendő, ha már ott van neki a lány. Kedveskedett, de mégse, jófej volt, de mégse, aktiv volt, de mégse. Na akkor hogyan is van ez?   Con előtt:   Készüljetek együtt a conra. Legyen közös cosplayetek,…..
  A Tenger zúgása az egyik olyan Ghibli film, amiben nincs semmiféle fantasy elem, teljes mértékben a normál életet mutatja be, és annak ajánlott, akik szeretik a melankolikus, lassú történeteket. Na de miről is szól ez a film?   Egy férfi a főszereplő (Ghibli filmekben…..
  Sok mangát olvastam már, és rengeteget imádok is, a magyar mangáknak pedig a rajongója vagyok. Érdekelt nagyon ez is, ezért vártam, és lőn csodát, megkaptam olcsóbban ezt a mangát. Hát mit ne mondjak: nem érte meg.   A történet in medias resben kezdődik, ez alapból…..
  Ha már van nyuszifülünk, akkor kell nyuszifarok is, nehogy már csonkolt nyulak legyünk. Ezért most elmondok egy egyszerű mégis praktikus trükköt, hogyan lehet bojtot csinálni, nem csak nyúlfaroknak, de bármilyen cosplayhez. Lehet az sapkabojt, vagy nagy gomb, nyúlfarok, vagy egy…..
  Akkor neked az egyéb programok valók, vagyis minden ami nem verseny. Nézz, hallgass, vegyél részt na meg légy aktiv mindenképpen, hiszen conra menni nem olcsó, ezért használd is ki a lehetőségeidet.   1. Előadások, ha valami érdekel   Érdekesek az előadások, és…..
  Ha valaki emlékszik még, akkor az Őszi Mondoconon volt egy olyan programocska, hogy Randi.con. Ennek a lényege az volt, hogy a conosok közül néhányan, akik szeretnének párt találni, azokat egy villámrandira csábitották vasárnap. Na most itt a folytatás!   Mivel elvileg…..
  Sokan vannak úgy, akik nem aknázzák ki eléggé a conokat, mert nem tudják, hogy ilyen-olyan program van, vagy egyszerűen nem ismerik, félnek tőle, vagy más. Most azt szeretném leírni, hogy mennyire sok mindent lehet csinálni, és hogy merjünk bátrak lenni, és próbáljunk ki…..
Otaku mennyország Események 2013.02.05 00:13:58
  A mostani esemény lista egy kicsit sokra sikerült, ezért tuti, hogy nem tudok elmenni mindegyikre (de azért mindent megpróbálok) szóval most bemutatom az eseményeket a conokig. Hajrá hajrá hajrá :D   Első Február 9-én szombaton lesz a Valentin napi anime meet, amit a…..
  A házi ninja pontosan az a mű, amit nem szabad mindenkinek elolvasni. Hogy miért? Mert fárasztó, bosszantó, és animefanság terén se egy nagy alkotás. Na de mégis: mit kapunk a pénzünkért ha már megvettük?   A történet lényege, hogy egy kisfiú, aki átlagosan nyomi…..
  A nyúl karakterek többször is megjelennek, mint például az Inu x Boku SS-ben is na meg a sok lánykarakter aki minél szexisebb akar lenni. Nyúlfüllel láttuk már Erzát és Haruhit is, meg még rengeteg más karaktert is. Szóval nekiálltok?   Hozzávalók: - kis fekete…..
  A global mangák általában vagy iszonyatosan jók, vagy nagyon rosszak. Most a jobbik felét olvashattuk el, egy rosszabb kiadásban, de persze ezt majd később. Most lássuk a történetet:   Mindenki ismer olyan srácot, ha nem ő maga az, aki egyszerűen nem tud becsajozni. Béna,…..
