Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Rouge

74 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értelmetlen... Mégis belevágnak. Új világot álmodik a két alma, fenn, a tetőn, a rohadás folyamatában. Az örök pozitív összeáll a negatívval, s együtt teremtenek egy szebb jövőt maguknak. Értelmetlen.   Nem egyszerű a helyzetük. De elkezdtek végre hinni valamiben,…..
Miss Rouge 2013.01.05 20:25:21
Carpe Diem! Költözés... 2012.09.15 16:19:21
Kedveskéim... Annyira aggaszt és szörnyű ez a sablon, a kinézet, a szerkesztés, hogy átköltözöm a blogspot-ra. Ne tessék utálni blog.hu, de már meguntam ezt a semmilyenséget. Minden ott folytatódik, ahol abbahagytam, mindennél izgalmasabb sztorikkal, a megszokott…..
Carpe Diem! 3 szó 2012.09.15 00:57:34
BOLDOG AKAROK LENNI!!!   és semmi több.... A kedvenc dala... Még csak az hiányzik, hogy mindenről Ő jusson eszembe... Na neeeem.... Tina nem esik bele újra abba a rohadt szerelemnek nevezett csapdába... Csak boldog akarok lenni... Sokáig... Egy emberrel...♥   Most jön a nap…..
Az Ő első bejegyzését a naplómból lefénymásoltam, betettem egy borítékba és hozzátűztem egy levelet: "Kedves Tomi! Kérlek olvasd végig... Nem tudom, mit is mondhatnék neked. Nem tudom, mi történt 4 éve, nem tudom miért írok, csak azt az egyet tudom - és abban 100%ig biztos…..
" ...Az eső változatlanul szakad, még mindig te vagy a legjobb! Hiányzol... Jól tudod... Az eső változatlanul szakad, még mindig te vagy a legjobb, hiányzol, jól tudod..." Líceum - Eső A szerelem sosem múlik el, ha az igazi áll melletted, s váljanak külön útjaitok, az az érzés…..
Carpe Diem! Rendőrsztori 2012.09.08 19:15:41
Előre szólok, hosszú lesz... :-) Reggel utazás... a vonaton megpillantok egy srácot. Szőkésbarna hosszú haj, kék szemek, engem bámul, mondom ezaz! Végre valami izgalom, amúgy is a friss levegő és a reggel illanai szerelmes hangulatba hoztak. Leülök, bámul, én bámulom, leszáll.…..
Carpe Diem! Szívvel lélekkel 2012.09.06 21:28:19
Sokszor eltűnődtem rajta, mit csinálhat az ember szívvel lélekkel... Gyakorlatilag bármit, amit elhatároz. Legyen szó táncról, zenélésről, tanulásról, szerelemről és a többi.  Rossz érzéssel töltenek el dolgok, pedig 2-3 perce, amíg a hawaii pizzán nyammogtam, egész boldog…..
Elvesztem magamban egy perc alatt. Tűzmadár - Mindig... Mintha arról szólna, ami nekem a legfontosabb... Szerelem... Ami elveszett, az ember, aki elhagyott, mégis ott lesz a szárnyaim alatt... Vigyázok rá, megteszek érte bármit, akkor is, ha a világ legnagyobb patkánya volt velem. Nem…..
Carpe Diem! Az első nap... 2012.09.03 19:37:45
Elkezdődött a 2012-13-mas tanév.Végzős lettem. Már az első napon tanultunk, ami annyira nem para, de mégsem az igazi... Matekon közölte velünk a tanár, hogy még 246 nap van a matek érettségiig és ebből 157 a tanítási nap. (Ebből persze még lejönnek majd azok a napok, amelyik…..
Carpe Diem! Viszont látásra! 2012.09.02 22:13:12
Mindenki búcsúzik a nyártól, a nyári szünettől. Én miért ne tehetném? No, persze nem így terveztem a nyári szünet utolsó napját, de azért nem volt olyan rossz egész nap henyélni... :) Tegnap háromnegyed 4-re értem haza, vagy ha nagyon pontosítani akarunk a megszokott sarkítás…..
Carpe Diem! Közkívánatra blog! 2012.09.01 20:57:15
Szóval ismét itt vagyok, de hogy miért van ekkora mizéria akörül, ha nem írok egy napig, egy hétig, stb., azt én már tényleg nem értem. Nincs milliós nézettségem, talán még a 10 főt sem haladja meg a blogolvasóim száma, de ha már nyaggattok egy páran, akkor tessék, itt a…..
Carpe Diem! Szeptemberi lapok 2012.08.27 21:14:57
Szeptemberben új lehetőségek lesznek. Megismersz új embereket és lehetőséged lesz komolyabb kapcsolatra is. Mutat még egy másik embert, akit még nem ismersz, de lehetséges hogy meg fog tetszeni, viszont vele vigyázz, mert nem feltétlenül sül el jól. (Ő egy fiatal fiú lesz, légy…..
