Regisztráció Blogot indítok
Adatok
élménygyáros

168 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szikora Róbert és az R-go már több mint 40 éve szórakoztatja a közönséget és járja az országot a Csikidam slágerekkel. A magyar Csikidam király emellett írt már egy vallásos témájú musicalt, amit nem régen Kecskeméten is bemutattak és számos más alkotást is köszönhetünk neki. Bár népszerűsége…..
Bence sajátos hangzásvilágával lebontja a korlátokat a zenei műfajok között. Átdolgozásaiban klasszikus elemekkel fűszerez pop és rock dalokat, de saját szerzeményeit is a műfaji határok kitárása jellemzi. Védjegyévé vált, hogy gyakran a zongora teljes testét használja a különböző hangok és ritmusok…..
Il Divo 20 éves jubileumi turnéján sem hagyják ki Budapestet. Az Il Divo a két évtizedes életművét foglalja össze a turnén és egy friss jubileumi dalcsokrot is bemutat. A 20 éves jubileumi Il Divo koncert 2024. szeptember 24-én Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható.  2004-ben…..
Nathalie Lermitte Edith Piaf leghíresebb dalait adja elő a Filharmonikusok kíséretében, Nobuyuki Nakajima eredeti feldolgozásában. Az előadás a francia zene ikonjának, Edith Piafnak az életét ünneplő európai turné egyik állomásaként kerül bemutatása a budapesti BOK Csarnokban. A Piaf Symphonic a…..
40 éves születésnapi turnén érkezik a Portnoy-jal kiegészült Dream Theater. Az elmúlt évtizedben pedig a meglévő rajongók körét is tovább szélesítették, hiszen 2019-es Distance Over Time és a 2021-es View From The Top Of The World széleskörű elismerést váltott ki, a tavaly indult Dreamsonic turné…..
A non-verbális, határokon átívelő táncszínházi előadás egy egyedi, különleges világba repíti a közönséget, mely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt egy szórakoztató, vadonatúj színházi, zenei és vizuális élményt nyújt. Az Attraction Látványszínházat Szűcs Zoltán, a Hip Hop Boyz együttes korábbi…..
Hans Zimmer nevét mindenki jól ismeri, hiszen az Oscar, Golden Globe és Grammy díjakkal kitüntetett zeneszerző nevéhez olyan legendás filmek zenéje köthető, mint  a Gladiátor, a Mission Impossible, a Csillagok között, a Peral Harbor, a Pókember, a Karib-tenger kalózai. Sőt zenéjével a kicsiket is…..
Geszti Péter, a pozitív energia frontembere, minden korábbi zenekari projektjének jókedvét és profizmusát belekódolta idén a GESZTI SIXTY koncertekbe. A ’90-es években nem volt TikTok, Facebook, YouTube, sőt internet sem, úgyhogy Geszti Péter első nagy dobása, a Rapülők CD-n, sőt kazettákon terjedt…..
Forradalmi zenei küldetés és az alkotás öröme árad Hans Zimmer legújabb csodálatos zenei kavalkádjában, melyet a The World of Hans Zimmer - A New Dimension számára állított össze. A két Oscar-díjas zeneszerző a számára jellemző módon új dimenziókba emeli munkáját, mely tele van erővel,…..
A The Wall címmel készült Pink Floyd koncepciós album valójában egy kész rockopera egy igazán mély történettel. Az albumból készült film is óriási siker volt és végül a sztori színpadon kötött ki. A The Wall 40 éves jubileumát világkörüli turnéval ünneplik és így a  Pink Floyd zenéjével 2024.…..
A szeptemberében kezdődő, összesen 27 állomásos nagy-britanniai és európai koncertsorozat apropója a Nick Cave & the Bad Seeds augusztus végén megjelenő új lemeze, a Wild God - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.   A tizennyolcadik stúdióalbum anyagához kapcsolódó The Wild God Tour…..
Isten nem teremtett számunkra egy örök Illés Zenekart. Viszont kaptunk egy örök életművet, mely a magyar beatkorszakot magyar nyelven és a Kárpát-medencei zenei alapokon elindította és az eljövő generációk számára is vonzóvá, elérhetővé tette. Az Illés 60 éve alakult. A Beatleshez hasonlóan…..
