Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vettedomi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Canal du Midi Franciaország történelmi jelentőségű, teljes hosszában hajózható csatornája, tényleg varázslatosan szép hely. Miért most, október végén ajánlgatom nektek? Mert nincs jobb annál, mint a ködös, bús őszi napokon egy vágyott utazást tervezgetni.....
Nahát, még a tévedhetetlenek is tévednek néha. Vagy csak féltek az újabb uniós pofontól? Mindegy, most van ok az ünneplésre. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Vettedomi 2012.08.16 11:03:02
@D4D: @Ajtony: Sajnos, nem így van. Bár Ajtonynak abban igaza van, hogy a külföldön vásárolt termékek, szolgáltatások után +/- ÁFA kötelezettség van, de az autóbérlés ebben a tekintetben kivétel, az ÁFA, ezesetben, nem visszaigényelhető.
Nem is ez a baj. Befizetjük az ÁFA-t, és a cégautóadót, ennek ellenére jogszerütlen a magyarországi gépkocsihasználatom.
Vajon, én/mi milyen adót kerülünk el????
Vettedomi 2012.08.16 11:48:09
@kovi1970: Tudod az nem mindegy, hogy egy gazdálkodó szervezet cash-flow-jából kivonsz-e cca. 150Mft-t (ennyi a flottánk értéke), vagy ebből tudod finanszírozni az egyébként rendre késve fizető ügyfeleid kinntlévőségeit!...
Vettedomi 2012.08.16 13:04:50
@trek1500: Megkérdeztem a könyvelőt, valóban levonjuk! Bocs, ez a rész törlendő minden korbbi bejegyzésemből.
Ezzel együtt, nem értem, miért ne bérelhetnék külföldről autót...
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..