Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Navajonkee

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Navajonkee 2017.05.06 12:22:22
@Kibernetika: Szerintem egyértelmű, fordított gravitációs emberkékről szól az anime, fordított sorrendben köszönt el - egy ilyen kis slusszpoénocska. :D
Ez az utolsó Sorter vs. BlackSheep videó, amiben a tavalyi év egyik nagy várományosáról beszélgetünk. Spoileresen, szóval aki még nem látta, de érdekli a film, az inkább várjon még a videóval. Sajnos csak az exportálás után derült ki, hogy néha beremeg a kép a videó alatt. Annyira nem zavaró, de…..
Navajonkee 2017.05.01 16:28:01
Érdekes volt megnézni ezt a videót, ugyanis rájöttem néhány dologra. Minthogy én úgy néztem a filmet, hogy jól ismertema játékszériát, én a kezdetektől pontosan tudtam, hogy az Abstergo a templomosok által vezetett intézmény. És ahogy beszéltetek a film végi "csavarról", rá keleltt jönnöm, számomra egy árva pillanatig sem merült fel, hogy nem egyértelmű a teljes film alatt mindenki számára, hogy ezek a templomosok. Annyira rohadtmód egyértelémű az egész, hogy komolyan meglepett, hogy bárki szerint "csavar" bármelyik filmbéli karakter számára, hogy kiknek is dolgoztak.

Egyébként Blacksheep-el kell egyetértenem, sőt:
- A film szerintem egyáltalán nem látványos, teljesen belefulladt a középszerű CGI-ba, ami mindenhol ott van. A tájképek, a múltbéli jelenetek egyszerűen rondák, mert a legkevésbé sem hatnak valósnak.

- A történet.. oh my, a történet. TEljesen keszekusza, se füle se farka nincs az egésznek. Azokon felül amiket említettetek, a kedvenc agyfaszom az, mikor Jeremy Irons azzal érvel a.. Tanácsnál(?) hogy már nagyon közel járnak az almához, mert találtak egy leszármazottat... közel? Egy 1500-as évekbeli Assassin leszármazottját találták, miből a kénküves lótúróból gondolják, hogy egy 500 éve élt assassintól megtudják, hogy MOST hol van az az alma? Persze guess what, TÉNYLEG kiderül Aguilar történetéből az alma jelenlegi nyughelye, ami plusz egy réteg bullshit. Elvileg az egyház a templomosok markában van, akkor hogy a francba nem tűnt fel nekik, hogy együtt temették el Kolumbusz Kristóffal? Egy istenverte katedrálisban volt, ne magyarázzák már be nekem, hogy nem tudták. Ezt dobjuk képen azzal, hogy a történetet egy félig amputált elefántfóka is vezethette volna, annyira nemlétező fogalom a filmben.

- Akció: Aguilar idejében játszódó akciójelenetek egyébként sem túl jók (főleg a vágás maitt), de aki ismeri a játékszériát, az szerintem kifejezetten eldobta az agyát, menynire képtelenek voltak átemelni az ikonikus megmozdulásokat a játékból. A parkour jelenetek az egyetlenek, amik korrektek voltak.

Sajnálom, Macbeth rendezője ide vagy oda, költségvetés oda meg ide, ez a film sem eltt több egy elmélázott trágyakupacnál, ami csupán egy felkapott játékszéria sikerét volt hivatott meglovagolni. Borzalmas film.
Navajonkee 2017.02.22 14:23:58
@xx18Rolandxx: A Sárkányszív nem véletlenül a kedvenc sárkányos filmem a mai napig. Lenyűgöző látvánnyal rendelkezik egy '96-os filmhez képest, bár azért szögezzük le, hogy addigra már túl voltunk egy '93-as Jurassic Parkon is, ami azt hiszem látvány terén a kor legjobbját hozta. Egyik sem hasonlítható ehhez a moslékhoz, amit a D&D film hányt elénk :D
Egy amatőr film, ami valahol félúton van a rendkívül kínos és a betegesen zseniális között...
Ilyen jellegű videó korábban még nem volt az oldalon, de azért remélem, tetszik majd. Jó szórakozást!..
Navajonkee 2016.08.27 16:45:24
@Rainse: Nem baki, mindketten zsaruk, csak Eddie próbál színészként betörni. Nem sok sikerrel. :D
Na, vajon meddig blamálja még magát ez a "remekmű"?..
Baaad Movies Baaad Minis - Carrie 2014.11.27 14:58:32
Igen, tudom, hogy már nagyon unjátok a miniket, és ígérem, ez volt az utolsó (legalábbis az évadkezdésig). A következő már a 9. évad első része lesz, nem is annyira sokára! Addig viszont íme a Carrie rövid bemutatója. A remake-é, természetesen. ..
Navajonkee 2014.11.28 06:59:48
"Chloe Grace Moretz túl szép, hogy ő legyen a kitaszított"
EHHEZ képest eddig minden főbb szerepében valami különc kitaszítottat játszott. Tudom, fura, de ez van :D

