Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bluesjam

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Mindenkinek.  Mindannyiunknak van egy vágya, amire jó ácsingózni akkor is, ha a jelenlegi motorja, autója prímán működik, nincs is szükség nagyobbra, erősebbre. De ! Kéne egy Ferrari ??? NANÁ !!! Persze Ferrari is kéne, meg Maserati is, meg Aston Martin is,…..
A matematika sosem tartozott az erősségeim közé, de ha jól számolom, akkor e szavakkal fél tizenegy után négy perccel lehetne pontos időjelzést adni. Egyszerűbb lenne úgy, hogy huszonkét óta harmincnégy perc, még egyszerűbb, hogy fél tizenegy múlt négy perccel. Csakhogy. Mindez…..
bluesjam 2021.05.19 21:55:34
@: @oyda (törölt): @Dr.Zemberevő: ....így igaz!!!....borzalom,amit művel,szinte egy mondata nincs belebotlás nélkül,és valóban az az orgánum...:(.....a szomorú az,hogy ez senkinek sem tűnik fel a rádióvezetőségében??.....azon,mondjuk meglepődtem,hogy valóban szép,a kép alapján.....a hang után egész másként képzeltem el.....
bluesjam 2021.05.19 22:16:21
@ElPadre: @fehéregér: ...abszolút így van Fehéregér!....én is azonnal kikapcsolom!...a másik "gyöngyszem" , Szlotta Judit ....na ő még bőven übereli a Katikát is !.....és még ide tartozik a valamilyen Igor is,aki délután szokott lenni....az a manyus egyszerűen csak a "Borzalom" nevet érdemli ki!....nem elég a ripacskodó stílusa,és a /szintén/ nagyon kellemetlen orgánuma,egyszerűen belefojtja a szót a hozzászólókba...a szomorú az,hogy ezek az emberek,egyáltalán a mikrofon közelébe mehetnek...:(...
Woody Allen legújabb filmje az ’50-es évekbe kalauzolja a nézőt, egyenesen Coney Island nyüzsgő forgatagába. Minden adott egy jó kis rock and roll retró-utazáshoz, ám a vidámpark díszletei mögött igazi dráma bontakozik ki. A Wonder Wheel története öt ember sorsát követi nyomon: adott a labilis…..
A Junk ismerős lehet azoknak, akik jártasak Paul McCartney szóló karrierjében. A szám McCartney 1970-es Every Night című albumában jelent meg. Azonban azoknak, akik a Beatles történelmében nem járatosak, új információ lehet, hogy akkor már régóta késznek mondható volt ez a szerzemény. Ezt az is…..
bluesjam 2020.05.08 13:34:58
Pedig volt idő, amikor rajongtam érte! Egyoldalú szerelmünk akkor kezdődött, amikor a Budapest Klezmer Band-del lépett fel.  Amikor a Madáchban ment a Hegedűs a háztetőn, megtudtuk, hogy Illényi Katica nem csak a hegedűn remekel, hanem énekelni és játszani is tud. Muszáj leszögezni: a nő gyönyörű…..
Mondjuk úgy, hogy nem az én reszortom szokott lenni a Matchbox katalógusok bemutatása... hiszen ezt a vonalat leginkább más pályatársak szokták vinni... ám ha már a birtokomba jutott egy ilyen gyöngyszem vétek lenne azt nem bemutatni. Főleg, hogy ehhez a line up-hoz a személyes kötődésem is erős,…..
bluesjam 2019.02.05 13:30:59
@felucca02: ...így igaz,ezek már csak "gagyik" !!....
Ha valaki bejelenti a búcsúturnét, már egyre inkább kételkedni kell benne, hogy ez tényleg így lesz. Bár a kedvenceinknél ez általában nem szokott baj lenni, csak maradjon utána is a minőség! A Deep Purplenél mondjuk emiatt ritkán kell félni, így mi is csak örömmel fogadjuk a…..
