Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unknown

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Közeledik a Karácsony és mégis vannak olyanok,akik ünneprontóak akarnak lenni. Egyre több olyan hírről hallani,hogy a Karácsonyi menüt reformételekből is össze lehet állítani,mert így az ünnepek alatt is megőrizhetik alakjukat a hölgyek. De nézzük a dolgot az én…..
Bocsánat, bocsánat, bocsánat!Hivatkozhatnék arra, hogy nem volt időm blogolni, és részben igazam is lenne, de a jó öreg régi mondás szerint mindenkinek arra van ideje, amire akarja.Nos nem bírtam ki, és vasárnap helyett ma mérlegre álltam. És alig hittem a szememnek! Fogytam 3…..
Igen, sajnálom, ez a kettő most összecsúszott, és ez a posztom nem is lesz olyan hosszú, mint az eddigiek, mert baromi fáradt vagyok.Azt be kell valljam, hogy édességügyileg elcsábultam 5 kanál jégkrém erejéig...mélységesen szégyellem magam miatta - összezárt bokával, lehajtott…..
Fogyitréning Második nap 2010.03.22 23:36:00
Ez a mai nap nagyon hosszúra sikeredett.Reggel felkeltem, épphogy csináltam magamnak néhány szendvicset, hogy legyen mit ennem egész nap, és már rohantam is az egyetemre. Este hatra estem haza, akkor még elrobogtam boltba és a zöldségeshez, előtte még bedobtam egy adag mosást, aztán…..
Fogyitréning Első nap 2010.03.21 18:52:00
Első napnak még elég laza lett. De ennek komoly oka van.Először is egész délelőtt a gép előtt kellett ülnöm egy sürgős tervezési feladat egyik részét kellett megcsinálnom. Csapatban dolgozunk, szóval ha nem csináltam volna meg, őket hagytam volna cserben. Ez eléggé…..
Fogyitréning Előkészületek 2010.03.20 12:21:00
Nos, ez már nem az első próbálkozásom, hogy végre normál alkatúnak mondhassam magam. Gyerekkorom óta küzdök a túlsúllyal, mindigis duci kislány voltam. Azonban most, lassan 22 évesen úgy érzem, hogy amilyen irányba haladok, az nagyon nem jó. Egészségügyi problémám eddig még…..
Ezen a hétvégén rendezik meg a Petőfi Csarnokban Nagy Őszi Kisállat -és Növénybörzét, amire nak kollégával elugrottunk egy fél órára, aztán lett belőle másfél. Mert nem úgy van az, hogy a sokadik kölyökmacskánál, kölyökkutyánál, kígyónál, nyuszinál, görénynél,…..
"Édes istenem, hogy ez milyen aranyos. Ahogy az egész vidó ilyen hármas osztatúan fel van építve cukiságilag: egyrészt a maroknyi sün kezdőkép, aztán az eszement csámcsogás hosszan középen, majd a csattanó, áh, nem is lövöm le, nézzétek meg, egyszerűen ungárise cukiság…..
"Ő itt Kacér, az én szupercuki gyönyörűségem, aki természetesen tudja, hogy a fényképezőgép az ő tökéletességét hivatott megőrizni az örökkévalóságnak. Mellesleg egy hiú, beképzelt, féltékeny, önző, akaratos, imádnivaló királykisasszony" - írta nekünk…..