Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lezly

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
Lezly 2012.06.20 21:08:36
@GERI87: Figyeljetek ide! Ne egymást szidjuk, mert ezzel semmire sem megyünk, és nincs semmi értelme sem!
Ugyanis amióta beléptünk az EU-ba, nem kell kötelezően semmilyen teszt mérés sem, mint az régen elő volt írva. Ez a kötelezettség megszűnt. A hasonló kütyüket forgalmazók sem csinálnak ilyet már, mert sok millió forintba kerül, hanem inkább a már említett hosszú távú menet teszteket, amelyeket az előzőekben is leírtunk.
Mi is általában így teszteltünk, vagyis szélcsendes időben állandó sebességgel oda felé úton nem volt rajta a kütyü, és kattanásig tankoltuk induláskor az üzemanyag tartályokat. Így lett egy fogyasztási eredmény az úti célt elérve (kütyü nélkül), és ekkor újra tankoltunk, majd rátettük az üzemanyag vezetékre visszafelé útra a kütyüt. Visszaérve megint teletankoltunk, és ekkor megkaptuk a fogyasztás csökkentővel elért üzemanyag felhasználást. A két eredmény különbsége már elég jól mutatja a megtakarítást, ami 100km-es távra is kiszámítható.
De elvégezhető ez úgy is, hogy oda-vissza úton nincs rajta, és a legközelebbi ilyen oda-vissza úton pedig rajta lesz a kütyü.
Azonban 2000-3000 km után kitisztítja a motor hengerét és dugattyúját a kormos-kokszos lerakódástól is, és ekkor adja le a legjobb eredményt. Ez eddig 45 % volt több esetben is!
Az átlag 25-30% szokott lenni.
Lezly 2012.06.21 06:54:54
@magyar_ellenállás: Köszi a segítségedet, de most már elegem van a győzködésükből, meg a hülyeségeikből, ami arról szól,
hogyan toljuk hátrébb a világot! (Ez úgy látszik magyar átok.)
Én kiszálltam ebből a vitából!
Lezly 2012.06.21 07:33:04
@Shadowbull: Bárkinek meg tudom mutatni és bebizonyítani amit mondtam. A továbbiakban nem érdekel a meddő vitátok.