Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KiváncsiBó

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt most miért kellett? Alapvetően felülreprezentált karácsonyi dallamokban lubickol a város, erre a Rúdlény meg fog egy jégcsákányt és a hangjával szétbarmolja az egészet.  Regemondó kollégánk merészkedik be a dementor barlangba, Chat Géza hogyvolt szerzőnk kockáztatja közvetlenül szellemi épségét…..
KiváncsiBó 2018.12.21 23:02:12
KíváncsiBó Az utolsó Punnany ?! 2012.09.22 22:00:06
A Széchenyi téren még tart a Punnany Massif koncert... És mi már itthon csücsülünk. Adott egy tér, aminek befogadóképessége x és az akkusztikája nem túl jó, és adott egy zenekar, ami x+1000 főt vonz oda. A kettőt adjuk össze, és még pluszban adjunk hozzá rengeteg sikítozó…..
KíváncsiBó Top10 2012.07.02 22:40:00
Biztos nagyon sok ilyen poszt születik naponta, de akkor egyel több már nem is számít. Arra gondoltam, hogy összeszedem életem top10-ét, zenék tekintetében. Nem teszek sorrendet, mert hangulatomtól függ, hogy épp melyik a szuperkedvenc.Az első ami eszembe jut a Szabad rég, a Kowalsky…..
Ma le kellett mennem a Háziorvosomhoz. A cím ne tévesszen meg, semmi bajom, csupán receptekért mentem. Ez normális esetben úgy néz ki, hogy az ember lánya bekopog a nővérke ajtaján, az kinéz, megismer, és kihozza a szükséges recepteket. Tegnap Anyu oda is telefonált, hogy írják…..
Ma távolsági busszal utaztam A pontból B pontba. 'A' város autóbusz állomásán történt meg egy olyan jelenet, ami írásra késztetett. A busz indulásánál jóval korábban érkeztem a megállóba, és már akkor feltűnt egy nem túl jól öltözött idős bácsi, egy helyes netbookkal…..
KíváncsiBó Vásároztunk 2012.06.17 17:08:00
Nem vagyok rajongója a vásárnak, sőt, kifejezetten utálom, hogy sok ott az ember, ugyanez a sok ember lassan halad és megáll pont előtted és semmi normális dolgot nem lehet venni. Viszont most más volt a helyzet, eladni mentünk, Apósom gyönyörű fokosokat és kardokat farag és…..
Sétálni indultunk Párommal, és a siklósi vár környékére tévedtünk. Kiderült, hogy itt is "ünneplik" a Múzeumok Éjszakáját, ugyan nem hivatalosan, hanem majdnem, hogy titokban. A hivatalos www.muzej.hu oldalon semmilyen siklósi hely nincs feltüntetve, és helyi weboldalakon sem…..