Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ICan

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Családi összejövetel, baráti társaság, sportklub, munkahelyi ebéd, urambocsá egyházi kórus. Hirtelen elkezdenek ecsetelni egy borzasztóan felháborító megcsalásos sztorit. A negatív hős sokszor a férj, de azért akad ellenpélda is. Mindenesetre a mesélő hallgatólagosan elvárja,…..
ICan 2012.08.27 23:48:22
@skarlát betű: ezt írtad @OakTree: "Az általam látott esetekben eléggé hiteles és életszerű volt az automatikusan jövő hatalmas fájdalom/megbántottság/megalázottság stb."
beírására:
"Ó, nincs baj az autentikussággal, az ego nagyon autentikus dolog és nagyon tud fájni. Ráadásul még jól rá is szoktatjuk magunkat arra, hogy ezt szabad, hogy ez így van rendjén. Pedig lehet, hogy nem."

Csak felmerült bennem a gondolat, hogy mi van akkor, ha a hűtlenség miatti fájdalom, a monogámiára törekvés az nem szoktatás, hanem a lelkünk belső tulajdonsága?
Mint ahogy pl. a gyásznak is vannak szabályai, és ez a folyamat kultúrától függetlenül minden emberben hasonló fázisokon keresztül zajlik, úgy nem lehet, hogy a párkapcsolatra törekvés is "belénk van kódolva", és hiába próbálunk felülemelkedni a hűtlenség miatt érzett érzéseinken, azzal nem tudunk mit csinálni? A szerelmet sem tudjuk kontrollálni, az is belülről jön - a megcsalás miatti fájdalom is...

Szóval nem lehet, hogy az ember működésének (a testinek és a lelkinek is) vannak szabályai?
Úgy tűnik, a vendégposztok korszaka köszöntött ránk, és ismét egy pasi billentyűzetéből. Gondolom, lesznek néhányan, akik magukra ismernek White Rabbit nicknevű posztírónk történetéből, ha nem is teljes egészében, azért részben igen. Talán gyakoribb jelenség ez, mint…..
ICan 2012.06.14 18:01:11
Nekem volt egy korszakom, amikor nagyon nem akartam a szexet a férjemmel. A gyereküggyel nekünk is volt gondunk, de sokkal kevesebb macerával oldódott meg (van egy kisfiunk).
Amikor nem akartam a szexet, akkor fizikai undort éreztem a közeledésétől.Tudatosan kényszerítettem magam a házaséletre, de mint valami kibírandó kötelességre. Síkosítóval, mert sokszor fájt is. Hozzá kell tennem, hogy az orgazmust csak csiklóingerléssel tudom elérni, vagy sk, vagy a házasság egy korai rövid időszakában a férjem próbálta, de akkor nagyon ingerült lettem tőle, mert azt hittem, hogy ez nem normális (tudjátok, Freud meg a hülyeségei...)
Szóval sokáig a kéthetente egy alkalom volt a maximum...
Érdekesen változtam az elmúlt pár évben (40 felett vagyok). Interneten olvasgattam olyan történeteket, amik konkrét aktusokat írnak le, és sokszor már az olvasástól orgazmusom volt. A történeteket olvasva rájöttem, hogy teljesen normális, ha valaki nem a közösüléstől élvez el, hanem pl. kézzel ingerléstől. Elkezdtem újra vágyni a szexre, valahogy rávettem a férjem, hogy újra simogasson az elélvezésig, és utána jöjjön ő. Elég konzervatív, vallásos neveltetésű a párom, pl. az orális szexet nem merem felvetni sem neki (semmelyik részről), de ez az állapot már jó. most már előfordul "nem tervezett szex" is, azaz, hogy hozzábújok, és csak úgy elindul (mondjuk a gyerek ilyenkor is zavaró tényező tud lenni, de max. kulcsrazárjuk a hálószobát).Sőt, mostanában neki vannak egészségügyi gondjai, és néha én kezdek el elégedetlenkedni.

Szóval hasonló helyzetben esetleg egy kis pornográf irodalom az asszonynak (én mondjuk titokban olvasok...)