Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scarface88

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.02.10 06:37:00
Milyen pici fej!19 trend egy emberben!Szkander Öv. Meg nadrág.Meg úgy minden... Tessék méltósággal öregedni Ez túl könnyűEz is Szexista férfiak. Csak ledegradálnak bennünket ..
"Szeretném megosztani veletek egy számomra inkább vicces, semmint felháborító történetet. Kb. 10 éve történt, még középiskolás voltam. Egy haverokkal történő esti beszélgetés után várok a buszmegállóban úgy este 10 körül. Odajön hozzám egy 35-40 körüli lerobbant…..
Scarface88 2008.08.01 18:09:40
hogyvolt Oz 1x01 - A rutin 2008.07.27 15:00:00
„Oz. Így hívják az utcán az Oswald Maximális Biztonságú Fegyházat.” Ezzel kezdi Augustus Hill a sorozat első okosságát. Ő lesz a tolókocsis narrátorunk, általában tényleg okosakat mond. Már az első jelenetben sem szarakodunk, egy leendő börtönivadék leszúr egy…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
Részlet egy bukott  népboldogitó  memoárjából. ..............................Kóstoltad már? Ismered az ízét,.....a hatalomnak? Én belekóstoltam......édes és mámoritó, .........mint egy kábítószer. Először csak úgy meglegyint, aztán mind több és több kell belőle.…..
w Lost Highway 2008.03.06 05:30:00
Akármi is történik vasárnap, utána jó lesz megtorpanni kicsit, és elővenni a térképet. Még mielőtt elhisszük, hogy ilyen egyszerű ez, és menetből eltöröljük a buszjegyet, a vonatjegyet, a könyvtárjegyet, meg a kenyér árát is. Mert végül ott állnánk a puszta közepén…..
w Egyetért-e Ön? 2008.03.02 19:42:33
Felhívott a géphang. Osztjónapot kíván, és mondja, hogy ő az Attitűd közvéleménykutató vállalat nevében közvéleményt kutat. Gondoltam, a szokásos yes-no-cancel kérdésre megy rá, de nem. Ilyet szól:- Sajtóértesülések szerint a kormány 1000 forintra fogja emelni a vizitdíj…..
Scarface88 2008.03.03 09:26:36
hhh. · huba.blog.hu 2008.03.03. 07:49:06
Az EU egy rossz szót nem szólt a Déli Áramlat miatt, sőt alapvetően támogatja, mivel szüksége van mindkét vezetékre. És tudtommal az EU-tag Olaszország és Oroszország eggyütt kezdeményezte.
A Nabucco vezetéknél pedig még az sincs meg, hogy milyen gázt fog szállítani.
Nagyban zajlik az új Velvet tesztelése. Amúgy meg igaz a pletyka, így fog kinézni az új Velvet. Miként a júliusi Index-dizájnváltáskor, úgy most is számítok egy adag non-konstruktív ízlésalapon fikázó kommentre. De azért abban ugyanennyire reménykedem én is, meg mindenki, aki…..
Scarface88 2008.01.18 22:44:27
Hát izé.... Ez így sz@r. Nem mintha nagyon érdekelne a bulvár, de ez az új "design" nagyon nem jön be. Tényleg BLIKKes az egész. És zsúfolt. És ezek az egymástól elütő színek sem jók semmire. Na meg a logo... Egyszerübb nem volt?
Webisztán Mi a Dunbar-számod? 2008.01.12 09:12:00
Egy brit antropológus, nevezett Robin Dunbar szerint 150-nél több emberrel nem képes senki rendszeres kapcsolatot fenntartani. A WWD idéz egy másik blogot, melynek szerzője szerint a Dunbar-szám lehet 150-nél magasabb. A Dunbar-számot ma már persze elég könnyű tesztelni. Elég ha egy…..
Webisztán Zajszűrés a Facebookon 2008.01.11 17:09:00
Profiltisztító eszközt fejlesztett a Facebook, azonak a felhasználóknak, akik szeretnék egy kicsit tisztába tenni saját maguk által teleszemetelt profiloldalukat. A Windows asztali ikonrejtés funkciójának mintájára a nem használt minialkalmazásokat el lehet majd rejteni, hogy a zajos…..
Az iWiW korábban megpróbálta meggátolni, hogy különöző programok segítségével a júzerek összegyűjthessék saját ismerőseik emailcímeit. Aztán hamar kiderült, hogy az emailcímek képpé alakításával nem sikerült meggátolniuk, hogy a felhasználók exportálják iwiwes…..
Bár a hírt már év legelején lehetett hallani, az Etarget csak most adta ki a hivatalos sajtóközleményt: január első hetében csatlakozott hirdetési rendszeréhez Magyarország legolvasottabb hírportálja az [origo], illetve a leglátogatottabb magyar oldal, az iWiW is. Az…..
Scarface88 2008.01.09 12:30:42
Kína gőzerővel készül a nyári olimpiára. Hogy mennyire rászolgált az ázsiai ország kormányzata arra, hogy ők rendezhessék a fair play diadalának számító sporteseményt, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy állami felügyelet alá kívánják vonni a kínai felhasználók számára…..
Újévi magentás pletykák szerint február elejével távozik Tóthmátyás Tibor, aki a webes szolgáltatásokért (többek közt az iWiW-ért és a Freemailért) volt felelős a T-Online-nál. Nevéhez fűződik például "az iWiW az egy online telefonkönyv" szófordulat, vagy épp a…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..