Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sixtybi

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy T. elővigyázatos vagy csak paranoiás, de a szépen csendben, fű alatt megejtett változtatások mindig gyanúsak, a Wizz Air pontokat gyűjtők meg nem baj, ha értesülnek a változásról. Sziasztok, tegnap (júni. 16.) az Erste egy sunyi húzással, megváltoztatott…..
sixtybi 2016.07.01 09:53:58
@arepulesmindenkie: pdf-ben van a hirdetmény
sixtybi 2019.03.18 11:01:26
@szupermacs: Marha vicces vagy. :) Évek óta ingyen utazunk, mi vagyunk a looser-ek, valóban? :) Pár szaros pont, inkább pár millió szaros pont :)
Mutassunk példát és nyerjük el a bizalmat, gondolhatnánk. Sokan megrökönyödve néztük az óvodavezetőt, aki ünnepi beszédét az árnyékban állva napszemüvegben adta elő. A napszemüveg egyáltalán nem passzolt az ünnepi alkalomhoz. Tehát a napszemüveg választása ugyancsak nem…..
Igen, nem tévedés, 10 cent, azaz 22 forint naponta 10 teljes verziójú app ára, indításnak rögtön ott a listán a Minecraft, a Swiftkey X és a Fieldrunners HD is. Mi jön még?Nyomás a Markertre! ..
sixtybi 2011.12.07 19:23:32
"...mondja, hogy ha kell a hitelkártya, akkor ott kell hagyni a számlakivonatot..."Lelkes Olvasónk hitelkártyát igényelt a minőség, kényelem és biztonság bankjánál, ahol csak úgy fogadták volna be hitelkártya igénylését, ha leadja a számlakivonatát. Aztán sikerült…..
Az Apple kiadott egy dokumentumot, amiben a Lion telepítési lehetőségeit ismerteti. A főbb pontokat összeszedem:A dokumentum már nem Mac OS X-ként hivatkozik a desktop operációs rendszerre, csak OS X-et ír. Szokjuk meg a rövidebb nevet.Az üzleti felhasználók számára is 30 dollár…..