Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KÉ81

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Alvázgondok 2014.08.19 11:47:52
Említésre méltó, hogy Lajos napra pontosan úgy érkezett meg másodszor is, ahogy kell. Meg az is, hogy a nyaralásunk legelső napján tette mindezt, s tekintve, hogy csupán négy napra ruccantunk le a Balatonra, én végig a partról figyeltem a többieket, ahogy lubickolnak. No de ez legyen…..
Értünk. Nem igen és nem nem. Talán. hcg = 3..
isolde Everyone is annoying 2013.08.28 21:38:26
Szóval nagyon érdekes, ahogyan reagálnak az emberek a gyermekszületésre. Egyrészt van az, hogy a gyerekvállalás valójában közügy. Nincs mese, az, lehet azt képzelni, hogy a magánügyem, de nem. Már a terhesség alatt elkezdődik a jelenség, hamarosan új kismajommal bővül a…..
isolde Babás dolgok 2013.08.13 15:42:54
Sopronban vagyunk, ahol azt az új szabályt hoztam, hogy este hat után nincs látogatás, és ez vonatkozik az itt lakó nagymamámra is, fürdetésen sincs közönség, rajtam és a babán kívül még egy segítőtárs (jellemzően a férjem vagy az anyukám) lehet jelen. Eddig ketten…..
Piroska és Farkas Vesenézés 2013.08.08 11:04:05
A kéteres köldökzsinór gyakran utalhat veseeltérésekre, ezért már a születésekor mondták, hogy kb. 2 hetesen nézessük meg a gyereket. Mikor bejelentkeztem az istenhegyire szűrésre, már akkor is kérdezte a doktornő, hogy miért nem nézték meg akkor a kórházban, mikor…..
Piroska és Farkas Negyen 2013.07.17 16:34:48
Ovatosan atcsusztam az agy vegebe, hogy ne ebredjen fel. Kitamasztottam valamennyire magam parnakkal, ami nem sokat segitett ugyan, de mit szamit! Itt szuszog a vallamon, hason fekve, maga ala huzott labakkal. Erzem, hogy osszeer a szivunk. Tegnap hazaertunk. Gep ele nem jutottam, telefonrol tudok…..
Meske vagyok, Piroska kért meg, hogy írjak nektek, hogy megszületett Róóózi!!! :) A ma reggeli nst nem lett jó, az ő szavait idézve: "jéghegycsúcsos"...valami olyasmi volt, hogy leesett 110-re a baba szívverése, ezért a doki az azonnali kivétel mellett döntött, hogy ne…..
Fügi is elment. Felfogni sem tudom, hogy Ő sincs többé. Este eltemetjük Alfi mellé a kertbe. Nünü csak így hívta "Csodakutyám". Hogy mondjuk el majd Neki, nem tudom...még Alfit sem mondtuk el......Nem tudok többet írni...
Piroska és Farkas SOK 2013.06.21 09:23:10
Aki azt mondogatja, hogy nyugodjak meg, meg hogy ne idegeskedjek, mert árt a kisbabának, az nem érti, hogy nincs egy lélekkikapcsolóm, vagy egy szívsajgásszabályozóm, mint a rádión a halkítógomb, amit csak át tudnék húzni a minimális szintre. Ezekkel a kutyákkal olyan szoros a…..
Nőorvosomnál tett tegnapi vizit bőgéssel indult. Ott kezdődött, hogy rögtön összetalálkoztam a szülésznőmmel a rendelőben, majd egy kiadós ölelgetést követően elmesélte (állítólag küldtek ki erről levelet, de én nem kaptam meg), hogy Dr Nullanullahét (sajátdoki) június…..
Piroska és Farkas Korhazban 2013.02.26 16:35:51
Nem mulnak a gorcsok, rogton ittfogtak. Kisbaba mocorgott, mehszaj zart. Kaptam infuziot, augmentin antibiotikumot es fekszem. Kozben nathasodok, torkom, fulem faj, szerintem lazam is lesz. Hhhhh.......
Piroska és Farkas Sok barna 2013.01.26 11:55:28
Megint elkezdett jönni a barna, sűrű valami. Eddig még ennyi sosem távozott, mint most. Komolyan, annyira rémes ez az egész, ahogy meglátom, ahogy összeszorul a lelkem, ahogy félek, ahogy sírnom kell de nem akarok kiborulni, ahogy féltem, ahogy görcsölök, ahogy percenként nézem,…..
Tizenotszor hangzott el a fenyegeto veteles a doktorur szajabol, es persze lattam leirva is nemegyszer, ami a lapomat toltogette. Ma reggel ota jon a barnas verzes (most nem olyan halovany, inkabb majdnemverzes). Farkas hazarobogott, Nunut leadtuk es otkor mar a korhazban voltam. Olyan doki…..
Piroska és Farkas Ejjel 2012.12.26 01:28:07
Hajnali fel ketto. Az elobb ebredtem, aludtam par orat, azt hittem, mar reggel van. A verzes alabbhagyott, legalabb mar nem "szulo" alvadt verbombat, ami valami dobbenetes erzes. Vegre este 8 korul engedtek inni es enni. Megragcsaltam egy kis beiglit, de hanyingerem lett. Dugdostam fel egy parszor…..
Avagy így ünnepeltem a születésnapomat.......Remek vacsora egy kellemes étteremben, kettesben Farkassal. Pont azt a helyet kaptuk meg, amire vágytam volna, kicsit elbújós, mégis benne a pezsgő késődélutáni nyüzsgésben. Pedig nem is kértük külön a kisasztalt, de mégis. Az étel…..
Drága barátnőm kétnapos cukorfalatkája, egyszerűen meseszép! Még a kórházban vannak, remélem holnap kijöhetnek. Íme néhány kép, amit ott fotóztam róla, a többi majd Náluk, ha megmutatja:) A sapikat Anyika készítette Neki (babonából előbb nem merte megböködni, csak aznap…..
Piroska és Farkas Lezárás 2012.07.19 20:35:00
Múlt hét végén, mikor kiengedtek a kórházból, a küret után (a vetélés másnapján) 700 körül volt a hcg. Most hétfőn mentünk vissza (jó sokat kellett várni, addig KVztunk, Farkas nevettetett, beszélgettünk), vettek megint vért (a jobb kezemből kilőttem a vákumot, így a balt…..
Piroska és Farkas Itthon faj 2012.07.13 12:36:00
Tegnap hazajohettem, bar a doki szerint meg nem megnyugtato a 700 hcg ertek. Hetfon kell visszamennem es megint megnez, mert tart a mehen kivuli terhessegtol is. Ezt erositi a bal oldalam szurkalodasa is. Meg verezgetek, nyilvan a kuret miatt, kicsit gorcsolok es gyakorlatilag mindenhol faj a hasam.…..
Tul a kureten. Ha azt gondolnank, hogy mindjart pakolhatok es mehetek haza -ahogy a tobbiek itt kuret utan- , vegre valaszokat kaphatok, tevedunk. A mutobol kifele a doki elmagyarazta Farkasnak, aztan kesobb nekem is, hogy mehen belul nem talalt semmit. Szerinte lehet, hogy a tegnap reggeli…..