Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chillingworth

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Itt az ideje egy új rock'n roll korszaknak, a történelemnek új arc kell, és ha kész vagy rám -én lehetek az, akit keresel” – énekli a Sleater Kinney, és ezzel gyakorlatilag irányba is tereli a cikk mondanivalóját. Idén már elég sok minden történt, de a puskaporos események viharában tovább…..
sörfigyelő Argus Gold 2014.01.13 23:59:19
Illat: Valamire emlékezetet még gyerekkoromból :) Hab:semmi különös Szín: az aranybarnánál kissé haloványabb  Ismerősök mondták ez jó sör, sőt hozzászóló is hiányolta a róla szóló posztot. Idősebbeknek a goldról az Amstel Gold ugrott be, amiből én már sajnos…..
Chillingworth 2016.04.24 18:03:17
@BigBobWest: Nekem pár hete tűnt fel a változás, akkor még volt mindkettő, azóta már nem látom, csak a sötétebbet. Kár, hogy nem vettem a régiből többet, mert össze kéne hasonlítani, ugyanis tegnap ittam először a sötétebb üvegesből, de az a helyzet, hogy szerintem nem csak az üveg, de az íze is változott. Valahogy édesebb lett, és szerintem ez nem hiányzott neki.
Költségkímélő okok miatt a népszerű sorozat a hajdúsági fővárosba költözik a… rendes fővárosból. Sikerült megszereznünk néhány információt a bekövetkezett változásokról. Berényi András és a cége megkapja a kettes villamos építése tendert, és boldogan élnek, míg…..
Chillingworth 2012.06.14 14:42:19
Chillingworth 2012.06.14 16:48:23
@GoldBáren: Már elnézést, de most szégyellnem kellene magam, mert nekem mosolyt csalt az arcomra?
Én, mint az "UniDeb" egyik hallgatója, szórakoztatónak találom ezeket a bejegyzéseket, még akkor is, ha akad bennük helyesírási hiba.