Regisztráció Blogot indítok
Adatok
déli tenger

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A foglalkozásától is eltiltanám azt az elemzőt, aki ezen adatok alapján akár a Fidesz biztos bukásáról, akár most is megismételhető győzelméről beszél – írtam pár napja a friss közvélemény-kutatási publikációk kapcsán. Ennyivel azonban nem lehet megúszni, hiába a…..
déli tenger 2012.06.14 11:54:43
@concret: Igazabol en azt vitatom, hogy mennyire kotodnek ezek a valosaghoz. Pl.: az MSZP megrendelesere csinalnak egy FIDESZ tamogatottsagi elemzest vagy forditva. Mivel "minden szentnek maga fele hajlik a keze" es "aki fizet, az parancsol" elven. Nem tartom hitelesnek a felmereseket. Tehat ezek nem masra valok mint a kozvelemeny befolyasolasara akar pozitiv akar negativ iranyba. De az is igaz, hogy "oszd meg es uralkodj".
déli tenger 2012.06.16 15:02:16
@ménrót: Hozza szolasoddal teljesen egyet ertek. Bar az altalad emlitett konyvet nem olvastam de a meglatasa es az elemzese szerintem is helyes. Mint korabbi kommentemben irtam: "Az emberek nagyresze nem erti vagy csak egyszeruen valamelyik politikai oldal informacioira tamaszkodva probalja kialakitani a velemenyet a valtozasokkal kapcsolatban." Mind a kormanyzo partok mind az ellenzek nem mas mint báb a penzhatalmi elit kezebe. Ajanlanam figyelmedbe az ECHO TV Hatter kep musorat.

www.echotv.hu/videotar.html?v_id=14179

Hosszab ideje figyelem azt amirol beszelgetnek es amit mondanak. Igazabol ugy erdekes ezt figyelemmel kiserni ha mindig idoben vissza lepek es egy korabbi ellemzest meghalgatok beillesztve a jelenlegi tortenesekbe.

Furcsa modon ezek a dolgok teljesen beleillenek abba kepbe amit a penzugyi vilaghatalmak egymas kozotti torzsalkodasanak, celjaik eleresenek a kovetkezmenyei. Viszont azt, hogy ezt megertsek az emberek olyanokra volna szukseg akik felnyitjak a szemuket es elmondjak nekik a teljes igazsagot. Na, ezeket az embereket viszont vagy gyorsan a sulyesztobe teszik vagy koruptaljak oket valamilyen modon.

Az itt es mas oldalakon kommentelok kozott is ritkan talalkozok olyan szemelyekkel akik nem valamelyik politikai iranyzat doktrinait hangoztatjak. Vagy esetleg egy kicsit megvilagosultabban az "ugy se tudunk ellene tenni semmit" elvet kovetik. Sajnos azokat a konyveket amik a mult es a jelen torteneseibe kalauzkent szolgalhatnanak, betiltottak. Bar a neten megrendelhetok.

Vissza térve blog bejegyzes mondandojahoz a kozvelemeny felmeresek es ellemzokhoz. Kizarolag olyan temakban tesznek fel kerdeseket amik csak arra utalnak, hogy felmerjek az emberek tureshatarat. Mit es meddig lehet fesziteni? Abszolult lenyegtelen szamukra 2014-ben ki nyeri a valasztasokat vagy , hogy milyen eredmennyel. Max. ha nem jon be a joslas majd azt mondjak "tevedtunk". Elsosorban az emberek szemleletenek kellene gyokeresen valtoznia ahhoz, hogy valoban erdemi valtozasok legyenek. Sajnos erre meg nagyon sok idore van szukseg.
déli tenger 2012.06.14 11:34:46
@dr. Bubó: Ne forgasd ki a szavaimat!! Legyszives. Nem bantani akartalak, ez aljon tollem a legmesszebb. Csak figyelj arra ahogy irsz. Vannak programok a neten amik segitenek ebben. Mivel sokat kommentelsz elobb-utobb ra fog allni a kezed a helyes irasra. Egyebkent az enyem se tokeletes de legalabb megprobalom.