Különleges napot ülünk: a XXI. század legcsodálatosabb gitárosa, a Kansas-i Samantha Fish harminc éves. Azért nem írom, hogy a harmincas éveibe lépett, mert a hivatalos számítás szerint az ember csak betöltött harmincegyedik életévével kerül oda. A tény, hogy még csak a húszasait tapossa, de máris…..
Klára nem nevezhető friss határátkelőnek, hiszen még a rendszerváltás környékén ment (némi hezitálás után) Ausztriába dolgozni. Döntése akkor (legalábbis saját bevallása szerint) hordozott némi kockázatot, de hosszú távon jónak bizonyult. Mi a magyar álom szerinted? Halászlé paprikás csirkével?…..
Áramtalanul, csatlakozás nélkül – fordíthatnánk az „unplugged” kifejezést, amit az 1980-es  évek végén a sokat áldott és még többet átkozott Music Television dobott be a köztudatba. Talán vezeklésül mindazért, amit a videó-klip mindenhatóvá tételével a rock-zene ellen…..
Rendületlenül érkeznek a posztok a Tíz dolog-sorozathoz (eddigi részek itt), ezúttal például Grazból, ahonnan az ott orvosként dolgozó Zozie küldte el a saját listáját. Most szólok, hogy a jövő héten jön az „ellenposzt” is tőle, amiben majd a kevéssé pozitív dolgokról…..
A gitáros még 1993 végén hagyta ott végleg a Deep Purple-t, leginkább a személyi ellentétek miatt. A kiválása után csinált azért egy hard rock lemezt a Rainbow-val, de 1997-től feleségével együtt a Blackmore's Night nevű formációban idézte/idézi meg a folk- és reneszánsz –…..
bluesjam 2015.09.09 19:45:15
@macegér: ...én is szeretem nagyon Őt is......de véleményem szerint nem lehet kijelenteni senkiről,hogy a legjobb.........mert akkor pl. Gilmour,Knopfler,Clapton, Stevie Ray,Peter Green,Gary Moore,Snowy White,Danny Gatton,Vince Gill,Albert Lee,...stb. stb. ....csak hogy kapásból néhányat említsek.......Ők ??.......
A holtakat el kell engedni. Mert, ha visszatérnek, iszonyatosabbak lesznek, mint valaha. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a Kedvencek Temetőjének tanulságát egyszer pont a Shygys fogja igazolni. Bár Kozso rózsabokor-szívének óvó szirmait már rég lesöpörte magáról a három…..
bluesjam 2015.05.31 19:19:48
bluesjam 2015.05.31 21:13:49
@midnight coder: Tenksz!! :) ....
A rock és a mértéktelenség együtt jár. Az egyik elképzelhetetlen a másik nélkül. Vegyük például Lemmyt. Pár évvel ezelőttig naponta cigizett, vedelte a viszkit és kavart sztriptíz-táncos csajokkal, a színpadon mégis gyilkos formában játszott. A dokik azóta jelezték neki,…..
bluesjam 2015.03.22 17:34:09
@pokesz70: Így Igaz!!!............
Forrás az örök és kimeríthetetlen bulvárgenerátor, a Buzzfeed. Az első pár tök unalmas, mindenhol ismételt klisé, viszont ahogy haladunk előre, úgy jönnek a furcsább, még sehol nem hallott cuccok. Gyerünk, úgyse olvastad még sehol, hogy a szex oldja a taknyot a…..
bluesjam 2014.09.26 07:59:47
@Michel Djerzinski: ....Így igaz!!...tökéletesen egyet értek!......
bluesjam 2014.09.26 08:01:19
@anyahajókabinajtóhajtogató: ...... :( .........
bluesjam 2014.09.26 08:02:39
@Michel Djerzinski: elcsúszott :).....
Ízlések és pofonok különböznek, így a „legszebb” jelző osztogatásával is érdemes csínján bánni, ám egy biztos: a Lotus C-01 egészen különleges és csodaszép. Sajnos, csak 100 darabot gyártanak majd belőle. A Lotust természetesen elsősorban sportautóiról ismerjük, ám…..
bluesjam 2014.03.03 17:33:27