Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spatiphyllum

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi van? Magyar volt-e Muagerisz? 2019.10.20 15:18:26
Manapság meglehetősen egységes álláspont, hogy a kutrigur Muagerisz király neve kapcsolatban áll a magyar népnévvel, gyakorlatilag az első írásos említése annak a szónak, amiből a népnév lett. Ezt az állítást mindenki vagy evidenciaként kezeli, vagy ha az elképzelés származásáról, indoklásáról van…..
Spatiphyllum 2019.10.21 18:33:47
@cívisvárosi: Nem annyira nehéz ma származási genetikát csináltatni. A mi családunk N1C1* és a vezetéknév szerint is listázva van a régi magyar családnevek közt. Tehát a kapcsolat még ma is fennáll.
A címben jelzett kérdést tette fel a kormánynak egy újságíró a napokban; a kapott – nemleges – választ, illetve mindenekelőtt az indoklását talán nem felesleges egy-két szempontból kommentálni. Elöljáróban azzal kezdeném, hogy a válaszban leírtak túlnyomó részével egyetértek (olyannyira, hogy egy…..
Spatiphyllum 2017.07.19 19:24:16
Naná! Nemzeti. Hát hogyne. Én meg nem rendelkezem anyanyelvi szintű angoltudással.

www.scopejointaction.eu/about/
Hát kedves Tamás, Önt úgyis hiába kérnénk arra, hogy a hazai rendszert tegyék használhatóvá és a valós adatok legyenek benne láthatók. Itt olyanok nincsenek.
Megtanultuk.

Már nincs mit írnom.
Minden jót a saját képzeletbeli világában.
Erdősi Eszter
Cukkerberg Egy fantasztikus óvoda 2012.06.11 11:48:00
Ha egy kisgyerek cukorbeteg lesz, az óvodai környezet nagyon ritkán "veszi az akadályt", vállalja a felelősséget és segíti a szülőt és a kicsit is az új helyzetben. Rengeteg a félinformáció, tévhit a cukorbetegséggel kapcsolatban - néhol még olyat is hallani, hogy a diabétesz…..