  Arra gondoltam, az egyszerű cosplayek mellett szeretnék néhány apróságot is mutatni, amivel a cosplayeteket egészíthetitek ki, vagy csak megcsináljátok mert tetszik. Sok ilyen apróság van, de legyen első a cicafül és cicafarok.   Cicafarok nem nehéz csak kell…..
shouneko 2013.01.28 22:31:03
@Páwa boy: Sztem nem gáz én is sok srácot láttam már cicafüllel (vagy ha vki kötekedik azt mondod Lovelessből vagy Part-time petsből cosplayelsz XD)
ha nem marad meg ugyanezen alapon rakd hajráfra :D ha az se megy (gyakorlatilag kopasz vagy mint az inu x boku SS nekomimije) akkor rá tudsz húzni egy "kopaszsapkát" és arra aprikálod rá a fület vagy csak a parókára (bár utóbbinál már lehet hogy enyhén lányos lennél XD)
remélem segitettem :P
  Ez egy másik vitám volt, ahol egy lány kijelentette: aki csóró ne cosplayeljen, és ne loliskodjon. Persze az írásaiból látszott: neki meg se fordult a fejáben hogy van olcsóbb, mégis igényes cosplay, ami engem először nagyon felidegesített.   Természetesen aki olvassa…..
  Most is zajlik még egy képen a vita, miszerint az korhatáros vagy sem (szerintem az, mert egy kikötözött lányt ábrázol meztelenül) de az admin szerint nem, és persze mindennek elnevezett már (mert miért ne) és az egyetlen hentai oldal szerinte a huntai.hu. Igazi noob,…..
  Régen, mikor kislány voltam, és amikor még én is szombat reggelente a Pokemont vártam, akkor az igazi animések már a kezükben tarthatták az első magyarra forditott mangát, majd pedig kis idő múlva a másodikat is. Most pedig menjünk vissza az időben, és emlékezzünk vissza…..
  Nem tudom ki tudja, vagy ki nem, de a Disney csatornán már régóta megy egy műsör az indul a risza, és ennek egy különkiadása játszódik Japánban. Remélem nem probléma, ha erről is irok, mivel vannak benne nagyon érdekes részletek is.   A történet lényege, hogy a…..
  A Konoha high school egy Naruto doujinshi, vagyis egy fan alkotás, nem a mangaka (ez esetben nem Kishimoto Masashi) készitette, hanem olyan átszellemült rajongók, akik egy újat akartak alkotni a Naruto világában. Ez mennyire sikerült? Nagyon!   A történetet valahogy úgy kell…..
  Ha az otakunak sok ideje van, akkor néha odáig fajul, hogy elmegy vásárolni, és ha ez megtörténik akkor nem kevés pénzt hagy el az ember. Na de milyen kincsekkel térünk haza? Főleg ha a mostani célpontom az Ázsia center volt, és nem sajnáltam az időt hogy felfedezzem…..
  A Bérelj cicát tipikusan az a film, amit bárki megnézhet: a kisgyerek álmélkodik a cicákon (én már majdnem megsimogattam őket) a tini az élet dolgait látja meg, a hétköznapi élet mennyire más és mégis hasonló, mint nálunk, a felnőtt pedig látja az igazi mondanivalót: a…..
  Ez a felirat virít a Trigun köteteken, és nem is véletlen, hiszen tömören ennyi is lenne a Trigun. De ha csak abból állna, nem is lenne érdekes szóval lássuk csak miről is szól ez az űrcsata.   Az egész ott kezdődik, hogy megtudjuk Eszeveszett Vash előéletét. Vagy…..
  Aki már hallott az X-ről, az tudhatja, hogy ez egy krimi, méghozzá nem is akármilyen. Két elme összecsapása ami... ami valljuk be mostanság nagyon menő. Ha másra nem is, de a Death note-ra biztosan gondolni fogunk az események alapján. De ez ne tévesszen meg senkit: a Death note…..
  Nos itt vagyunk, mint eddig mindig eljött az újév is, ezért mindenkinek Boldog újévet! Főleg ha arra gondolunk, mennyire fontos ez kint Japánban ahhoz képest, hogyan gondolkoznak róla itt.   Újévben pedig sok új dolog lesz, mint a figura ismertetők, bento doboz képek…..
Most eléggé sok eseményt fogok felsorolni, hiszen a tavaszi conokat is már itt írom. Remélem mindenki már most felkészül az aktuális és tavaszi eseményekre is.   December 28, Cosplay Kori, Eiffel téri jégpályán. Felnőtteknek a belépő 800 Ft, kori bérkés 800 Ft, élezés…..