Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tortoise2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van abban valami lenyűgöző, hogy ha valaki annyira jó abban, amit csinál, mint Slash. Itt van a pali lassan 48 évesen, túl olyan mennyiségű alkohol és drog elfogyasztásán, ami egy közepes méretű internetes újság szerkesztőségét simán kinyírná, de a kétórás buli végén pont…..
tortoise2 2013.02.09 01:49:57
@Naaaa!: baratom te olyan dezinformalt vagy, hogy az szinte faj :D

slash maga is megmondta hogy axl soha nem volt az a party arc. ha meg is jelent egy egy zenekari bulin soha nem pialt annyit hogy kidoljon mint a tobbiek, ehhez kepest slash tobbszor volt elvonon is tobbek kozt meg a 2000es evekben is es tuladagolasa is volt. a legnagyobb drogosok a zenekarban steven slash es izzy volt. duff inkabb alkoholista.

izzy aztan egyszercsak valami megrendito bad trip utan abbahagyta a cuccot. slash hol jobban tolta hol kevesbe, stevenrol meg tudjuk mi a helyzet :D bar manapsag mar elvileg o is tiszta.

ami az osszehasonlitgatast illeti hogy hendrix a jobb vagy slash vagy page az meg vicc. mindnyajan irtak legendarisnak mondhato szolokat, riffeket es az egyik sem jobb a masiknal. tudni illik a zene fejlodik es azt amit a slash lenyom siman egy koncerten a hendrix technikailag nem tudna eljatszani. es nem azert mert az egyik jobb a masiknal, hanem mert hendrix azokban az idokben elt, slash meg a jelenben es a ketto kozott eltel mar egy-ket evtized, a zene technikasabb gyorsabb lett.
A hazai médiában sajnos alig olvasni valamit arról, mi zajlik ezekben a napokban Görögországban. Elvont elemzéseket, körülményes latolgatásokat közölnek az újságok, amelyeket jobbára külföldi forrásokból vesznek át, de olyasféle kezdeményezéssel én nem találkoztam, hogy…..
tortoise2 2012.06.15 20:02:16
@VT Man: tanar ismerosom konkrettan van is, meghozza egyetemen. 800-1000 euro kb a fizetese. es ismet hozzatennem, hogy vedd figyelembe az ottani arakat.
tortoise2 2012.06.15 20:05:09
@VT Man: Segítsenek? Kin? Egy csaló országon, aki hazudott és folyamatosan lenyúlta a pénzt?

mer ok mik voltak annak idejen? ket haboru vesztesei, es tobb milio ember gyilkosai
tortoise2 2012.06.17 00:06:00
@Barát Csaba: kedves csaba, te vagy eltevedve, a gorogok mar most nem keresnek 2-3x tobbet mint mi, sott..... es nem igazan tudom elkepzelni hogy mi lehet ott olcsobb mint itt mert atlagolva az arak minimum 2x magasabbak mint itt. es hidd el a mediat en leszarom a legmagasabb szintrol ahonnan csak lehet.