Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kunigunda2012

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internet kurva veszélyes hely, pár óvatlan klikkolás, és az ember menten a szellemi nyomorúság legmélyebb bugyraiban találja magát (nem, nem a valovilag.hu-n), ott ahol ilyeneket írnak:  A kauzális asztrológia a súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus…..
kunigunda2012 2014.01.18 01:07:20
@Gerle Éva: CSak most reagálok arra, amit nekem írtál, mert lefoglaltak a harcosok. Ez a második napja, hogy itt tanyázom, ha nem is állandóan, de belátást nyertem arra, mennyire magába szippantja az embert egy ilyen kommentfolyam. Idegesít, hogy most bármit írok, akár ha veled vitatkoznék is, azonnal beugrik valami lihegő, hogy naaaaaaugye...és ezzel hitelteleníti a mondanivalómat, sőt talán tanulmány is készül belőle - elég nehéz megszokni ezt a fajta írást. De ez is mutatja azt, milyen bonyolult ez a közeg. Blogot írni, ami ugye interaktív, aztán hetekig botrány kellős közepébe kerülni, mindenféle fórumokon saját magadat tisztázni - én már 2 nap után is rájöttem, hogy humor nélkül nem bírnám. Meg az ember közben fárad, és azon veszi észre magát hogy azzal is szóbaáll, akire kár pazarolni leütést.
Neked ebben biztos több a rutinod. Mégis, a blogírás, természetéből fakadóan, nem egy demokratikus dolog, hiszen van egy ember, aki ír, és vannak a kommentelők, akik reagálnak. Akármilyen nagy lenne a demokrácia és az egyetértés, hierarchia akkor is van, mert az, akié a blog, dobja fel a témát, és ő vezeti. Nem egy könyvklub ahol, minding mindenki egyenlő. És ugye csak azért, mert valaki csak az olvasód, nem biztos, hogy nem ír blogot, vagy nem tudna, vagy nem kreatív másban, vagy akár az írásban is - biztos vagyok benne, hogy ezeket figyelembe veszed. Nem olvasom a blogodat, de ezt a bizalmat megelőlegezem.
Ám amikor ilyen sok ideig, hetekig tartó hadjárat közepén vagy, akkor lehet, hogy azok a nagyon finom részletek elhalványulnak, és nem is csodálom, én is azon kaptam magam, hogy a trolloddal vitatkozom.
Azt láttam, hogy jobb lenne, ha erősebben megmutatnád a határaidat, hogy bébi, erről vitázom, erről nem, slussz. Ehelyett néha olyan kommentelőket raktál helyre, akivel talén máskor nem teszed, és azokkal mentél el a lényegtől, akikel nem kellett volna.
Hogy mi a téma, és mi a lényeg, te állapítod meg, írod. Igen, a blogodban, de a blogon kívül más törvények uralkodnak. Kicsit olyan, hogy már nem te vagy a házigazda. HOgy én ezt cérnával nem bírnám, az is biztos. De ugye mindneki annyit vállal be, amennyit akar. Van, aki piszkálódni akar látni, van, aki szenvelegni, van aki csak csesztet, mindenki máshol látja a hangsúlyt, ezzel nem kéne baj legyen. Sztem ott volt mégis, hogy bár állítod, hogy nem, volt, amikor mégis felszisszentél, érzékenyen érintett, ha nem azonos hullámhosszon voltatok azokkal, akik a pártodon állnak. Ismétlem, nem csodálom. Fárasztó, és kurva időigényes, látom. Amúgy érdemes lenne kipróbálnod, ha eddig nem tetted, a publikálást, mert ott te írsz, nem interaktív, és nem azonnal jönnek a reakciók, de van ideje helye letisztázódni. Blog mellett, persze.És ott nem jönnének a tanácsok, hiszen a blogolvasóidnak erre joguk van, az olvasónak nem, maximum a kritikusnak. Kevésbé szórakoztató, viszont más.
