Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inomniaparatus

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
inomniaparatus 2012.08.03 01:16:12
Ezt a blog bejegyzést többször elolvastam és harmadik olvasásra már sírva fakadtam, nem is beszélve a hozzászólásokról. Imádok minden fajta sportot (én magam is sportoló vagyok) legyen az labdás, vizes, vagy éppen pontozós. Tisztelek minden olyan embert, aki hatalmas eredményeket ér el és eszembe nem jut bírálni őket. Sőt kifejezetten feldühít, ha valaki a "milettvolnaha" szókapcsolatot használja.
Tovább megyek én büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok nem olyan kiabálósmindenkimáshülyeakineménvagyok módon, hanem olyan szép csendesen alázatosan.
Elviekben tehát minden paraméterrel rendelkezem, ahhoz, hogy a cikkel egyetértsek, de ez mégsem sikerült. Hogy miért?
A főprobléma számomra ott volt, hogy egész egyszerűen aktuálpolitikát kevert valaki a sporthoz és az így keletkezett katyvaszból született meg egy szürrealisztikus összeesküvés elmélet, amelynek egyik végtanulsága ként vonja le a szerző azt, hogy a tehetséges fiatal sportolók szenvednek és, hogy ezek az újságírók igyekeznek őket meggátolni sikereik elérésében, hiszen mind nagyon irigy.
Majd a végén azt merészeli kijelenteni, hogy, aki nem ért egyet eme blog bejegyzéssel az az ország azon feléhez tartozik, aki az író véleménye szerint "nemigazimagyar" és rossz neki.
És mindezt egy sport eredménnyel kapcsolatban.
Nem értem. Hogy jön össze-e két dolog? És ha követjük ezt a kaotikus illogikus gondolat menetet akkor én most nem vagyok 'igazi' magyar?