Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szotyiana

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zuhanyzok.Csendben.Amennyire lehet.Figyelem, mi történik addig odakinn. Például Thomast ki kell menteni szirénázó mentőhelikopterrel a Kanapé-szakadékból, vagy Szotyi-szimfónia tuccog kínai elektromos zongorára és műanyag dobverőre, bármi, amiből az következik, hogy Gyerek él…..
Kedves "Táita", "Íditó", "Döndinéni", "Aninéni", és "Anitó"! Nagyon nehezen hiszem el, hogy nemsoká' nem Veletek töltöm majd a napjaimat. Minden reggel úgy jöttem, mintha haza jönnék, és úgy "szeletlek" Benneteket, mintha a családom volnátok. Anya most nagyon szomorú, mert…..
Azt gondoltam, hogy az első szavak majd klasszikusan baba, mama, papa és társai lesznek. De a szókincs-bokrocska úgy cseperedett, és hozott minden nap újabb és újabb szórügyeket, ahogy a legintenzívebben megélt érzések akartak kifejezésre jutni.Az őszi falevelek (tölgyfa levelek)…..
Szotyiherceg a kertben focizott. Keze-lába lobogott, úgy szaladt a labda után, jó esetben el is találta, és végtelen koncentrációval az arcán hol az Udvari Macskát célozta be, hol engem. A kerítésen futó trombitavirágon most kezdenek nyílni a fürtös narancssárga trombiták. Mivel…..
Szotyi Világa ...Mákos nudli... 2012.06.28 18:50:00
Az én csemetém másfél éves kora óta bölcsis menzán nevelkedik. Ezt részletezhetném, hogy miért alakult így, de az egy teljesen másik, - például: hogyandöglünkbelealakáshiteltörlesztőnkbe című - blog bőséges anyagát tenné ki. A menza, az menza, akár 1982-t, akár 2012-t…..
A blogotok admin felületén a Beállítások/Oldaldobozok menü fülre kattintva tudtok oldaldobozt hozzáadni, valamint szerkeszteni azok elhelyezését. A keltetőben (középső oszlop) találjátok meg azokat az oldaldobozokat, melyeket szeretnétek megjeleníteni a blogotokon. Az elemeknél a…..
A Gyerek bizony büdöske, jellegzetes szagocskája van, ami már saját gyártás, és egy "átmulatott" bölcsis nyári nap után egy percig sem kérdés, hogy este mossunk-e hajat, vagy sem.Az eredményt (értsd: frissen mosott-szárított szöszke álmos buksit) úgy szoktam szagolgatni behunyt…..
Szotyi Világa ...Anyajegy... 2012.06.13 16:30:00
Fürdés után, mihelyt kiszabadultak a karjai a kapucnis törölközőből, kurkászni kezdte a karomat. -Szőlös! - állapította meg, az egyébként teljesen átlagon aluli szőrmennyiségre az alkaromon. Majd felfedezett egy anyajegyet a csuklómon: -Szösz. -Ez nem szösz, Zolikám, ez egy…..
Áron A kevesebb néha több... 2012.06.12 20:34:00
- Anya, szerinted én mi leszek, ha nagy leszek? A kérdés a vacsora alkotóelemeinek aprítása közben ért és tökéletesen célba talált. Éreztem, hogy fordulóponthoz érkezett gyermekem erkölcsi nevelése. Mert magam is, akárcsak a legtöbb szülőtársam időnként beleesek abba a…..