Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piroshajúlány

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rengeteg lájkból úgy tűnik, hogy még mindig kedvelitek az olcsó Xiaomi cuccok ajánlóját, így ebben a hónapban is összeszedtük a legjobb tíz kütyüt...
piroshajúlány 2018.04.09 22:08:02
@ugyan_pityu!: Nekem is ugyanez van a karkötőnél :( 26.99 kóddal 38.98 :((
az üveghegynél balra 2012.10.31 22:45:59
hello hello Hegyalja előtt meghalt a gépem, most kölcsön gépről vagyok, de rettenetesen hiányzik Észike és jelenleg nincs pénzem új vinyóra :( Hegyalja nagyon nagyon jó volt, Béjb gondoskodott róla h emlékezetes maradjon, ugyanis elindult Strassburgba... ( amit még egy évig…..
az üveghegynél balra don't lie! 2012.07.12 23:27:00
ma erről a hipster divatról szerettem volna írni, de beszéltem H-val néhány dologról, szóval a hipsterek napolva lettek. H és S most nincsenek jóba a new boyfriend miatt. sose szóltam bele, nem is akartam és nem is fogok. ez most az  ő játékuk, játsszák le. nekem azzal van a bajom…..
hello hello nem írtam több mint két hete,  azt hiszem. Az első dolog hogy nem írtam,  mert szerettem volna az utolsó bejegyzésem után egy kis szünetet tartani, mert így akartam.  a többi ok, az pl Béjb diplomaosztója, nagyon nagyon büszke vagyok rá hogy gépész lett, és…..
A bánat eme perceiben (...) nincs helye hangos szavaknak. Álljon itt emlék egy remek barátomnak, Kocsi Zoltánnak, akit a mai napom biciklis baleset ért a sátoraljaújhelyi DH pályán. Nagyon jó barát volt. Emlékemben mindig úgy fog élni, ....hogy sétálok mellette 15 évesen, és…..
  ... és tényleg. Pont ma döbbentem le, hogy eljegyeztek egy 17 éves lányt. ( No, nem az eljegyzéses dologgal van bajom, hanem az életkorával) Persze, tudom a szerelem vak, és örökké tart, de wake up! 17évesen nem csaphatunk bele a lecsóba hogy akkor mostmárazonnalésörökké. 16…..
  Amikor másnak párkapcsolati problémája van, mindig rájövök, hogy mennyire szerencsés vagyok hogy van nekem Béjb. Jó, a mi kapcsolatunk is megélt már dolgokat a több mint 5 év alatt, de akkor is szerettük egymást, amikor elengedtük egymás kezét. szóval szeretem nagyon és…..
  dirty dancing. hogy én mennyire imádom <3   természetesen a ma se múlt el civakodás nélkül. Tudni kell h már három éve rendszeres hegyaljázó vagyok, a barátnőim kíséretében. Minden éven elég későre hagyjuk a bérlet vásárlást, az éven sincs másképp. Amit tudok,…..
a mai nap nagyon nem úgy alakult ahogy szerettem volna.  A terv:Kimegyek S-sel egy jót beszélgetni, meg hülyéskedni mert más olyan rég beszélgettünk úgy igazán, meg élőbe. meg persze csatlakozik hozzánk D is és akkor lesz egy jó kis csajos délután.Ami lett belőle:Jött S, egy…..
az üveghegynél balra kezdődik. 2012.06.20 00:42:00
Hello hello   Megvallom az elején, őszintén, hogy már egyszer elkezdtem egy blogot. Vázlatos volt, de voltak benne érzelmek. Akkor leginkább az érzéseim miatt kezdtem el írni. De most más a helyzet. Azért írom mert egyrészt semmi dolgom, másrészt mert szeretném bebizonyítani…..