Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haloin

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Corey és David közösen írt helyzetjelentésük folytatásában az elmúlt néhány hónap történéseinek és találkozóinak részleteit tárják fel, némi magyarázattal kiegészítve.....
Haloin 2016.11.12 22:04:33
@slythug:
Itt nem ők a lényeg hanem mi, az egy dolog hogy mit szeretne a Cabal, az meg egy másik dolog hogy mi menyit teszünk meg azért hogy egy optimálisabb idő vonal valósuljon meg.! :)
Corey és David közösen írt helyzetjelentésükben az elmúlt néhány hónap történéseinek és találkozóinak részleteit tárják fel, némi magyarázattal kiegészítve.....
Haloin 2016.11.09 18:54:55
Az Agarthai kapcsolat újabb fejezetében olyan bilokációs technikákról hallhatunk, amik segítségével nagy lépést tehetnénk a bolygó felszabadítása felé. Ezekkel a technikákkal - igaz, feltételekkel - már ma is biztonságosan elérhető a kapcsolatfelvétel bizonyos belső földi kultúrákkal és ha sok ember…..
Haloin 2016.11.05 14:33:55
Haloin 2016.11.05 14:35:35
Corey Goode augusztusi helyzetjelentésének folytatása.....
Haloin 2016.08.27 22:59:34
Az alábbi bejegyzésben David Wilcock-nak Corey pár héttel ezelőtt írt helyzetjelentéséhez tett kiegészítései olvashatók. Mivel a cikkben tárgyalt fejlemények elég jelentősnek mondhatók a jövőre vonatkozóan és bizonyára többször is elő fognak majd kerülni a következő időszakban, ezért úgy gondoltuk,…..
Szeretnénk jelezni felétek, hogy az oldalunkon hamarosan - akár néhány napon belül - komolyabb átszervezés várható.....
Bizonyára többen is olvashattátok a blogra felkerült írások alatt „anathea” nevű olvasónk rendszeres hozzászólásait, észrevételeit. Az már korábbi kommentárjaiból is kiderülhetett róla, hogy rendkívüli tapasztalatokkal rendelkezik és részt vesz olyan találkozókon, amiken fontos tárgyalások és…..
SÜRGŐS FELHÍVÁS!   A következő felhívást Corey és COBRA is külön-külön, egymástól függetlenül is közzétették saját weboldalukon:   Idézet Corey-tól:   "Az alábbi petíció földi kormányok számára és a Szövetségbe tartozó csoportoknak lett címezve. Reméljük, hogy mindez egy jel, amely lehetőséget…..
Randy Cramer-rel, a Marson katonai szolgálatot teljesítő „szuperkatonával” már több írásunkban is foglalkoztunk blogunkon. Randy az utóbbi hónapokban intenzívebb munkatempóra váltott, több interjút adott illetve előadásokat tartott a titkos űrprogramokban szerzett…..
Simon Parkes az elmúlt hónapokban „Connecting Consciousness” (Összekapcsolódó Tudatosság) névvel egy önkéntesekből álló csoportot szervezett maga köré. Első közös műveletük - egy egy időben végzett globális vizualizáció és meditáció - a CERN hadronütköztetőjével…..
GoodET Hungary Agarthai kapcsolat 2015.11.03 08:25:36
2015 elején egy nagyon érdekes, ezidáig egyedülállónak mondható könyv jelent meg az interneten. Elkészítésében többen is részt vettek (köztük van a http://recreatingbalance1.blogspot.hu/ blog szerzője, Untwine is). A kötet összeállítóinak eredeti felhívása alapján olyan emberek jelentkezését várták,…..
Haloin 2015.11.03 15:33:51
Szeptember 3-án Corey és Gonzales alezredes a Titkos Űrprogram Szövetség képviselőiként meghívást kaptak egy belső földi szakadár csoportok részvételével alakult tanács gyűlésére. A találkozón számos eddig ismeretlen dologra derült fény, emellett nem mindennapi események is…..
Nemrégiben a neves exopolitikai kutatónak, Alfed Lambremont Webre-nek skype-on keresztül sikerült összehoznia Randy Cramer-t és Simon Parkes-t egy közös „kerekasztal beszélgetésre”. Kettejük találkozójából egy nagyon érdekes beszélgetés kerekedett, ahol rengeteg témáról…..
Haloin 2015.07.31 17:25:42
Haloin 2015.08.04 15:44:27
@Magyar Sámán:

Én is sósabban eszek mint a környezetem, ennek van valami jelentése jelentősége, ösztön szerűn eszem sósabban.?
Haloin 2015.08.04 18:33:33
@Magyar Sámán: Köszönöm az infót.
Kedves Olvasók! Szeretnénk néhány gondolatot megosztani veletek, ugyanis nemrég egy kedves levelet kaptunk a Magyar Spirituális Egység Tanácsától a Kék Avian-okkal kapcsolatban (amit ezúton is nagyon szépen köszönünk!) A továbbiakban a nekünk küldött levélből idéznénk és…..
Corey legújabb jelentésében beszél a Gonzales alezredessel történt megbeszélésekről, a nemrégiben a világon végigsöprő, hatalmas méretű számítógépes hackelési hullámról, illetve a földönkívüliek részvételével zajló Szuper Föderációs találkozó legújabb…..
Haloin 2015.07.21 19:04:16
@Magyar Sámán:
:)

Nagyon-nagyon, jó a meglátásod.

