Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Horror

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látom a rendezőknek szépen lassan kezd leesni a húszfillér, hogy oké, hogy mindenki egy link és nagyjából senki sem dolgozik, de már a tinik sem hiszik el, hogy nulla munkából így meg lehet élni Budapesten. Bár a franc tudja, Németh Kristófról is csont nélkül elhitte anno a…..
Miss Horror 2013.10.06 18:40:13
@aggyistenbiri:
Szeretném elárulni, hogy ez RTLnél úgy megy, hogy elmész a "kásztingra", ott felveszik amit csinálsz és bekerülsz egy adatbázisba. Ha kerül egy olyan szerep amire jó lennél, felhívnak, újra elmész "kásztingra", újra eljátszod amit kell, de még mindig nem tudsz semmit, majd ha sikerül aláíratnak veled egy szerződést és ott a forgatási helyszínen derül ki, h pontosan mit kell csinálnod. Persze mondhatod, h addig nem írsz alá szerződést, amíg nem mondanak el mindent, de akkor köszönik szépen és viszlát. És az egyik punk csajjal együtt voltam "kásztingon" és ő elmondta, h kirakta otthonról az alkesz faterja és ha nem kapja meg a melót akkor mehet utcára. Egyébként az életben egy frankó tiptop kis csaj, magassarkúban, csinos ruhában, kedves volt és csöndes. Szerintem ne ítélj meg senkit, az alapján, h mit kell játszania egy tv-műsorban, mert nem tudhatod, milyen a háttere. Nekem egyébként a karakterek szimpatikusak, nem ártott már egy kis pofátlanság abba az albiba, mert Zsófika nyivákolásától, meg Rita állandó hisztijétől már fájt a fejem.
Miss Horror 2013.10.08 12:39:20
@aggyistenbiri:

Csak emiatt a mondatod miatt írtam, azt amit:
"És nem, nem én vagyok a hülye, hogy ezt nézem, hanem az, aki ezt képes eljátszatni, és ráadásul van, aki ezt meg is teszi. "
Ez szerintem nem a karakterre szólt :)
Egyáltalán nem haragszom, szerintem teljesen kultúráltan meg tudtuk beszélni én úgy érzem :) Végre egy normális blog, ahol nem csak a mocskolódás megy :) Élmény a hozzászólásokat is olvasni. Remélem, Te sem vetted csesztetésnek, amit írtam, egyáltalán nem az volt a célom, persze ez írott formában mindenkinek máshogy jöhet le. Én csak a tapasztalatomat írtam.