Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Intermouse (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A városi copfos csajszi bevágódik szerény kisterepjárós BMW-jébe, majd útra kel(l). Lilu kerítőnek állt, tarsolyában néhány kérdéssel. Az ég mindenhol szép kék, néhány gyönyörű felhő úszik csak az égen, szarszag sehol, csak gyönyörű porták, 100 milliós szerény…..
Modorosblogot megszégyenítő szóvirágokkal hozta le a mai Bors a hétvége bombahírét: a Való Világ narancsdobáló Playmate-je, Márki Zsuzsi szombaton egy törött pohárral akart véget vetni életének! "A lány az ereit vágta fel, a Bors információi szerint a sokat látott…..
A Fidesz új elmebaja szerint minden gyerek mellé, aki lóg, rendőrt állítanának; a tervezet szerint a rendőrök minden 14 év alatti gyereket vissza kell hogy kísérjenek az iskolába, aki nem megy be.  Szemünk előtt van a kép, ahogy kommandósok rontanak be a kőbányai lakótelepi…..
Intermouse (törölt) 2012.06.19 12:47:11
A poszthoz beillesztett kép roppant manipulatív. Semmi köze a magyar viszonyokhoz, de legalább hazug és ferdít.

A FIDESZ nekem nagyon nem szimpi, de pont az iskolai lógás, bűnözés, verekedés, plázázás, graffiti az, ahol el kellene kezdeni a fiatalok bűnözésének visszaszorítását.
Elvenni a támogatásokat végleg, rendőr bekíséri a gyereket az iskolába, ha nem akar járni, akkor 16 éves kora után nem is kell kényszeríteni, csak a bajt csinálja az órán, megveri a kisebbeket, a tanárt, védelmi pénzt szed, drogozik, aztán mentő viszi el a suliból.
16 év alatt igenis vigye be a gyereket a rendőr, mert akkor még megvan a remény arra, hogy megjön az esze és ember lesz belőle, 16 év felett meg már ne rontsa a levegőt a semmirekellő kölyök, mert akkor már időzített bomba egy közösségben.

A tanulás lehetőségét mindenkinek meg kell adni, de aki nem akar, azt 16 felett már nem kell kényszeríteni erre. Sőt, aki 16 éves koráig nem volt képes elsajátítani a társadalmi együttélés szabályait, azt ki kell zárni a közoktatásból.

A szülővárosomban a legalja szakiskolából és a legelitebb újgazdag szülők gyerekeit oktató gimiből lógnak a legtöbbet a diákok.
Csak éppen az elit gimis tanári nemtörődömség miatt, otthon a luxusban lóg, a primitív fejszerkezetű bádogos tanuló meg a vasútállomáson kannás bort vedel.
Egyik sem jó, tenni kell ellene.

Amikor én voltam gimis, még mélyen megvetett volt, aki bukik, lóg, hőzöng, ma meg már ez lett a norma, nem hagyják a rendes tanulót érvényesülni, figyelni, zavarják az oktatást.
Egy angol fórumon futottam bele, egy első blikkre értelmezhetetlen kérdésbe: „Megszűnt az állásom, most álláskeresési támogatást kapok. Newcastle-be készülök egy hónapra, mert a barátom ott tanul. Az lenne a kérdésem, hogy a támogatásomat örökre elveszítem, vagy csak arra…..
Vajas kifli csípős paprikával. Van ennél jobb?  ..
Intermouse (törölt) 2012.06.17 13:23:48
Sorkizárt A Viszkis nyomában 2012.06.13 11:16:00
Közgazdászok kiszámították, hogy nem érdemes bankot rabolni. Mivel az Amerikai Egyesült Államokban mindössze 1 millió forint, Angliában pedig 4,7 millió forint az "átlagkereset" egy-egy akció után, legalább négyszer kellene robbantani ahhoz, hogy szép összeghez jussunk. Azonban…..
Intermouse (törölt) 2012.06.13 15:30:15
Az Eb eddigi talán legszebb, és a lengyelek számára hihetetlenül fontos gólját lőtte kedd este Jakub (Kuba) Blaszczykowski az oroszoknak. A gólszerző a meccs után a találatot édesanyjának ajánlotta, és azt mondta: „az édesanyám nézett engem, érzem, hogy segít engem”. Kuba…..
Intermouse (törölt) 2012.06.13 15:20:16
@dr. Ez is csak egy nick: Egy orosz játékos megvásárlásához, lefizetéséhez nem két fillér kell ám, hát még egy egész csapathoz.
Úgy ki vannak tömve pénzzel az oroszok, hogy szerintem csak valami gazdag arab ország tudja a meccseiket megbundázni, de nem a lengyelek...
Sanyi felfedezte, hogy miért nem adnak vissza a jegyautomaták. A klasszikus ATM-eldugaszolós trükk itt is beválik, az eltorlaszolt pénzkiadó ajtó mögött természetesen ott volt a visszajáró. A történet fénypontja, amikor naiv ügyfél bejelentette az esetet a…..
Intermouse (törölt) 2012.06.12 20:08:02
A posztoló egy mocskos rasszista, tipikus magyar hozzáállás, hogy más nem is lehet az elkövető, csak egy roma származású polgártársa.
Szégyellje magát. Amíg a bíróság jogerősen el nem ítéli, addig mindenki ártatlannak tekintendő.

