Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OrchanGamer

28 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
My first game project "Everyone is Gone" is in development. It's going to be an adventure/horror game. You play as a rich man named: Frank. You arrive home after a long day but suprisingly you notice that there is nobody at home. You are alone. Your task is to find your wife: Samantha and your…..
FPS Gaming Tagfelvétel lezárult! 2014.07.15 11:18:30
Ezennel lezárul az első tagfelvétel és 3 új tagot köszönthetünk a köreinkben. Ha esetleg van valki aki szeretett volna csatlakozni, az ne csüggedjen, hamarosan újra lesz még tagfelvétel...
FPS Gaming LiveStream üzemel 2014.06.25 09:48:28
Mostantól hivatalosan is működik az én LiveStream oldalam ahol élő adásokat tudok vetíteni. A link: www.twitch.tv/orchangamer...
Újra üzemelnek a letöltések! Hamarosan nekiállunk a fájlok feltöltésének. A fraps felvevő program már el is érhető!       Üdv: OrchanGamer..
FPS Gaming Tagfelvétel 2014.05.03 14:51:32
Feltételek: -13 betöltött életév -Youtube csatorna -Videókészítő programok (ebben tudunk segíteni, ha nincs)   Jelentkezés: 1. Készíts egy legalább 5 perces videót egy játékról (kommenttárral együtt) 2. Küldd el a videót valamelyikünknek (E-mail címeink az…..
FPS Gaming Blog V2.0 2014.05.03 14:45:42
Megújult a blog kinézete. Mostmár mindkét oldalon találhattok ezt-azt, valamint néhány fölösleges oldalt kivettem (a letöltések csak ideinglenesen), valamint bekerült egy új szlogen és egy új leírás is.      OrchanGamer..
Nemsokára érkezik a 3. epizód a Hacker Evolution pack-ból, és meg kell mondanom, szerintem ez a történet egyik legjobb része lesz. Emellett megmondanám, hogy az SCP mod kicsit lejjebb kerül a listán, valamint a letöltő oldalnál kisebb gondok adódtak, így visszatérek a Mediafire…..
A letöltések egy ideig most nem lesznek elérhetőek, mert újításokat végzek! De hamarosan több fájl is elérhető lesz csak várjátok meg! Az új megosztó: ..
FPS Gaming Mi várható? 2013.12.11 18:02:09
Nos év végére rengeteg projektbe kezdtem bele: Hacker Evolution mission pack, az SCP modolás... Ezekből megpróbálom először is az SCP-t még idén, legalább Bétába emelni, aztán jöhet a többi is! Röviden Így gondolom:   1. SCP-Containment Breach: The Revenge Mod-----…..
Nos, a The First Great Hacker War után most egy kicsit mással is foglalkozok például az említett SCP játékkal. Nacsi már csinált róla videót (video), én pedig most elkezdtem a skineket kicserélni, valamint a játékban felszedhető papírokat magyarosítom és lehet hogy letölthetővé…..
Hát találtam 1-2 hibát de nagyrészét javítottam! Itt a javított változat letöltési linkje: Letöltés -Javítva: 1.küldetés hol files mappa helyett holfiles, így már meg lehet nyitni -Javítva: néhány elírás..
Nos most, hogy elkészült a 2. epizód itt leírom annak történetét. Történet #2 Az 1. rész óta eltelt 2-3 hónap. Főhősünk otthagyta a csoportot, de csak ahhoz értett így 2 hónap elteltével visszatért a Circle of Hackers csoporthoz. A csoport vezetője Orchan üdvözli…..
Elkészült a Circle of Hackers mission pack folytatása! Tudom kicsit késett, de most hogy ez készen van nekilátok a 3. résznek! A 2. rész történetét hamarosan feltöltöm! Letöltés: ITT..
Hát már kiadtam egy mission pack-ot a Circle of Hackers néven, de ez csak az 1. része az 5 részes epizódnak. Igen epizódod mondtam! Ugyan a játék nincs túlrészletezve animációkkal, de így is ki lehet belőle rengeteget hozni. Azt elmondom, hogy már készül a 2.rész a "The First…..
Nos miközben a mi szerverünk készül, addig szeretnék hirdetni egy másik éppen készülő szervert, a MineTime-ot. A szerver kb. 2013.11.11. fog startolni. Szerintem nézzétek majd meg mert jónak igérkezik. A szerver azonban nem állandóan fog futni! Üdvözlettel: OrchanGamer..
FPS Gaming Minecraft Kaland Map 2013.10.28 16:06:11
Végre elkészült! Itt a trailer és a link: Letöltés Itt ..
FPS Gaming 1956 2013.10.23 20:13:03
Emlékezzünk mindazokra kik vérüket áldozták a hazáért! ..
Nos aki ismeri a HackTheGame című játékot az örülni fog, aki nem az próbálja ki (teljes játék a letöltések menű alatt). Egy jó kis hacker játék amihez egy komplett történet sorozatot készítek.A sorozat kb 4-5 részre tervezem és abból az első kész! Ami a Circle of Hackers…..
FPS Gaming Októberi hírek 2013.10.09 17:44:24
Nos közös vidi régen volt, mivel mindannyiunk a sulival foglalkozik. Nos a többiek nem tudom hogy mit készülnek a színfalak mögött de azt el tudom mondani hogy én mivel! Egyrészt hacker játékok után kutatok a sorozathoz valamint az egyikhez küldetés pack-et készítek, valamint…..
FPS Gaming Új tag a fedélzeten! 2013.09.22 14:44:28
Igen pontosan! Új tag csatlakozott (szerkesztőként) az FPS Gaming csapatához: Gnoomage!..
FPS Gaming Miért nincs videó? 2013.09.06 20:23:44
Nos sajnálatos módon a nyárnak vége, így eljött a suliidő és ebből kifolyólag kevés időnk van gép elé ülni. Ráadásul még nehezebb azonos időben videózni. Így csak egyedi videókat tudunk feltölteni (már ha tudunk). De mi azért mindig próbálunk összehozni valamit, csak a…..
Újabb rész, újabb szórakozás :D ..
Egy újabb rész csak nektek! ..
..
Az El Alamein befejező része megérkezett ..