Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsodaAlga

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Leonard Coldwell: bármilyen rák hetek alatt gyógyítható!Interjú a világ leghíresebb rákot gyógyító orvosával.Dr. Leonard Coldwell 19 bestseller könyvet írt meg, több, mint 57 millió könyvet adott el eddig a kutatási eredményeinek köszönhetően világszerte. 42 éve az…..
AZ ÉRTELMES KARÁCSONY       Te is várod már, hogy a plázában és a bazársoron tülekedj a dögmelegben (aztán meg a hidegben) ötletek nélkül keresgélve, munka után, fáradtan a sötétben?  Bevallom, ezt a részét én nem csípem... Szerintem nem erről szól…..
Érdekes és elgondolkodtató videó 3 percben:) ..
Kedves Érdeklődő! Kis ízelítő, ha lemaradtál a legutóbbi nemzetközi konferenciánkról: Teljesen új, még kutatási stádiumban lévő tudományos eredmény!      Tudtad-e? Hiába szedsz vitaminokat, hiába szedsz nyomelemeket, hiába a méregtelenítés, hiába…..
 Az eddigi rekordot felülmúlva ötvenezer fölé nőtt 2012-ben a százévesek vagy annál idősebbek száma Japánban   Hogy csinálják?  Titkuk a megfelelő táplálkozásban és életmódban rejlik. A táplálkozásukat algákkal javítják fel, fejenként átlagosan 10kg-ot fogyasztva…..
Mindenki tudni akarja, hogy mi a titka azoknak, akik szinte emberfeletti teljesítményeket tudnak elérni. Tudni akarjuk, miért sikerül egyeseknek, míg másoknak nem. Miért szárnyal az egyik, és miért sikertelen a másik? Természetesen több okot találhatunk, de most hallgass meg egy…..
Egy tanulságos magánbeszélgetést szeretnék veled megosztani. A párom néhány napja szinte felkiáltott:   - Biztos megint valami járvány lehet, mindenki beteg!   És sorolta: az üzlettársa otthon nyomja az ágyat, sőt, még a lánya és az unoka is betegek. Két csoporttársa, és…..
Általában ritkán írok magyar reklámokról, de most több okból is kivételt teszek. Az első, hogy kifejezzem elismerésem annak a csapatnak – élén Sós Bálinttal – akik múlt héten a cannes-i Young Director Awards versenyen harmadik helyezést értek el. A második apropó pedig maga…..
CsodaAlga 2012.06.27 20:36:46
@Megyko: Kedves Megyko, bár ez kicsit most olyan lesz, mint amikor a viccet elmagyarázzák, de nekem sokszor el kell magyarázni a vicceket, úgyhogy írnék pár gondolatot. :)
Azért a környezethez szól, mert a bántalmazott nők pszichológiai terror alatt is állnak, nem csak fizikailag. Bár minden helyzet más, de általánosságban el lehet mondani, hogy nem mernek szólni senkinek, mert rettegnek, és szégyellik magukat, arról nem is beszélve, hogy a folyamatos brutalitás annyira felborítja az önértékelésüket, hogy el is fogadják, hogy ez a normális. Tehát nagyon nehéz elvárni tőlük, hogy saját maguk lépjenek - pont ez a lényeg. Ha egy barátnőjük, a szomszédasszony, az orvos, vagy egyszerűen egy empatikus ismerősük észreveszi a jeleket - amiket kikarikíroztak ebben a reklámban -, akkor nyújthat egy segítő kezet, és erre biztat ez a "reklám".
CsodaAlga 2012.06.27 20:37:18
@CsodaAlga: Oh, közben lesifotós is reagált, bocsi a duplázásért. :)
A nyers növényi koszton élők egészségesek - ismeri el a tudomány kénytelen-kelletlen A Washington Egyetem Orvostudományi Intézetének (St. Louis) kutatóit érdekelte a téma, hogy a kizárólag nyers növényi táplálékon élők - akik egyáltalán nem fogyasztanak még…..
 Mi is az a smoothie? A Smoothie gyümölcsből vagy zöldségből pépesítés és némi hígítás után létrejött krémes ital, melyet fogyaszthatjuk nyáron lehűtve jégkockával megspékelve vagy télen a meleg szobában szürcsölgetve. Nevét az angol smooth szó után kapta, melynek…..
Ilyen éttermeket szeretnék látni Budapesten is!:) ..
Letölthető ingyenes Tanulmány Az egészségmegőrzés titkai - valódi információ mellébeszélés nélkül Elhallgatott tények, melyeket 100 ember közül csak egy ismer, pedig elengedhetetlenül fontos az egészségünk megőrzése - és a rák…..