Regisztráció Blogot indítok
Adatok
átlagos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba szív iWiW: Jucus 2007.11.09 10:51:00
Köszönjük a rengeteg linket, reméljük jól szórakoztok! Klikk-klikk!- Jucus- Nudizmus, naturizmus barátikör- Krisztus katonája- Szuper képek egy szuper család szuper életéből- Csak tiszta MAGYAR nemzeti öntudattal rendelkezők jelölhetnek ismerősnek!!!!!!!!!!!!!!!!- Pff, A…..
átlagos 2007.11.09 21:49:56
Sziasztok,

Nem szoktam fórumokba írni és nem is olvasok túl sokat. Most unatkozom, ezért megosztom veletek a véleményem.
A Subba mottója: "Mindennapi mocsok" eleinte azt hittem hogy valami komoly dolgot takar. Fricskát a tömegmédiának, friss gondolatokat, színvonalas, vitriolos postokat.
Hát nem igazán. Ez tényleg a mindennapi mocsok frusztrált irodakukacoknak, sekélyes, unatkozó multirabszolgáknak, kissebrendűségi-koomplexusban szenvedő apukáknak, meg nem értett megmondóembereknek :).
A legtöbb post színvonala valahol a fentebb említett elírás-kiröhögés és egy jófejkedő naplós nosztalgia-riport között van.
Az iwiw válogatás még hagyján, bár 90% EGYÁLTALÁN nem vicces atöbbit meg elrontja sok kretén azzal, hogy elkezd írogatni a szerencsétleneknek (mennyivel nagyobbat ütne ha nem is sejtenék...)
A szerkesztőknek pedig remek dolguk van: Bármit, (nem bármilyen szart, csak simán bármit) elétek tehetnek, ti majd elcsámcsogtok rajta.
A hozzászólásokban fel-fel vetődő politikai felhangok pedig annyira nevetségesek...

Komoly mennyiségű szexuális és egyéb frusztráció van itt szerintem.
Kiváncsi lennék hányan írtak a 14 éves csajoknak álnéven, vagy küldtek a faszukról képet?
Félre ne értsetek: nem piedesztálról akarok szónokolni: én is írtam nekik! :)
Csak szerintem kár fikázni azért mert te már nem dughatsz ilyeneket többet, noha a fél karod odaadnád érte. Másrészt te sem voltál különb.
A vágyak tárgya pedig lehet akár szőrös nőszemély, hamvas kisfiú, lógó hasú csöves...

Nagyon rövidek a napok és gyorsan szállnak az évek. Annyi jó dolog van a világon.
Ezért nem értem egy-két kommentelő blogját: van időtök ERRE? A Subbáéékat legalább megfizetik érte, de nektek mi célotok ezzel? Ennyire nem csináltok semmit, enniyre rohadtak vagytok belül, ennyire fáj valami?
...