Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dexstarr

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont, mint a régi trafikosoknak dobott "mentőöv", ami után 35 ezerből 200-an nyúltak csak.Épp olyan népmesei lesz a szociális temetés is...... lesz is, meg nem is. A kormány szeret pozitív bejelentéseket tenni, amik (rutinos Fidesz-hírlevél olvasóként állítom) egyre inkább az…..
Zero már az első, kormányt dicsérő post megírását fontolgatta pénteken, amikor olvastuk a csütörtöki hírt, hogy a MÁV bújtatott áremelést hajt végre, vagyis május 15-től bevezeti a gyorsvonati felárat 258 gyors- és sebesvonaton. A pótjegy ára kilométer-tartományonként nő,…..
Vastagbőr Lécci lécci add vissza 2013.03.20 09:01:00
Balog Zoltán egy Táncsics-díj miatt buktatja a NER tökéletes és tévedhetetlen rendszerét ...Először is Táncsics-díjban részesítette Szaniszló Ferencet, az ECHO TV műsorvezetőjét, bár a műsorát a Médiatanács megbüntette "mert az megsértette az emberi méltóság…..
Dexstarr 2013.03.20 13:04:29
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: a klezmer egy idegbeteg zene,inkább hallgatom a kutyám vonítását egész éjjel,mint azt. Amúgy ki mit hallgat, magánügy.
A "fajtagyűlölet"-et nem fedeztem fel benne,jó,a revizionista azért törekvések ott vannak.
A szellemi sötétségemről meg annyit,hogy Te csak szeretnél olyan sötét lenni,mint én...
Dexstarr 2013.03.20 13:31:58
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: igazad van,végül is blogolni és véleményt nyilvánítani járunk ide, nem egymásra fröcsögni. A kocertfelvételekbe is belenézek, ígérem:D

Akkor beszélgessünk az aktuális témákról:
-hókáosz
-rezsicsökkentés
-hány pedagógust fognak kitenni Balogék
-melyik a legkártékonyabb kormány a világon és miért a FIDESZ az:)
Február 28-án számoltak be róla a soproni országgyűlési képviselők (dr. Molnár Ágnes miniszterelnöki megbízott, Firtl Mátyás Sopron országgyűlési képviselője, Ivanics Ferenc), és a város polgármestere,  dr. Fodor Tamás, hogy "történelmi döntést hozott a kormány…..
Olvasói összefoglaló az erősödő kultúrharcról:A parlamenti zsidózás médialeple alatt a Fidesz beteljesíteni látszik az utolsó debreczenijózsefi víziókat is: az új választási törvénnyel keresztülvitték a választási regisztrációt, a kultúrában pedig…..
Dexstarr 2012.12.04 09:04:56
@is: a hülyék a másik oldalon vannak!Nem azért nem tetszik,mert mondták,hanem mert undorító és sérti a szépérzékem.És hiába példálózol francia szimbolista költőkkel az megint más tészta és igen,nem csak Te olvastad a Fleurs du mal-t.
Szóval akkor akinek nem tetszik a tányéros szar,az szerinted automatikusan hülye.
Gondolom akkor az is hülye,aki nem verte magát vasárnap a Kossuth téren sárga serifcsillaggal megspékelve.

A regisztrációt minek kevered ide?
Mi köze a témához?
A hétvégét elég szépen uralta az azeri-örmény dolog, de nem feledkeztünk meg Hoffmann Rózsáról sem. Az államtitkár asszony "támogatná az egyenköpenyt az iskolákban, mert a szegény gyermekeket nem frusztrálná, ha nem tudnának drága, divatos ruhákban járni." Segítsünk a…..
Az érettségizők idén egy vaskos, szép kiállítású kötetet, Magyarország alaptörvényének díszkiadását kapták az oktatási államtitkárságtól, és egy szép levelet az államtitkár asszonytól. Egy könyv 10 ezer forint és 90 ezren érettségiztek ... hoppá, hát itt is…..