Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bie

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne emlékezne a szeretnivaló orosz bábfigurára Csiburáskára? (mondjuk az, aki nem élt még a 80-as években).  Mindig bajban vagyok a magyar írásmóddal. Oroszul Чебурашка, angolul Cheburaska-ként szoktam leírni, magyarul rendesen utána kellett néznem. A legtöbb helyen…..
Zene: A Fresh lányok egyik nagy jellemzője, hogy szépek, lehet őket fotózni, meg a fotóra sok mindent csinálni, csak épp énekesnek nem a legjobbak. De legalább most a szövegnek van valami értelme is.Klip: Ötletes volt a háziasszony és a "partigörl"…..
Zene: Ahogy Ómolnár Miklós mondta erről, a szám egyszerű és bugyuta, mégis zseniális. Ezzel maximálisan egyetértek, minden hype ellenére klasszikus magyar bulisláger. Klip: A videó leginkább egy beszívott triphez lehetne hasonlítani a fényekkel meg a szöveggel való játék miatt.…..
Zene: Egy igazi nyolcvanas évekbeli pörgős, pophoz mérten kemény muzsika, de szövege, refrénje, ritmusa miatt máig megállja a helyét. Még a végén a német résszel is...Klip: Egyszerű koncertfelvétel, mégis frankón visszaadja azt a hangulatot, mint amikor élőben éneklik ezt a…..
Zene: Ez a szám igazi Balatoni hangulatot varázsol mindenkorra, egyben morbid, de ritmikus szövege miatt nem véletlenül lett kortalan sláger. És sajnos egyet kell értenem: ez a Sugarloaf nekem is jobban tetszett.Klip: Kellemesen vicces, olcsó egyszerű, de hozz a dal hangulatát. (Persze ez…..
Zene: A kop-kop alapzene akkoriban hihetetlenül divatos volt, szerencsére azóta már nem követik. De Kozsó szövege itt legalább még vicces volt.Klip: A kilencvenes évek közepének egy éjszakás romantikája süt a refrén alatti jelenetekből, de a "szamuráj jelmezben kimegyünk az…..
Zene: Ez az, ami jó? Ez az ami kell? Hát ha valami, akkor az nem fahangú nőcik éneklése, mert elunom magam, és átpörgetem az egész számot...Klip: Ezek az öltönyös manuszok most komolyan az énekesnőkért akarnak megverekeni? Kinek az ötlete volt ez?Értékelés: *..
Bie 2012.06.20 18:26:40
Zene: Gyönyörű melankolikus, költői szövegű dalocska, mindezt kellemes pop-rock hangzással megspékelve.Klip: A templomban fölvett fekete-fehér klip hangulatos kiegészítője a dalnak.Értékelés: *****..