A Republic a Szállj el kismadár, 67-es úton, és a Szeretni valakit valamiért csupa olyan dal, amit mindenki ismer. A Republic Bódi László Cipő, Boros Csaba, Nagy László Attila, Patai Tamás és Tóth Zoltán alkotta klasszikus felállása, amely több mint 20 évig osztozott a közös munka minden örömében,…..
27. alkalommal tölti meg az Arénát Demjén Ferenc. A december 30-i koncert mára már hagyományosan ezen a napon kerül megrendezésre és a "sorozatot" csak a Covid és Demjén Ferenc betegeskedése tudta megtörni. Ám 2024-ben a hagyomány folytatódik és Demjén Ferenc ismét az Arénába várja a közönséget. A…..
űA "filin" műfaj meghatározó alakjaként Portuondo klasszikus amerikai torch songokat és kubai befolyású dzsesszt ötvöző stílusa révén hódította meg a közönséget.1997-ben, 67 évesen debütált az Egyesült Államokban, a Carnegie Hallban, mint a díjnyertes Buena Vista Social Club egyetlen női tagja.…..
Tavaly már a Budapest Aréna is szűknek bizonyult, ezért – közkívánatra – 2024. október 10-én az MVM Dome színpadára érkezik a világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO. A három, egyedülálló hangú énekes, Piero, Ignazio és Gianluca meghódította már szinte az egész világot, szenvedélyes…..
Andrea Bocellit kétségtelenül két duett kapcsán ismerik a legtöbben. Az egyi ka Celine Dionnal énekelt Prayer, a másik pedig az első világslágere a Sarah Brightmannel közösen énekelt Time to Say Goodybye, amit a közönség szinte kikövetel ma is minden koncerten.  Andrea Bocelli koncertezik a MVM…..
Földes László Hobo a Hobo Blues Banddel országszerte koncertezett, fellépett már a Szigeten is énekelt duetett Rúzsa Magdival, feldolgozott József Attila verseket, és persze munkáját Kossuth-díjjal is elismerték. A legismertebb dalai A hetedik, Országúti blues, Haláltánc ballada, Vadászat és …..
A még mindig csak húszéves, de már évek óta hatalmas követőtáborral rendelkező Azahriah Youtuberként kezdte pályafutását, ám hamar kiderült, hogy énekesként és dalszerzőként is ragyogóan tehetséges. 2021-ben lépett először színpadra, 2022 pedig már egyértelműen az ő éve volt: a hazai fesztiválok…..
A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban. Dalaikban többször felbukkannak virágok mint emberi tulajdonságok szimbólumai (Szédült napraforgó,…..
óA Pál utcai fiúk című musical óriási sikert aratott és azonnal közönségkedvenc lett így számos vidéki színház is színpadra állította, azonban mára már a Vígszínházi produkció mellett más feldolgozás is óriási sikert aratott. Sokadik éve járja ugyanis az országot és játszik teltházzal a Pannon…..
Dimash klasszikus énekesi, majd pop- és jazzénekesi diplomái után zeneszerzői mesterdiplomát kapott. Jelenleg a doktori disszertációján dolgozik zenetudományokból. Hangtartománya meghaladja a 6 oktávot, ami képessé teszi arra, hogy a férfi basszustól a női koloratúr szopránon keresztül üveghangon is…..
Lara Fabian, a világhírű énekesnő, 2024-bemegy különleges koncertet ad az MVM Dome-ban, Budapest szívében. Az esemény része Lara Fabian "Je T’aime" turnéjának, amely világszerte elbűvöli a közönséget.Lara Fabian nemzetközi szinten ünnepelt művész, aki túlmutat egy tipikus popénekesnő határain.…..
Az 1987-ben alapított gitárzenekar 10 stúdiólemez megjelentetése után, folyamatosan emelkedő sikereinek csúcsán köszönt el a közönségétől 2010-ben, hogy ígéretüket beteljesítsék, miszerint kreatív munka híján nem fognak saját maguk "tribute" zenekara lenni. A nosztalgiabulik helyett minden tag…..
Beton.Hofi 2023-ban igazán népszerű lett, számos fesztiválon is a headlinerek közé került és a rajongói tábora igazán jelentőssé vált. A kritikus hang Így írnak az eseményről:Hölgyek-Urak!Magyarország - Magyarország,elképesztő iramú, velősen sűrű, de egyelőre találat nélküli mérkőzésen,…..