De hidd el, az, hogy a téma túlnőtt rajtad, az jó. Mutatja, hogy fontos, és hogy nem csak a te sértett egódért száll harcba itt minden amazon, te sem, hanem ennél többért. Még csak azért sem, hogy a kóklerek sértett egóját letiporják.
Szerintem fog ez menni, itt, addig, ameddig, másutt még itt-ott, a lényeg, hogy nem maradt szó nélkül. Nem is hagyjuk.
Naná hogy nem. Amúgy nézz bele az Árva Bethlen Kata írásaiba, Violetta majdnem úgy ír. Ez majdnem bók:)
kunigunda2012 2014.01.17 23:23:32
@harminchaezerhetvenhat: Harminc fiam, biztosan sok projekt lenne a világon, amibe belevághatnék itt a Nettbe, hogy Violettát idézzem, de tudod, én itten azért járok, mert Szilárdék olyat hirdetnek a világhálón, amit nagyon ártalmasnak tartok.
Neked itt más a szereped. Trollokkal, kikosarazott igricekkel, akik bosszút forralnak, nem foglalkozom, biztos ez is hálás téma, de arra nincs időm. Úgyhogy maradjunk annyiban hogy neked Éva itt a téma, ne játszd azt velem, drága, hogy érdekel bármi más is. Írj róla, mert azér vagy itt, majd jól kimoderálnak eccer, de a témához ne szólj hozzá, mert nem értesz hozzá, és lássuk be, nem az érdekel. Pá.
kunigunda2012 2014.01.17 23:42:22
@harminchaezerhetvenhat: Nem akartam neked már írni, mert nem vagy komplett, és a zaklatókat megvetem, de ez a mondatod, hogy "Költői szabadság? De hát nem is rímel." na, ez nagyon ott volt.
Éva, tedd már vissza ezt a fickót a blogodba, csinálj neki valami külön bejáratú helyet, ahova csak ő ír, szigeteld el, hogy ha már zavar, ne kelljen olvasni, és néha járj be röhögni. Innen jut eszembe, hogy lehet, Szilárdékkal is valami hasonló poénkampányt lehetett volna csinálni, csak ők ennél veszélyesebbek...
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
kunigunda2012 2012.08.31 08:12:09
Hetente kétszer járok oda-issza a Hollán Ernő utcában, oviba (bölcsödébe) viszem a 2 és fél éves gyerekemet. Először nem ültettem babakocsiba, mert 1 megállót villamosoztunk, aztán, mivel sétálóutcának láttam a Hollán Ernőt, gondoltam, mi is végigsétálhatunk rajta. Sajnos erről le kellett tennünk. HA elengedem a gyerek kezét, és úgy sétál mellettem, biztos, hogy 3 bringás fog rácsilingelni, és úgy megijeszteni, hogy rohanni kezd és elesik. Ha a kezemet fogja, akkor is mindig fenyegetően jön felénk egy bringás, és még ő szól be, hogy miért nem térünk ki előle. Egyszerűen kiszorítottak a bringások, így babkocsival vag ytrolival megyünk. Amikro 8 hónapos terhes voltam, egy 14 éves öreg és beteg kiskutyával mentünk a MArgit hídon, és egy biciklista ránküvöltött hátulról, hogy térjünk már ki előle. Megfordultam és megkérdeztem, hogy akkor most a Dunába ugorjunk vagy pedig a kocsik alá? Elküldött lazán az anyámba, de mire észbekaphattam volna, az egyik nagydarab, szintén gyerekes anyuka, aki ezt hallotta, leszedte a biciklistát, felpofozta, és azt mondta neki, hogy most akkor hívja ki a rendőrt és tegyen feljelentést:) Az én megfigyelésem szerint ezek a tahók nem munkába igyekvő, elfoglalt emberek, hanem lusta és elkényeztetett kis vadak, akik a zöld és művelt nyugati világban nem állnák meg a helyüket. Ott azonnal civilizálatlan paraszt-számba venné őket a közösség...