Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bumperr

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormányzó szociálliberális szövetség (USL) elsöprő győzelmét hozta a hétvégi helyhatósági választás Romániában. Az USL a szavazatok több mint felét söpörhette be, 35 százalékot verve a második helyezett Demokrata-Liberális Pártra. A korábbi pozícióit nagyjából…..
Bumperr 2012.06.12 19:40:59
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

Ki is itt a liberális???

Kérdezzük meg a gazdádat, Orbán Viktort!

"A hozzám legközelebb állók, KÖVÉR LÁSZLÓ és Fodor Gábor VELEM EGYÜTT egyfajta SZOCIÁLLIBERÁLIS meggyőződésűek."

"A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja, a modern XX. század végi LIBERALIZMUS."

"Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári LIBERÁLIS kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen LIBERÁLIS kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül... Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen. Egy liberális kormány képes lesz arra, hogy kíméletlenül szembeszálljon az idegengyűlölettel."

Mindezeket ORBÁN VIKTOR mondta, az akinek a seggét nyalva, most nagypofával liberálisozol! Erre varjál gombot süsüke!

Szóval ha valakik itt le lesznek köpve, azok bizony ti lesztek, sőt már lettetek is, ha nem vetted volna észre! Erdélyben, a Felvidéken már meg lett mutatva, hogy hova takarodjatok a mocsadék, nemzet megosztó politikátokkal, már csak két év és innen is takarodni fogtok!