Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xMadaFukkerx

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Itt van a leges-legelső játékbemutató videóm!Nem is olyan rossz ez a játék. :) Fogyasszátok egészséggel. :) ..
Üdvözlet! Ebben a videóban, az Adobe Photoshop CS5 Extended Version -ban a maszkolást mutatom be nagy vonalakban. Felhasznált programok: Adobe Photoshop CS5 Extended Version Minecraft Skin Viewer Extended Beta HyperCam 3…..
-=xDaVeex=- alterRevolution ?! 2012.06.20 10:11:00
Sziasztok! Igen!Hogy mi is ez tulajdonképpen? Lényegében annyi, hogy akinek nincs kerete, vagy lusta, vagy esetleg tiltakozik egy játék legális beszerzése mellett, annak ez van kitalálva, a dobozos Call Of Duty - Modern Warfare 2 (későbbiekben csak MW2) többjátékos módja helyett. A…..
-=xDaVeex=- Első randomposzt. :D 2012.06.17 01:37:00
Sziasztok!Kezdjük a blogolást egy ilyen random - gamplay-el!Egy barátommal vettük még régebben fel. :)Jó szórakozást! ..
A blogotok admin felületén a Beállítások/Oldaldobozok menü fülre kattintva tudtok oldaldobozt hozzáadni, valamint szerkeszteni azok elhelyezését. A keltetőben (középső oszlop) találjátok meg azokat az oldaldobozokat, melyeket szeretnétek megjeleníteni a blogotokon. Az elemeknél a…..
-=xDaVeex=- Blog start! 2012.06.13 15:23:00
Sziasztok!El-startolt a blog. :) A YouTube csatornám : xMadaFukkerx   Ezen az oldalon többek között, írásokat, videóim posztolását fogjátok látni.  Aztán tudjátok... Komment, Sub, Lájk. :D..