Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moszkva téri Dzsedi

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog Skype hírek 2012.07.18 00:06:00
Mozgalmas volt a tegnapi nap a Skype háza táján. Először is egy programhiba következtében a kommunikációs szoftver néha nem annak küldi el azonnali üzeneteinek, akinek szerettük volna, ami roppant kínos lehet. A Microsoft elismerte a problémát, és dolgozik a megoldáson. A másik…..
Moszkva téri Dzsedi 2012.08.07 11:26:33
@buherator: hol nem sz@rom le, hogy ivan korszakov kamcsatkai tor-exit üzemeltető a világ másik pontján lehallgatja a magyar nyelven folyó beszélgetéseimet, amelyeket kuku benkó skype névről folytatok gipsz jakabbal??? (banghead) váljék kedves egésségére vaze
Moszkva téri Dzsedi 2012.08.07 11:29:15
@Moszkva téri Dzsedi: ha ebből megfejti hogy én ki vagyok eredetileg vagy egyáltalán azt hogy milyen országból, akkor én még azt is bevallom neki hogy én törtem be a bizánci nagykaput (ÓÓÓÓÓ segíts meg édesjó istenem a sok baromtól!!)
Moszkva téri Dzsedi 2012.08.22 09:15:03
@buherator: ki nem sz*rja telibe hogy hány TOR-exit-et figyelnek kormányzatok, mikor:

ad1: az összes exitet úgysem tudják figyelni, mert a 100ezer online exitből a túlnyomó többség úgyis önkéntesek által van üzemeltetve, az ösvényt, pedig úgyis én , mint initator választom ki alapesetben RANDOM, de ha akarok StrictExitNodes-szal kézzel is.

ad2. akárhogyan és akármilyen feszült figyelemmel figyelik az exitet FOGD MÁR FEL hogy exit nem tudja hogy honnan miyen IPről indult el az eredeti kérvény, ő csak utolsó relayek IP-it ismeri, és a kamu Jóska Pistás Skype nevemet, és esetleg ha a partnerem nem használ szintén TOR-t a kapcsolódáshoz, akkor az ő kamu SKype nevét. ENYI , ezzel bezárul a kör.

Nincs kit és nincs is miért megfigyelni.

ad3: az utolsó relayekig pedig szarrá kódolva szana-de-széjjel szabdalva és külön utakon jut el a csomag tőlem , de tőlem is eleve szana-de-széjjel szabdalva több különböző irányba és a részletek is szarrá kódolva indulnak útjukra az első szintű relayekig.

