Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C. Mack

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eminem - The Marshall Mathers LP 2(Universal) Az egész világ körömrágva várta, hogy minden idők egyik legsikeresebb rappere, Eminem visszatérjen a Marshall Mathers LP 2-vel, és olyat mutasson, amitől eláll a lélegzet. Slim Shady már régóta nem készített igazán ütős nagylemezt,…..
C. Mack 2013.12.03 16:15:54
@viktorszabo555: akkor gondolom te vagy az, akinek az átleg embernél kifinomultabb az ízlése, fogadjunk a yeezus is tetszett
C. Mack 2013.12.03 17:00:30
@MrZombieEater: semmi, csak azért hoztam fel, mert a hc kanye fanoknak volt az a szövege, hogy "ha nem tetszett a yeezus, akkor az a te hibád, mert nem elég kifinomult az ízlésed, és amúgy is a nyitott elméjű embereknek szánták, nem olyanoknak mint te"
C. Mack 2013.12.03 18:27:33
@viktorszabo555: őszintén szólva nem, mert nem azt kérdeztem, hogy szereted-e kanye-t, de igazából teljesen mindegy
Snoop nagy rasztafári reinkarnálódásában mi is sokáig kételkedtünk, aztán pár dal és egy nagyon betépett videó után már kezdtük elhinni, hogy ez most halál komoly. Azonban vannak, akik szerint ez az egész csak egy reklámfogás a rapper részéről és az egész rasztafári…..
Mindig csodálkoztam, hogy tudott apám elaludni egy meccsen a fotelben. Rájöttem, ez megy nekem is. Két sikeres akció, minden rendben van: Spanyolország, köszönhetően a tarthatatlan Xabi Alonso két góljának megkopasztotta a gall kakast. Annyit játszottunk, amennyit kellett, de…..
C. Mack 2012.06.24 12:48:57
@Kandaláber: húzzál már el innen a büdös picsába! ez egy foci blog, szubjektív emberek írják szubjektív szurkolóknak. senkit nem zavar, hogy trágárkodás van néha, én pl nagyon jókat szoktam röhögni rajta. ha meg ezt kiteszik az indexen a főoldalra, akkor az index szerkesztőségnek írkáljad a szarjaidat, ne ide verd a nyálad buzeráns.

apropó: szerinted szűrni kéne a hozzászólásokat a tartamluk miatt? ez a szólásszabadság, ember!