Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán kiscicákat kínoz a pincében

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Istvánffy András írása Csütörtök este a NAV belvárosi irodája előtt a 4K! demonstrációján jelképesen befizettem egy gramm fű után az áfát, 2000 forintra számolva 540 forintot, majd elszívtam egy spanglit. A rendőrök kivárták, amíg végigszívom (közben végig…..
Orbán kiscicákat kínoz a pincében 2013.12.11 03:30:16
@Sweet And Full Of Grace: Nem arról van szó, hogy a tiltás mennyire értelmes dolog. A lényeg, hogy aki van olyan idióta, hogy ilyesmivel lebukjon, az lehet hogy jobban is jár ezzel, mert az esetek 99%-ban az impulzív viselkedés vezet a lebukáshoz, azaz hogy a cucc miatt felesleges kockázatokat vállal. Ez a felesleges kockázatválalás meg amiatt van, mert a szer irányítja az illetőt. Elenyésző kissebbség, aki azért bukik le, mert szimplán nincs szerencséje.
Bevallom, már nagyon hiányzott az életemből a legújabb, kihagyhatatlan Bayer-tabletta. A dolgok éppen jelenlegi állásáról.  A cáfolhatatlan, de mégis mindig tisztára mosni kívánt, megerősítést igénylő pártigazságról. A legfrissebb, még forró, meleg, csillogóan fényes…..
Még jó egy év van a 2014-es országgyűlési választásokig, de a választási harc már bőven megkezdődött és amint az sejthető volt eddig is, minden eddiginél durvább kampány elé néz Magyarország. Hogy miért is? Hát azért, mert az Orbán-kormány véget vetett az 1990-es…..
Kigondoltam A munkanélküliek 2012.12.08 00:20:40
 A munkanélküliek nagyon buta emberek, akik nem találnak munkát, mert nem értenek semmihez. Az okos embereknek sosincs ilyen problémájuk, legfeljebb munkahelyet váltanak, vagy sikeres vállalkozók. Aki keres, az talál, mondja a magyar mondás is, ergó eleink is képben voltak már,…..
Gondolom Pol Pot egykori kambodzsai vezetőt nem kell sokaknak bemutatnom, aki azon kívül, hogy példátlan hatékonysággal írtotta a saját honfitársait, különös ellenszenvet érzett az értelmiséggel szemben is. Pol Pot úgy vélte, hogy ezek az emberek haszontalanok, és az ő…..
Orbán kiscicákat kínoz a pincében 2012.12.06 08:21:37
Előfordul olyan egy blogszerkesztő életében (vigyázat, intim részlet...), hogy nem ért egyet mindenben azzal a poszttal, amit megjelentet. Nagyjából így vagyok Balázs írásának bizonyos részeivel, de a fogalmazás néha kissé talán túlzott markánsságát hajlamos vagyok betudni…..
Orbán kiscicákat kínoz a pincében 2012.10.01 15:37:08
Csak addig valaki magyarázza el nekem, hogy miért tilos 40 fokban fürdeni. Nem a tavon bárhol, hanem a wakeboard pálya elkerített, stéggel védett részén. Sokszor szoktuk sportolni a tó drótkötélpályáján, mert közel van, mert szeretjük, mert kulturált körülmények között…..
Kire tud ma szavazni az, aki keresztény, és kereszténységét politikai értelemben is meg akarja élni, tehát a kereszténység értékeit nyíltan képviselő pártot szeretne támogatni? Ugye adná magát a KDNP, még a nevében is benne van, hogy keresztény. Nagyjából itt el is fogytak…..
Orbán kiscicákat kínoz a pincében 2012.06.18 15:47:19
@Orbán kiscicákat kínoz a pincében: Ja és a legfontosabbat kiffelejtettem:

d) KERÍTSÉK ELŐ AZ ÖSSZES HIÁNYZÓ PÉNZT!
Hídpénz, kapuadó, termény-beszolgáltatás, miért is ne! Sőt, éppen itt volna már az ideje! Valamiért rögtön a Monty Phyton Gyalog galoppja jutott az eszembe, mikor olvastam, hogy Tarlós főpolgármester dugódíj helyett esetleg hídpénz bevezetésén, illetve sokkal inkább már a…..
Orbán kiscicákat kínoz a pincében 2012.06.18 15:41:16
@dr Sör Kálmán: azért mert te oyan vadnyugati városban szeretnél élni, ahol egy marék dollárért lelövik egymást az életrevaló fiatal emberek, azért még nem kellene másokat kigúnyold, akik a modern európai városokat részesítenék előnyben, ahol szociális vívmányok teszik könnyebbé az elesettek életét...
Nesze!szer Őket ki hívta meg? 2012.06.17 17:34:00
    Lakodalom volt az ő utcájukban... ám nem biztos, hogy a képeket látva örültek minden vendégnek. Köszönjük ezt az összeállítást a Daily Mail-nek. Üzennénk, hogy ügyeljetek, amikor összeállítjátok a vendéglistát... vagy nézzétek meg, nincs-e a környéken éppen a…..
Orbán kiscicákat kínoz a pincében 2012.06.18 08:40:35
@ROTFL Manó: Szúrnád,mi?
A Horthyról szóló vitát hosszúnak és nagyon bonyolultnak nevezte Orbán Viktor, „nem az én feladatom miniszterelnökként végleges ítéletet mondani. Amellett vagyok azonban, hogy a vita folytatódjon” – jelentette ki. forrás: index.hu Csodálkozik Európa, csodálkozik a világ.…..