Hiába keresel a TOR-on fogást drága kis barátom nem fogsz tudni rajta találni SEMMIT, se te se a mindenható méteresORRÚ cionista titkosszolgálatok , de még maga a kaporszakállú atyaúristen sem. ENNYI! VÉGE ! VISZLÁT! GÉM ÓVER ! ÁGYŐ! KONYEC FILMA! JÓCCAKÁT ! BÁJBÁJ !
addict Metrózz úgy mint egy jedi! 2011.09.26 15:27:00
A metró ezentúl a metrón is veled lehet, köszönhetően egy vicces reklámötletnek, ami Japánban már biztosan megvalósult, de a hírek szerint az itthon metrókocsikban is lehet már találkozni vele. A lényege, hogy a kapaszkodókat matricázással fénykardokká alakították, aminek…..
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..
Moszkva téri Dzsedi 2011.06.22 01:09:51
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
Vágó István Bárdos Andrásnak újabb interjúkat adott, ezért új, kibővített kiadással jelenik meg újra a Kinyitom a számat! című könyv. A Bors birtokába jutott (jutatott) néhány oldalból kiderült, hogy miután Vágót kiebrudalták a TV2-től úgy döntött, befejezi a…..
Subba Vicces brazil anyagyilkos 2010.11.24 11:33:00
Az internet sztárja lett (a mai napra) ez a felpaprikázott brazil anyagyilkos, Emilio Eduardo da Rocha Deveza, akit -ahogy az a videón is látható- az Úr nem csak hogy előnyös külsővel, de józan ésszel sem áldott meg. Kedvencem az utolsó kérdés: "Használta a…..
SF.blog HRP4 a legújabb robot 2010.09.18 17:00:00
A HRP4 a legújabb és legjobb házi robot technológia. Az AIST és a Kawada Industries készítette el, hogy az mindennapi életünket megkönnyítsék ezekkel a humanoid robotokkal, akik mindent rendbe tesznek a ház körül. Ezek az 5 láb (152 centiméter) magas és 86 font (39 kg) súlyú…..
Az első hír: Csoportosan, hivatalos személy ellen elkövetett erőszak miatt 10 hónap - két évre felfüggesztett - börtönbüntetésre és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte elsőfokú döntésében a Pesti Központi Kerületi Bíróság Samu Tamás Gergő jobbikos országgyűlési…..
Moszkva téri Dzsedi 2010.10.31 07:04:08
@tesz-vesz: a "halál a magyarokra" feliratról meg csak annyit, nem kizárt hogy ez csak valami később a hatóságok által odatett valami. igazán nem szép dolog az etnikai alapú problémákat még tovább szítani, azzal mutathatunk példát, ha valóban az elkövetett tettüknek megfelelő súlyú büntetést rovunk ki rájuk, a bőrük színétől függetlenül, és ez bizony megáll néhány hónapnál, a könnyű testi sértés esetén, és természetesen az okozott kár megtérítése.
George Lucas a 70-es évek végén megalkotta a filmtörténelem egyik legkörülrajongottabb alkotását,  a Star Warst.  Az elsőnek leforgatott trilógia főszereplője Mark Hamill volt, akinek a mozi világában ez volt az egyetlen sikere, de nem kopott fel az álla, képregényeket…..
Moszkva téri Dzsedi 2010.09.29 01:17:34
A 7. epizód a LucasArts által 2002-ben kiadott Jedi Knight:Jedi Outcast című alkotás, amelyben Kyle Katarn-nal ( hu.kaminopedia.wikia.com/wiki/Kyle_Katarn ) kell FPS módra (egyes szám első személy nézetből , illetve hátulnézetből , Luke Skywalker tanítómester tanításai által a Jedi templomban a Yavin IV-en kezdjük kalandunkat és a játék folyamán padawanból jedivé válunk. A 8-adik epizódban a Jedi Knight: Jedi Academy-ben már választhatunk, hogy milyen karakterrel fogunk Kyle Katarn mester tanításai által és a kalandos utunk során Jedivé / vagy opcionálisan sith-té válni.
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..
Moszkva téri Dzsedi 2010.09.25 08:09:55
@genyamagyar: te inkább bújjál vissza apucikád farkincájába ahonnan még ki sem jöttél !
Moszkva téri Dzsedi 2010.09.25 08:14:07
Antivírus blog Captcholtam 2010.07.02 13:30:00
Folyamatos a küzdelem a Captcha fronton. Az embert a géptől szétválasztani képes kérdés eleinte még jól működött, mára inkább bosszantó szemmeresztgetés vagy felesleges akadály a fejlett captcha törőknek. Tömegesen regisztrálnak postafiókokat, amiről aztán árad a sok…..
Moszkva téri Dzsedi 2010.07.04 02:31:47
@Csizmazia István [Rambo]: majd jönnek a magyar kapcsatörö csapatok is...

