Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endobionta

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olimpiai lólengőnk olyannyira népeszerű, hogy nívósabb swingerklubok már be is szerezték a lovat. Mai pózunkhoz mindenképpen szükség van egy lóra. A kezdőknek egyelőe a tornaszert ajánljuk, a középhaladók a pónival is megpróbálkozhatnak. A pózt a férfi kezdi úgy, hogy…..
Endobionta 2012.08.11 09:47:21
Norbert az androidos (iphone-os, windozfonos) MasterCard Mobile alkalmazás létezésének értelmét kérdőjelezi meg, ha tényleg nem lehet azonnal fizetni vele. Bár a T-Mobile-nál először nem tudtak az általuk is hirdetett szolgáltatásról, kiderült, hogy az szerintük igazából banki…..
Endobionta 2012.08.09 15:12:46
@kovi1970: a tablet még rosszabb :D énis kibírom hazáig netezés nélkül, pedig online kell dolgoznom.
Endobionta 2012.08.09 16:07:09
@régebb óta vagyok Subban mint te: igen, te paraszt. én még kibaszott füstjelekkel komenikálok a folyó másik partján élő kedves indián családdal. azért nem értem ezt a mai tekknológiját. inkább visszamászok a fára, banánt dugok a seggembe és rejszolok. gyere te is.
Ingyenes országimázst kanyarított Magyarországnak a német RTL "Megmentjük a nyaralásod" c. reality sorozata. A műsorban megszivatott turisták a helyszínről telefonálnak Ralf Benkönek, aki odarepül és szétcsap az elkanászodott vendéglátósok között. Hogy-hogynem az idei évad…..
Endobionta 2012.07.03 15:28:28
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Ha ennyire fillérbacóak mennyenek eggyel keletebbre, az még egzotikusabb. Meg talán felzabálja őket egy medve és az így felszabadult munkahelyekre mehetnek a frissen diplomázott magyar fiatalok némethonba.