Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illicum_verum

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, továbbra is eltökélt szándékom, hogy az orrotok alá dugjak minden olyan együttest, amelyiket megérintett a hatvanas évek psych-popos vagy éppen folkos szele, ha akarjátok, ha nem. Úgyhogy nincs mit tenni, következzen két brooklyni zenekar, amelyek az Elephant 6 kiadó…..
illicum_verum 2013.02.03 22:16:26
Music Is My Radar Bilihajú lányok 2011.03.28 21:53:00
Vajon mi kell egy közel hibátlan popdalhoz? Hát a válasz gyakorlatilag kiszúrja a szemünket: bilihajú svéd csajok, összecsapott tenyerek, úúúú és lálálá háttérvokál, nagyjából öt hangból álló basszustéma, és egy szívrepesztő refrén. Tök egyszerű, nem?  De.…..
Furcsa viszonyban vagyok a San Franciscó-i The Aislers Set zenekarral. Elvileg szeretem, de a lemezeivel nem vagyok maradéktalanul elégedett, ellenben van négy száma is, amelyek közül egyet azonnal beválasztanék a kedvenc száz popdalom közé, és a másik három is simán beférne mondjuk…..
Most pedig megmutatom az egyik kedvenc, 60-as évekből származó ’tube videómat, ezt itt ni. Aki esetleg lusta kattintani, annak elmesélem, hogy a jelenet az 1964-es Get Yourself a College Girl című filmből van (amit sajnos még nem láttam, pedig tele van zenével, ahogy olvasom), Astrud…..
Szeretik Önök is a Django Django zenekart? Önök szerint is ők csinálták 2012 egyik legjobb lemezét és hogy manapság az egyik legszuperebb együttes? Nagyszerű, hiszen a music is my radar ugye már akkor megmondta ezt, amikor még senki nem ismerte! Na de, felmerülnek itt további…..