Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H Károly

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, indokolt volt a hurráoptimizmus mellőzése a Drake által bejelentett Zöld Jelzés kapcsán, mivel senki más nem tudta megerősíteni, én személy szerint nem fűztem reményeket a tömeges letartóztatások megkezdéséhez július 4-ig, habár kétségtelenül stílusos lett…..
H Károly 2012.07.08 16:01:37
@Kajman: Szia Kajman. Nos az én meglátásom a központi nappal kapcsolatban egy kicsit egyszerűbb. Az szinte biztos, hogy valamilyen energiaforrás és vagy valamilyen energia és ezáltal egyben információ átjátszó (továbbadó, küldő)szerepet betöltő képződmény.Bár ezek mellett betölthet bármilyen más szerepet is.Majd ha már emlékezünk akkor biztosabb információnk lesz mindenről.Addig csak tapogatózunk.Mindezektől eltekintve csak megerősíteni tudom a gondolataid. Üdv.
Kedves Olvasók, Személy szerint sosem éreztem ilyen intenzíven azt, hogy 'valami van a levegőben'. Reméljük a következő 3-4 hónap folyamán tényleg történik valami mindenki számára érzékelhető esemény. Mivel sok negatív energiának kell távoznia belőlünk, ezért ezek…..
H Károly 2012.07.08 15:36:33
@andros: Kedves andros. Igazán érdekelnének a gondolataid ez ügyben. Esetleg ilyenkor nem lehetne mondjuk felvenni diktafonra a gondolataidat? Mondjuk ez csak egy tipp de fel lehet venni egy laptopra is egy erre a célra megfelelő programmal is.Tényleg érdekelne a téma úgyhogy kérlek ne fogd vissza magad. :D Üdv.
Kedves Olvasók, nagyon nagy örömömre szolgál, hogy ilyen jó kis közösség kezd kialakulni, remek volt olvasni a sok bölcs, szeretetteljes kommentet az előző bejegyzés alatt.Mielőtt a cikkekre térnénk szeretnék beilleszteni ide 4 videót, amelyek úgy érzem mindenkinek hasznosak…..
H Károly 2012.06.28 22:17:54
@ARVISURA: Szia Arvisura. Hmm... Igaz szólás. Nagyon jó nevet választottál. Szóval arra az eléggé szerencsétlen helyzetre vagy kíváncsi? Hát jó. Az első pont tv-nézés közben történt, Hogy is mondjam..... nagyon furcsa érzés volt. Rohadtul zavart, egyszerűen nem tudtam sehová sem tenni a dolgot.Utána ténykedtem tovább, beszélgettem a sógorommal meg édesanyámmal is. Egyre szarabbul éreztem miatta magam. Na aztán mikor a lakás legkisebb helyiségében végezetem a dolgom (wc), akkor volt igazán megalázó. Legalább is nekem, annak aki figyelt annak nem.Mire vége lett a napnak (kb este 5 és 11 óra között történt) már teljesen porrá alázva éreztem magam.Mivel tudatában voltam annak, hogy mindent lát ,hall, érez amit én már alig mertem gondolkodni is. Elkezdtem zenét hallgatni(talán Prodigy-t) na akkor abbahagyta a csávó a (szívatást).Remélem, hogy nem moderálnak ki ezért a mondatért de már kurvára tele volt a tököm az egész dologgal meg ezáltal az egész estével.Aznap aludtam mint a bunda. Másnap reggel a szokásos módon felkeltem és kb 5-perc múlva eszembe jutott az előző este. Azt hiszem mondanom sem kell, hogy el volt ba...va az egész napom. A melóból hazaérve egyből zene (Prodigy) krafton plusz valami hülyeség a tv-ben. Az mindegy volt, hogy mi csak menjen. Sosem iszom alkoholt de akkor ..... hát elég erős ingert éreztem az iránt. Ezután pár napig semmi. Én persze full para. Mikor megnyugodtam ,elkezdték megint. Na szóval ilyen volt az első (esemény), ezzel úgy vagyok mint mindenki az első (szerelemmel). Még mindig itt van elöttem pedig már eléggé régen történt kb 93-94 tájékán. Remélem most már látod és vagy érzed , hogy milyen is volt ez számomra. Hát ilyen. Üdv.

