Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balassa László (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt ücsörgök a gépnél (ill. többnyire csak fekszek (aki még le van maradva egy kicsit, vagy túl finnyás, annak: "fekszem")), és érzem a vállamon a felelősség egyre nehezedő súlyát, és szörnyen nyomaszt, hogy már jóideje nem teszek úgy, mintha valami érdekes…..
Pár korábbi kommentre (főleg itt, pl. "A csapda az olyan gerinctelen....állj szembe azzal amit elpusztítasz", "Az egyetlen etikus vadászatni formának én is a vadászíjászatot tartom.") reflektálva...Nincs választásunk, mi vagyunk a "csúcsragadozók"…..
Ennyire nem vagyok kemény (sőt, itt puhulok a szüleimnél már egy hete), de azért olvasnivalónak nem rossz, sőt még jól is jöhet, ha meghiúsul a vérbosszú (és elfogy a csokis keksz): ..
Balassa László (törölt) 2010.01.23 23:37:47
Ezt a Tóth Lórándot nem ismerem de gondolom ez általános tananyag nekem egy katona barátom magyarázta el annak idején....dehogy üres a blogom csak nem itt van :) www.fotobalassa.blogspot.com
web: www.laszlobalassa.com
nem próbáltam még ki magam éles helyzetben és erdőben sem tévedtem még el hál istennek itt a pireneusokban melegebb lenne mint otthon...nagyobb valamelyest....mondjuk nekem mániám hogy erdőbe kés nélkül nem megyünk....itt minden tele van iható forrásokkal így vízben nincs hiány....
Na most megyek megnézem ezt a túlélés .hu-t mert bassza a csőrőmet....
Balassa László (törölt) 2010.01.23 23:41:27
Egyike vagyok a habzó szájú Apple rajongóknak, iPodom van, iBook-om volt, majd MacBook-om lett és mindenkinek hirdetem az igét. A marketingszakemberek szerint tehát az evangelista fogyasztók közé tartozom. Egyértelmű lett volna, hogy amint bejön a piacra, vegyek egy iPhone-t, vagy…..