Közvetlenül a videó előtt néztem meg a filmet, és vannak ugyan dolgok, amikkel egyetértek, de nekem mások (is) voltak, amik nem igazán tetszettek, illetve amit máshogy interpretáltam.

Egy: Nem telekinézis. Persze, főleg tárgyakat mozgat, de elektromos készülékeket süt ki, fémet izzít, stb stb... ez több mint telekinézis, ez inkább.. hát.. boszorkányság :D

Mellesleg, Carrie anyja. Szerintem, bár szakértő nem vagyok, a karakter nem csak vallási fanatikus, de skizofrén is. Vannak jelek, fogadjuk el.

NAmost ami a csőrömet böki:
1. ELŐZMÉNY? Semmi nem derül ki a múltról, miért-miként lett Carrie anyja ilyen vallási fanatikus (bár ha elfogadjuk a skizo elméletemet, nem kell sokat agyalnunk), ki az apa, és mégis hogy került egy ilyen elszállt nő köreibe? Komolyan érdekelne.

2. MAGYARÁZAT? Persze, úgy az igazi, ha marad egy kis misztikum, de kínosan kevés információt tudunk meg Carrie képességéről, hogy mégis honnan van neki, és úgy mégis miért. Lenyom egy kis dumát, hogy örökletes, meg vannak ilyen emberek, de most őszintén... ILYEN emberek nincsenek, még a film által kreált környezetben sem, mert akkor arról már tudnának... elvégre egy újonnan erejére kapott kiscsaj 10 perc alatt elintézte a fél várost. Kicsit sem lennének feltűnőek az ilyen emberek.

3. GYERMEKVÉDELMISEK? Carrie anyja nem százas, ezt a vak is látja, szerintem lazán diagnosztizálható skizofréniával, de amúgy is egy vallási fanatikus, aki csak a saját elméje által íródott Bibliából tud idézni (skizofrénia EGYIK tünete), aki nyomorban tartja a lányát, ön-, és könnyen lehet, hogy közveszélyes is. Hogyhogy senki nem lépett még közbe? Pláne, hogy a lányán egyértelműen látszanak ennek jelei.

4. MŰFAJ? Úgy ültem le filmet nézni, hogy horror. Aztán Carrie elnyomott személyiségében komoly dráma kezdett felcsillanni, aztán jött egy tini szappanopera az idegesítő kisribikkel (komolyan, tudom, hogy az a dolguk, hogy idegesítő kis picsák legyenek, de ilyen idegesítő picsákat, mint ezek az idegesítő picsák én még soha nem idegesítő picsa), és sosem éreztem azt, hogy most tudom, mit is nézek.

5. KARAKTEREK? Blacksheep szerint a mellékszerepek jól megírtak voltak. Szerintem meg olyan túlzott volt az összes, hogy az már okádék. A szöszke, aki a film elején a többiekkel baszogatja a főhősnőt, aztán hirtelen belebújik a kisangyal, és odáig elmegy, hogy az életét reszkírozza egy tömeggyilkos boszorkány megmentéséért. Átmenet? Nope.
Chris, aki csaj. A legidegesítőbb idegesítő kispicsa. De ez még rendben van, legalább van miért utálni. De nézzük csak át, mi is történik vele, és ő erre hogyan reagál:
1. Baszogatja Carrie-t
2. Ezért eltiltják a szalagavatótól
3. Ezért bosszúból megbundázza az egész bálkirálynőválasztást, hogy leönthesse Carrie-t disznóvérrel.
4. Utána MEG AKARJA ÖLNI ŐT! WOW, ezt nevezem ugrásnak. Egy kis elkényeztetett tiniringyó, aki mások vérszívásából él oda süllyed, hogy még gyilkosságba is keverné magát. Reális.

