Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Visimalac

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit fáradtak vagyunk, úgyhogy kérdéses készítünk-e még videót az anyagokból, amiket Hejőszalontán készítettünk, de ezt az egyet azért meg akartuk veletek osztani. Előre is elnézést a gyönyörű énekhangokért,az itt felállt kórusnak még nem volt ideje közös gyakorlásra,…..
Visimalac 2011.04.04 12:05:00
@kamuszutra: igen àm de ha jol tudom ott legalàbb egy perre és egy pàr év börtönbüntetésre is futotta az igazsàgszolgàltatàs erejéböl, amig a megélhetési bünözésekkel a kutya sem foglalkozik, vagyis büntetlenül lehet ma Magyarorszàgon pl terményt lopni.

Ezzel együtt természetesen elitélem a baumag ill hasonlo tipusu piramisjàtékokat.
Visimalac 2011.04.04 12:08:32
@kamuszutra: általánosítasz. a magyarok miért mennek fegyverrel bankot rabolni,

ugyanugy te is altalanositasz, ugyanis a magyarok 99,99%-a nem megy fegyverrel bankot rabolni. A maradék 0,01% pedig àltalàban megkapja a jogos büntetését.

Ha a cigànysàg ugyanilyen arànyban bünözne - és azért is megkapnà jogos büntetését, szerintem sokkal ekvesebb embernek lenne baja velük.
Úgy érzem kamu a fokozott ellenőrzés.... hello georgejr!  Mint minden vonatos utazásom alkalmával, ezúttal is úgy döntöttem, hogy szépen jegyet veszek, retúrt, diákot. Mivel a blog rendszeres olvasója vagyok, ezért arról is tudtam, hogy most erőteljesebb ellenőrzésre…..
Visimalac 2007.11.11 21:11:24