Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irenneni

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokféle módon elkészíthetjük a rántott hús kabátját, a mandulás, a zabpelyhes panír is csodás ízű lehet. Az én véleményem szerint viszont a legfinomabb az, ha gyakorlatilag egy palacsintatésztát készítünk, amelybe a lehető legtöbb szódát tesszük. Ennek köszönhetően…..
Az Albán Riviéra…és ami mögötte van   Saranda, az "albán Dél Királynője" Forró szellő tikkasztja minden egyes lélegzetvételünket, miközben a Korfu városi kompkikötő felé igyekszünk az albániai kompjegyeket árusító hajótársaság irodájából. Sehol egy kis árnyék, a levegő legalább negyven fokos, a…..
irenneni 2016.09.15 12:31:34
@AAfan: Én ugyan magyar vagyok, szeretek utazni és szeretem a hozzánk érkező turistákat is. Azzal nem értek egyet, hogy a magyarok mindegyike utálja a vendégeket, mint ahogy azzal sem, hogy ott minden ember vendégszerető lenne. Mindenhol van ilyen is, olyan is. Általánosítani nem érdemes, hiszen az emberek különböznek egymástól, ezért lehet őket szeretni, vagy nem szeretni. Önt szeretettel üdvözlöm!
A nyári esték egyik legbosszantóbb hívatlan vendégei a szúnyogok. Néha pedig a szúnyogűző trükkök ellenére is sikerül beszereznünk pár csípést.  Aggodalomra azonban semmi ok, itt van néhány jó kis házi praktika, ami segíthet enyhíteni a viszketést. Ecet Az ecetnél az a…..
Főzd le anyámat! címmel jövő tavasszal új gasztro vetélkedővel jelentkezik az RTLII. A műsorvezető Istenes Bence lesz. A műsorban két csapat mérkőzik meg egymással, mától lehet jelentkezni a műsorba.  A családi főzőműsorban két fős csapatok (anyák, apák és felnőtt…..
irenneni 2016.01.29 16:21:19
@Pink Petsch: circem et panem
irenneni 2016.01.29 16:21:54
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..