Meg ez, hogy Carrienél hirtelen elszakad a cérna, és átkapcsol tömegpusztítóba. Hát... nope. Elhiszem, hogy sok volt már neki, és élete legszebb estéjét tették tönkre, nagyon nagy csapás tud lenni, amikor megnyitod magad, és végre élvezed az életet, erre ezt kihasználva beléd rúgnak még egyet. De ez... ez nonszensz. Tudod mi lett volna korrekt? HA egyszerűen elveszti a kontrollt maga felett. Őrjöngve, sikongatva, vagy egyszerűen csak némán magába roskadva, de a lényeg, hogy egyszerűen elveszti a tudatosságát, és elszabadul az ereje. De ez... ez túl tudatos volt. Nem hiteles.

Ettől függetlenül nekem alapvetően azért tetszett a film, lehet csak elfogultságom miatt, amit Chloe Moretz felé érzek, AnnaSophia Robb mellet ő a másik kedvenc színésznőm a korosztályából, és... hát nem tudok úgy igazán rossz szemmel nézni a filmjeire... :D
Navajonkee 2014.12.01 20:31:22
@Stout804: A könyvben. A filmben viszont erre semmi konkrétat nem mondtak. Jó, Stephen King, ne keressek benne magyarázatot, nála a paranormális dolgok csak úgy jönnek, de itt még azt a kicsit sem tették bele a filmben, amit a könyv magyarázatként szolgáltat :D

Amúgy meg, oké, hogy Chloe "túl szép a szerephez", de Sissy Spacek sem épp egy szürke egér volt... Őt miért nem ostorozzátok érte? :D
A cím lehetne akár "Baaad Középhosszú" is, mert végül nem lett olyan nagyon rövid, mint amilyennek terveztem. Ráadásul még így is úgy érzem, keveset vágtam be magából a filmből ahhoz, hogy rendesen érzékelhető legyen az a tömény ingerszegénység, ami árad belőle. Bár…..
És ezzel véget is ért az utazásunk Alice-ék világába. Köszönöm nektek a figyelmet és a kommenteket, amiket írtatok! Esküszöm az egészben számomra az volt a legjobb, amikor a hozzászólásaitokban rávilágítottatok olyan dolgokra, amik nekem fel se tűntek! Kétségtelenül rossz…..
Sziasztok! Már csak jó 14-15 óra és elkezdődik EBBEN a bejegyzésben a live blogolásom az Oscarról. Tehát folyamatosan frissülni fog, ahogyan már a korábbi 3 évben is (itt a tavalyi) Maga a gála fél 3 körül kezdődik majd, de úgy 2 körül már várhatóak az első…..
Ha minden jól megy, holnap - de van rá esély, hogy még ma este - felkerül Az utazó-kritika második része, de addig is íme a jövő év egyik nagy blockbuster-várományosának teljesen friss trailere, amiről csak éppen azt nem lehet eldönteni, hogy egy film, vagy egy videójáték…..
Hát, ismét itt vagyunk! Ahogy az lenni szokott, úgy idén is megrendezzük az évadzáró díjátadónkat, ahol különböző kategóriákban összeszedtük az évadban szereplő alkotások közül a legrosszabbakat, vagy legkiemelkedőbbeket. Gondolom nem nagy meglepetés, hogy a 7. évadban a…..
Sziasztok! Tessék az alant lévő zenét hallgatni, míg ezt olvassátok! ;) Sokat rágódom mostanság azon, hogy milyen játékot készítenék, ha lehetne rá lehetőségem. Imádom ezeket a gondolatokat meglovagolni! Ha játékot készíthetnék, akkor egy külső/belső nézetes (tetszés…..
Sziasztok! Íme elérkezett ez a nap is! Íme a Call of Cthulhu Dark Corners of the Earh végigjátszás két utolsó epizódja! ..
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre!Mostanság igen sok horror alapú játékról készül végigjátszás, és a jövőben is tervezek hasonlókat, ahogy az eddigi bejegyzéseimből láthatjátok. Ezt tervezem feldobni azzal, hogy más fajta játékokkal kicsit felturbózom a mixet,…..
Sziasztok! Nagyon szeretem az Irrational Games játékait. Amihez Ken Levine hozzányúl, az rossz nem lehet (az én nézőpontomból biztosan nem)! Tervezek a jövőben egy Irrational Games végigjátszás maratont tartani, ami a következő játékokból fog állni: System Shock 2A Good Old…..
Navajonkee 2013.04.14 19:08:54