Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daszilagyi

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti posztomban írtam arról, hogy szódabikarbóna-koktéllal vagy a narancsos csodakeverékkel milyen egyszerűen leszokhattok a cigiről. Ezekre a trükkökre sokan esküsznek, míg mások az ilyen házi praktikákat csak ostoba viccnek tartják. Most azonban olyan ételeket hoztam…..
daszilagyi 2015.06.03 11:25:44
a répa fogyasztásáról megoszlanak a vélemények a Béte karotin tartalma miatt:
A béta karotinnak, amely egy antioxidáns, a daganatok kivédésében (megelőzésében) való esetleges szerepe régóta foglalkoztatta a betegeket és az orvosokat. Valóban volt egy olyan klinikai vizsgálat Amerikában a 90-es években, amelyben a tüdőrák (és nem a gyomorrák vagy nem a gyomorrák tüdőáttéte) kialakulását vizsgálták dohányos, korábban dohányos, illetve azbeszttel dolgozó egyéneknél.

Több mint 18 ezer (!) résztvevőt vontak be ebbe a vizsgálatba (CARET vizsgálat). A dohányosok fele kapott béta-karotint és A-vitamint, míg a másik fele a dohányosoknak placebót, vagyis hatás nélküli szert. A résztvevők átlagosan négy évig szedték megelőzésképpen a nekik kiadott aktív hatóanyagot, illetve placebó szereket. Ezalatt az idő alatt 388 tüdőrák kialakulását észlelték. Ezt a prevenciós vizsgálatot a tervezett kezelés befejezése előtt 2 évvel leállították, mivel az időközi értékelések alapján a béta-karotin és az A-vitamin alkalmazása nem volt előnyös a tüdőrák kialakulási kockázatának csökkentésében, sőt 23%-kal gyakrabban alakult ki tüdőrák abban a csoportban, akik megelőzési célzattal A vitamint és béta-karotint szedtek.

A kilencvenes években volt egy másik klinikai vizsgálat is Finnországban (ATBC vizsgálat), amelyben 29 ezer (!) olyan dohányos férfi vett részt, akinél magas volt a kockázata tüdőrák kialakulásának. Itt is a résztvevők fele placebót, vagyis hatás nélküli, de alakjában az aktív gyógyszerre hasonlító készítményt kapott, míg az aktív kezelési csoportban béta-karotint és A-vitamint alkalmaztak táplálékkiegészítőként. Itt is magasabb volt a tüdőrák előfordulása az aktív gyógyszert szedők csoportjában: 16%-kal gyakrabban alakult ki tüdőrák, mint a fenti táplálékkiegészítőket nem szedő, vagyis placebó csoportban.

forrás:
rakgyogyitas.hu/
Bár nem értek sokat belőle, a cím pont eleget mond ahhoz, hogy mélységesen egyetértsek. Meg a billentyűs hozzáállásával is, el is lopta a show-t rendesen. Energikus hetet belétek, GYERONK! ..
daszilagyi 2013.09.30 11:09:25
Előfordul , hogy Backtestelés közben észre vesszük , hogy különböző nagyságú lyukak vannak az adatsorunkban , ez számos kellemetlenséget okozhat , főleg ha sok terméken szeretnénk tesztelni. Ezen a hibán próbálunk segíteni a következő…..
Ninjatrader Market Replay 2013.01.19 21:27:54
A sorozat következő tagjaként a market replay adatok letöltéséről fogok néhány szót ejteni. A megfelelő replay adatokon való tesztelés fontos lehet egy stratégia tesztelése során , ugyanis ezzel a módszerrel véleményem szerint pontosabb képet kaphatunk  az általunk megírt…..
Ninjatrader Print Screen generator 2012.09.30 12:20:55
Felmerülhet az igény, hogy szeretnék rögzíteni az aktuális chart tartalmát , és ezeket archiválva összegyűjtögetni  valahol a számítógépen , esetleg egy sikeres üzletkötés adatait szeretnénk menteni későbbi elemzések érdekében. Sorozat második tagja ként egy erre a…..
A sorozat első tagjaként kezdetnek egy egyszerű programot mutatok be, ami segítségünkre lehet , ha értesülni szeretnénk különböző történésekről a Ninja Traderünkben. Bizonyára többször történt olyan , hogy pl.: indikátorok adtak számunkra jelzést , segítettek döntéseket…..
Ninjatrader Nyitás - 2012-08-26 2012.06.17 18:24:33
Üdvözlök minden látogatót az algotrader.blog.hu oldalon. Az oldal egy hiányt próbál kitölteni a hasonló tőzsderobot programozó siteok között és próbálok olyan cikkeket publikálni , ami számos egyedi megoldást kínál a tőzsderobotok üzemelésével/programozásával…..