ez az egész captcha dolog macska-egér játék, és mióta vannak kapcsatörő csapatok, azóta gyakorlatilag már nem éri meg pénzt, időt és energiát beleölni az újabb és ravaszabb kapcsa-rendszerek fejlesztésébe :)
Az Apple hivatalos sajtóközleményt adott ki az iPhone 4 antenna-problémáira. A levél lényegét az alábbiakban lehet összefoglalni: 1. Az Apple feldolgozta a hozzá beérkező vásárlói információkat, ezek között voltak megszakadó hívásokról szóló, és a történelem legjobb…..
Nem titok, hogy Steve Jobs nem egy nagy Flash rajongó. Kiderült, hogy a Blu-ray-t sem kedveli különösebben. A HD formátum háború győztese talán sosem találja meg az útját az Apple termékekhez. Tudjátok mit? Van benne valami.   Az Apple-é az iTunes, ami az égvilágon mindent…..
Ahogy a nőideál változását legjobban a James Bond filmek nőin lehet követni, úgy kezdik A bukás Hitler-videó átiratok a közt érdeklő ügyeket dokumentálni. A sokakat idegesítő vuvuzelák is bekerültek A bukás átirat-folklórba. Az első videón Fegelein hozott néhány vuvuzelát…..
Moszkva téri Dzsedi 2010.06.19 16:20:18
Nem gyermeknemzési céllal közösülni a szocialista eszmék ellen való vétek, az utánpótlás biztosítása elvi kötelessége mindenkinek. Következésképpen nekünk semmi szükségünk nincs szemérmetlen nőszemélyekre, akik testüket nem arra edzik, hogy adott esetben élő pajzsként…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Végre! Végre valaki kimondta az igazságot, megvilágítván dicső múltunkat! Sugárzó arccal és büszkeségtől dagadó kebellel írom e sorokat, mert most már biztosan tudom, hogy a kiválasztott nép tagja vagyok! Mi, magyarok vagyunk a tudás, a civilizáció letéteményesei, az emberi kultúra őrzői, ahogy ez…..
Az új KRESZ nyomatékosítja, hogy a kerékpárosoknak kötelező a bicikliutakat és biciklisávokat használni. Pedig a régi alapján is büntettek már a rendőrök bringást az Andrássyn, mert az úttesten közlekedett. A bringásügyvéd szerint ebben az esetben, egy gázoló autós is…..
Kiásták a csatabárdot a biciklisek ellen két autószimpatizáns szervezetnél. A Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete és az Emberibb Parkolásért Mozgalom besokallt a „Critkáll Mass” stílusa miatt, és közleményben kérik a főpolgármester-helyettest valamint a…..
Moszkva téri Dzsedi 2009.09.29 12:38:29
@Sirrah: haggyá már ha 50-nel gangolnék csak lefele az istenhegyről akkor elkopna egy menet alatt a fékpofám, jó az 90-nek is :) De kérdem én, ha a magam kis tyúxaros életén kívül másét nem veszélyeztetem (és főleg éjjel, ahogy írtad), akkor ki a büdös q*va anyámnak van köze hozzá, hogy mennyivel megyek kerékpárral, amivel igen nehéz egy ember életét kioltani (még ilyen körülmények között is) .. a lámpa az más, de persze az is minden kerékpáros SAJÁT érdeke, hogy világítsa ki magát hátulról , mint egy karácsonyfa, nehogy valami teleszarnyakú diszkópatkány a 20 milliós dízelmerdzsóval, amit a vágottfütykösű papikájától kapott, akinek már az oviba is dávidcsillag , vagy valami vörösebb csillag volt a jele, elgyúrjon, bár tőlük még az is kitellik, hogy pont azért és pont akkor fog DIREKT elgyúrni...
Moszkva téri Dzsedi 2009.09.29 12:50:56
@magpet: egyetértek , annyi kivétellel, hogy sajnos, ha alaposabban körbenézel, akkor van egy globális felmelegedésünk és több ezer kihalt, kihaló vagy veszélyeztetett állatfaj, amik, -szinte- kivétel nélkül a 20. századi "csodák" a tömeges autógyártás és konkrétan a kipufogógázok mérgező hatása vagy utóhatása miatt kerültek a kihalás szélére. Jó az autó én nem mondom, de már vagy 50 éve létezik olyan módszer a robbanómotorra, ami általános iskola hetedik osztályos tananyag szerint (!) a sós-vizet égeti el, csak a büdös rohadt fa**opó szappanzsidó cionisták titkolják, ködösítik , bagatelizálják el tűzzel-vassal, foggal-körömmel, mert nekik az olajbiznisz-milliárdokból meg szőkítgetésekből vannak a vagyonaik, hogy költenék kárpótlásra és rehabilitációra a holokausztmúzeumban !