Kedves zazuma neked is szívesen válaszolok de sajnos majd csak holnap lesz rá időm. Az egy újabb kaland ( szerencsétlenkedés a számomra) volt nekem. Üdv.
H Károly 2012.06.29 19:57:20
@zazuma: Szia zazuma. Bocs a tegnapiért,hogy nem válaszoltam.Most szeretném pótolni. Nálam ezek az ufós dolgok elég korán kezdődtek (még kisgyerek voltam, azt hiszem úgy 3.-as kisiskolás voltam). Anélkül, hogy mindent leírnék (elég kevés a publikus infó) tehát voltak rosszak is és jók is. Szerencsémre vagy szerencsétlenségemre sok látogatót megismertem. A sokat itt fajra, kinézetre, származásra értem. Az nekem is egyértelmű, hogy szemben áll legalább két oldal. Azért legalább mert vannak olyanok is akik csak megfigyelnek megfigyeltek dolgokat, embereket, helyzeteket (élethelyzet,szituáció,reakció). Igen, láttam negatív lényeket (fajokat) és pozitív fajokat is. Találkoztam is velük. Ha valaki negatív ebben a tekintetben azt úgy értsd, hogy semmilyen jó szándék vagy akarat sincs a gondolataikban legalább is ami az emberiséget illeti. A saját céljaikat érik el mindenáron, nincs apelláta. Akik pozitívak azok tényleg roppant mód megértőek és segítőkészek. Le a kalappal előttük. Az én esetem úgy képzeld el, hogy negatív befolyásra (parancsra) alárendelt szerepű faj rakott belém pár szerkentyűt. A legtöbbre (beültetésre) emlékszem, azt hiszem csak a jó szándék miatt. Ezt most nem részletezném. Vannak fajok akik így első ránézésre eléggé cefet, mondhatnám nagyon ijesztő külsejűek viszont minden ártó szándék és gondolat nélkül segítenek embereknek és embercsoportoknak.Vannak teljesen emberszerű (kinézetű) fajok akik szintén segítenek az embereknek.Épp csak van valami eltérés a kinézetben (sokan észre sem veszik) Azokról az implantátumokról amiket a leszületés előtt kapsz (azt hiszem éterikus kristályok) nem sokat tudok. Azokat is el lehet távolítani meg kikapcsolni de ezeket nem ismerem. Remélem kielégítően tudtam válaszolni neked de sajnos én sem értek mindent és mindenkit. Az én ismeretem is eléggé felszínes ez ügyben. Lehet ha másvalaki akinek szintén voltak hasonló élményei talán több mindent tudna neked mondani mint én. Azért arra én is kíváncsi volnék, hogy neked vagy itt a közösségben valakinek voltak-e hasonló dolgai? Arra már én is rájöttem, hogy mindenki okkal van itt. Lehet, hogy közös lehet, hogy nem de a cél az biztosan közös lesz. Üdv.
H Károly 2012.06.30 12:30:21
@zazuma: Igen ezt én is csak megerősíteni tudom. Már nagyon rég találkoztam negatív lényekkel, akkor is felügyelet mellett. Amennyire én sejtem a testtel rendelkező negatív lényeknek van nagyobb veszíteni valójuk. A negatív emberek azok akik sokáig elhúzzák a dolgokat idegen befolyásra. Valóban meggyengültek és ez nagyon jó az embereknek. Már csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dologhoz. Üdv.
2012 Felemelkedés •Emlékeztető 2012.06.24 13:40:00
Kedves Olvasók, szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy ma este 9 órától meditáció lesz. Tekintettel arra, hogy milyen hatalmas pozitív hozadékai voltak az eddigi meditációknak és hogy emellett mennyien számoltak be fantasztikus élményekről, mindenkit arra buzdítanék, hogy…..