Szerintem ezek az úgynevezett "gömb lények" sem érdek nélkül vannak itt. :)

Eleve mondjuk azzal kéne kezdeni az egészet, hogy egyáltalán minek is kell egy civilizációnak egy az az úgy mond bármilyen érték közvetítő eszköz.!?

Véleményem szerint csak egyetlen tény miatt hogy korlátozzon bennünket.
/amíg a sémát nem leplezzük le visszatér millió formában/

S nem-e lehetne az emberiségnek egy olyan közös érdeke, amelyben "pl:az életet támogatnánk, élnénk és védenénk" és egyformán fontos részei volnánk.?

Vagy ilyesmi.

Bár ha a /feltételezett/ végtelen létezés pillanatnyi perspektívájából nézném ez is csak egy korlát volna.! :)

S természetesen mindenkinek nagyon köszönöm hogy megosztjátok bölcsességeiteket.

Blog szerkesztőknek persze alap a hálám, a fordításokért. :)
Ebben az írásban szeretnénk részletesebben bemutatni Simon Parkes-t. Összefoglaló cikkünkben Simon szót ejt különleges származásáról, egy bibliai időkben történt eseményről, hírszerző családjának múltjáról, az illuminátusokhoz és földönkívüliekhez fűződő viszonyáról. Valószínűleg sokan hihetetlennek…..
  Kérdések és válaszok az emberi faj történelméről, a különböző földönkívüli fajok Föld bolygón betöltött szerepéről és a közeljövő eseményeinek taglalása Simon Parkes-szal egy sok témát érintő, átfogó helyzetelemzés keretében, mely a „Project Avalon”…..
Haloin 2015.07.15 19:51:29
@Magyar Sámán:

Pl: Meg kérhetnéd eme blog hozzá szólóit hogy ilyen esetekben támogassanak téged energetikailag, jelenléttel vagy ahogy tudnak.

Mivel együtt sokkal sokkal erősebbek vagyunk, s szerintem szívesen segítene neked bármikünk.

Másik meg, véleményem szerint, minél jobban "védesz le" valamit annál jobban támadják, olyan mintha ki írnád ide támadjon mindenki, vagy ilyesmi, de persze ezek csak gondolatok egyéni vélemény.

Az alap belső lelkierődnek kell olyan erősnek lenni, hogy különösebb hókusz-pókusz nélkül meg tudd védeni ten magadat és családodat, vagy ilyesmi. :)

A legegyszerűbb dolgok a leghatékonyabbak.

Vagy még ucsó ments várként szembe nézel legnagyobb félelmeddel egyenesen bele a szemébe. /marha nehéz/

Természetesen ez csak az én egyéni véleményem.
A Titkos Űrprogram Szövetség emberei nemrég váratlan látogatást tettek a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum egyik marsi kolóniáján. Corey részletesen beszámol a nem mindennapi fejleményekről. Részletek a tovább után. 2015. Június 20. - Tudtam, hogy ez egy érdekes és…..
A blog szerkesztői töredelmesen bevallják, hogy bár igyekeztek eddig Corey minden fontosabb írását lefordítani és közzétenni, bizonyos okok miatt a hitelességét nem tudtuk (nem mertük) 100%-osan elfogadni - bár azért igyekeztünk kiállni mellette. Így aztán óriási…..
Haloin 2015.06.29 18:05:32
@20121221:

:) Köszönöm az infót.
COREY VÉGRE NYILVÁNOSSÁG ELÉ LÉP! Azt az embert, akinek már oly sok írását közzétettük, és aki korábban GoodETxSG álnéven írt különböző internetes fórumokon, valójában Corey Goode-nak hívják. Az anonimitásnak tehát ezennel vége. Mostantól arccal és névvel vállalja…..
Haloin 2015.06.22 22:46:10
Kedves @GoodET Hungary: .!

Nagyon szépen köszönöm a fordításokat. Nagyon jó a Blog. :)
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
Kedves Olvasók, május 23.-a után az oldal téli-tavaszi inaktivitása megszűnik, és újból gyakrabban kerülnek majd fel cikkek, remélem addig is tudok valamit felrakni, de nem ígérem meg. Köszönöm megértéseteket és türelmeteket, Minden jót,FehérVándor..
Haloin 2013.05.23 21:25:58
@PepeSzeretiMikjobit!:

:) Szerintem valami "rossz" madár.!
Haloin 2013.05.23 21:29:23
@timurida:

Szia, Timurida.! Nagyon el vagy veszve.!
Mere vagy?
Haloin 2013.05.25 12:32:28
@timurida:

Értem értem, akkor hát csodára fel.! :)

@zazuma:

Ok köszi. :)
Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 2/2. írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   LINKEK "ALYOSHENKA" OROSZ VIDEÓIHOZ Link 1 -- (1perc 52 mp.): ezek részletek…..