Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antigeza

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szörnyű ez az ország. És szörnyűek vagyunk mi is. Ezer éve. Ezer éve „Idegeneket hív(unk), magyarok ellen segítségül”. Vagy legalábbis külföldi véleményt. Talán nem volt olyan korszaka a magyar történelemnek, amikor ez nem történt meg. Megy kicsiben, megy nagyban. Tegnap…..
Kevés olyan médiaszereplő van Magyarországon, akinek a tevékenysége és személyisége akkora indulatot képes felkelteni bennem, mint Balázs Géza. Ennek némiképp magyarázata lehet, hogy bizonyos fokig érintettként már nagyon rég, egyetemista korom óta figyelemmel kísérem – lehet…..
A június 4-ei hét természetesen hozta a szokásos szerkezetet, szerepeltek mindazok a rovatok, melyek általában. Az adások közül az egyik tipikus a hétfői, amikor Balázs Géza a „jegyzetfüzetéből” olvas vagy olvastat fel. (A továbbiakban belinkelem ugyan a rádió hangtárát,…..
A július 8-ai adásban hozza Balázs Géza a legrosszabb formáját, a nyelvművelő bőrébe bújt térítő ideológust. Kedves hallgatóim! Lássuk csak, miről szól a mai bakibörze termés. Emblematikus helyről, létezett szocializmusról, megélhetési bűnözésről, dizájner…..