A fejfájás nem hagy nyugodni... A küzdelem közöttünk elmúlt... Beadtam a derekam, ha fáj, akkor fájjon, nem érdekel... Néha persze a falat kaparom, de már nem érdekel. Anyu ma már ment melózni, egyedül voltam itthon. Semmihez nem volt sem erőm, sem kedvem. Reggel ébredés után…..
Ma megkérdezték tőlem, hogy nem rossz e kiadni magamat a blogban... Tulajdonképpen nem. Akik ismernek, és kicsit is érdekli, milyenek a szürke hétköznapjaim, azok olvasnak, írnak, vagy felhívnak. Aki ismeretlenül állít be, az pedig nem tudja, hogy ki áll Emm Taylor mögött. Tegnap…..
Ezt a bejegyzést ajánlom Angithia művésznőnek, aki kiváló fotós. Remélem értékeled majd :)Nyíltan kijelenthetem ezek után, hogy egyik képen sem ismerek igazán magamra... Ha egymás mellé tesszük ezeket, mintha nem is egy személyről készült volna ez a pár fotó...…..
Miss Rouge 2012.08.25 22:20:55
@Shandor Reeves: Először is köszönöm ezt a laikus blogkritikát :) Harapnivaló... hááát kitudja :)
Köszi Mókuci, pusszantlak
Carpe Diem! Sütöttem 2012.08.24 13:37:08
Végül is készen lett a sok kicsi és egy nagy Briós. Nem csak jól néz ki, de még eszméletlenül finom is!..
Carpe Diem! Holnap sütünk! 2012.08.24 00:33:09
Briós! Tücsök Bogár köszönöm! Ilyen finom békebeli brióst már rég nem árulnak sehol (Talán nem is árultak!), és nem gondoltam volna, hogy valaha a konyhámban készül majd!  Ráadásul így, hogy én készítem, tudom, nem eszünk…..
Carpe Diem! Fejfájás 2012.08.24 00:24:19
Harmadnapja fáj a fejem, anyám szerint a piától, szerintem meg a melegtől. Kérdéses melyikünknek van igaza...  Tegnap bementem nagybátyámhoz a Péterfy kórházba a sebészetre. Trombózisa volt a jobb combjában, tegnap egy hete, hogy bevitték. A vizsgálatok szerint jól van, de én…..
Meleg van a szobámban, főleg, hogy a laptop is annyi hőt ad le, ami leolvasztaná a jégsapkákat is...Ma, augusztus 20-án életemben másodszor kijutottam megnézni a tűzijátékot. Egy órás utazás és kétségbeesett keresgélés után megtaláltuk egymást Zombieval, aki ekkor már totál…..
Carpe Diem! Szürke hétköznapok 2012.08.20 04:34:22
Régóta nem írtam. Az én hibám. S persze a számítógépé, hisz nem akart beléptetni a blogba... Furcsán érzem magam. Mintha a mellkasomon ülne valami hatalmas szőrös szörnyeteg. Ne olyat képzelj el, mint a Szörny Rt.-ben, inkább egy olyat, ami hatalmas, fekete és két vörös…..
Carpe Diem! Kedves Naplóm! 2012.08.16 20:55:18
Visszatértem, mert megint piszkálja a pici szívem a bánat...  Előre bocsánatot kérek attól, akinek ez a bejegyzés fájdalmat fog okozni, de már nincs több hely a bánatzsákban... Ha nem öntöm ki belőle mind azt, ami nyomaszt, kipukkad és elszabadul a pokol... Annak pedig nem lesz…..
Carpe Diem! Az első igazi 2012.08.13 00:38:13
Tizennégy éves voltam, amikor megismertem. Első nap a középiskolában, évnyitó után. Nem ült tőlem olyan messze, mégis végig őt néztem. "Valahol már láttam.... Valahonnan ismerős..."-gondoltam magamban, persze ezelőtt soha nem láttam és esély sem volt találkozásra... Csak…..
Carpe Diem! Letters to Juliet 2012.08.08 00:02:25
Annyi minden kavarog a fejemben, amit papírra vethetnék, ha lenne nálam papír és toll, de most be kell érnem a billentyűzettel és a bloggal. Ma egész nap Hugival voltam. Körmöt lakkoztunk új technikával, s megnéztünk két filmet, ami természetesen a romantikus filmek kategóriájába…..
A hétvégém jól telt, nagyon is. Délegyházán voltunk Richardék telkén Davevel, Anthonyval és pár kedves/undok emberrel. Elmentünk a Rönkösbe (discoba), ami rám nem igazán vall, de mégis jól esett kicsit táncolni, máshogy. Mert elvileg a pogo az nem egy tánc. Dave olyan szorosan…..