Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GregorMan

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A UPC szeretné, ha mindenki csatlakozna a digitális forradalomhoz, ezért havonta átvariálják az analóg csatornakiosztásukat, amiről persze nem értesítik az ügayfeleket, viszont a frekvenciakiosztást sem adják ki: UPC előfizetőként nem csodálkozom, hogy szinte minden hónapban…..
Tisztelt Tamás Gáspár Miklós! Én önt igen-igen tisztelem. Bár gondolatai jelentős részével nem értek egyet, írásainak kérlelhetetlen logikája, szellemi horizontjának tisztasága, szövegeinek rejtett humora és bölcs derűje – az egyetértés és egyet-nem értés tengelyén túl…..
GregorMan 2012.10.12 23:44:58
@Hümmögő:
És ez bizony klasszikusan a konzervatív pártok által alkalmazott gazdaságpolitika :-)
GregorMan 2012.10.12 23:46:01
@rockjano:
Mert a jobboldalt épp most amortizálja a Fidesz (amely egyébként szocialista-paternalista).
Most negyed egykor a Magyar Hírlap honlapján semmi hír nincsen, nemhogy az örmények felháborodásáról, de még a kiadatásról sem. Mindeközben a Magyar Nemzet a külpolitikai hírek közé száműzi, a második hírblokkba, egy nyúlfakrnyi hírbe az örmény konfliktust, aminél számukra…..
GregorMan 2012.09.01 12:37:55
@Pipas:
Nem, a görögök fizetnék, ha vennék.
DE Magyarország 9 százalékos reálhozammal ad el államkötvényeket. A görögök, írek, portugálok 7 százaléknál váltak finanszírozhatatlannál, az olaszok és a spanyolok ezt súrolják. Az IMF 5 százalék körül lenne. Tessék kiszámolni az öt évre szóló kamatos kamatot 5, 7 és 9 százalékkal, van a számítógépen kalkulátor. Ennyibe fáj a szabadságharc.
Az IMF meg sokkal puhább, mint volt, aki a magyarokkal (görögökkel, írekkel, stb.) folytatott tárgyalásokon keménykedik az az EU.
GregorMan 2012.09.01 12:50:23
@Pipas:
Prémium magyar államkötvény kamata 9,5 százalék a csatolt linken. Ez akkor ugyanennyi hozam, ha névértértéken értékesítik, ha alatta, akkor a hozam magasabb.

www.allampapir.hu/

A reálhozam azonban valóban pontatlan volt, ez a nominális hozam. Ahogy a görög, a spanyol, az ír, az olasz is nominális a 7 körüli, és az IMF-kamat is nominális az 5 körüli.
A Figyelőben volt nemrég egy elemzés arról, mennyi a hozamkülönbség a szabadságharcos finanszírozás esetében, ha megtalálom, belinkelem.
GregorMan 2012.09.01 12:56:07
@Omahaboss:
És ha Alijev azt az ígéretét éppúgy megtartja, mint a börtönbüntetés letöltéséről szólót? Akkor ha lehet, még szánalmasabban nézünk ki, mint most, mert még pénzt sem kapunk a seggbekúrásért.
Az Alijev-családra amúgy sem a korrektség jellemző, az apuka Gejdar (Hajdar) Alijev néven még a Szovjetunió Kommunista Pártja Politikai Bizottságának keményvonalas tagjaként nyomta, majd a Szovjetunió szétesésével kiprivatizálta magának Azerbajdzsánt, aminek az élére 1969-ben még a felejthetetlen szemöldökű Brezsnyev nevezte ki.
Ember legyen a talpán, aki egy magyar nyelvű garanciafüzetről meg tudja állapítani, hogy azt a hivatalos forgalmazó vagy valaki más adta ki. Esetleg a pecsét segít? Naiv ügyfélen nem, az ő LG plazmatévéje ugyanis szürkeimport, azon belül is a március óta elérhetetlen…..
GregorMan 2012.06.19 12:02:40
@PlastiCat:
Olvasd el Edmond Dantés esküvőjének előkészületeit a hely, a táj és az emberek leírásával. Ma már rém lassú...
GregorMan 2012.06.19 12:05:28
@PlastiCat:
A laptopot én is mindig kibontottam, bekapcsoltam. De a tévé is 16 hónap után adta meg magát, úgyhogy kapcsolgathattam volna, amikor megvettem, az MM-ben azért előtte lecsekkoltam... :-)
GregorMan 2012.06.19 12:06:49
@PlastiCat:
A Rózsa neve is jobb filmen.