Amúgy azzal, hogy kivette a gépből a pénzt, a posztoló vádolható lopással. Senki más.
Vagy ez úgy megy, hogy a posztoló ránéz valakire, és ha sötétebb a bőre, akkor bemószerolja?

@ferand1979: Azzal teljes mértékben egyet tudok érteni, hogy szúrópróbaszerűen, akárhol ellenőrizzenek a rendőrök. Az, hogy máshol ez nem szokás, az engem nem érdekel, ugyanis máshol az sem szokás, hogy 10 éve lejárt műszakival, életveszélyes állapotban közlekedjenek az autósok, kamionosok.
Amíg a magyar nép nem tanul meg közlekedni, addig tűzzel, vassal, korbáccsal kell rákényszeríteni a szabályok betartását. Megszokik, vagy megszökik. Ennyi!
A magyar egy szolga nép, ütni kell.
A minapi médiaszenzáció szerint Németország, illetve az észak-európai centrum vezetése alatt hamarosan megszülethet az Európai Egyesült Államok. E sorsdöntő hetekben talán nem lesz teljesen érdektelen, ha megfelelek azokra a kritikákra, melyeket a közelmúltban kaptam, s amelyek…..
Intermouse (törölt) 2012.06.12 11:26:05
@fran7: mi létrehozzuk az Európai Egyesült Államokat, a muszlim előretörés, új honfoglalás, benépesítés egész Európában meg megfordítja a népesedési trendeket, végül a sok bevándorló kikiáltja az Európai Egyesült Emirátusokat az egyesült Európa romjain.
Ahogy már sok birodalommal megtörtént, hogy a romjain a gyorsabban szaporodó bevándorlók alapítottak új államot. Ez teljesen normális folyamat, csak éppen az "őslakosoknak" kellemetlen.
Ez történik most is kicsiben. A norvég, dán, svéd, német, francia jóléti állam által létrehozott óvodákba és iskolákba muszlim gyerekek járnak. Mi toleránsak vagyunk velük, ők meg a jóléti állam csecsén felnőve átformálják Európát szépen lassan.
Intermouse (törölt) 2012.06.12 10:25:45
A német jóléti állam alapjait nem az amerikaiak tették le, hanem Bismarck. Amikor az USA-ban még tombolt a vadkapitalizmus, a cikkíró által gyűlölt és rettegett poroszoknál már volt egészségbiztosítás és egyéb hasonló mocskos fasiszta dolgok.

Németország nem Hitlerrel és nem is az amerikai megszállással kezdődött, hanem a németek hozták létre sok-sok évtized alatt. Már 1848-ban is próbálkoztak. Aztán a poroszok fejezték be az egyesítést.
A 2.vh után és főleg 1968 után igyekeznek kimosni a németek fejéből a porosz múltat. Elég jól sikerült is kiirtani a német közgondolkodásból és az oktatásból a porosz hagyományokat, ma már a porosz a náci szinonimája a műveletlen, agymosott emberek körében. A poroszosságtól rettegni kell, az valami náci dolog, minden rossz forrása. És mára ezt főként a németekkel sikerült elhitetni.

Az 1. vh után meg minden háborús országban dúlt a korrupció, munkanélküliség, megrendült a hagyományos politikai berendezkedés, még Angliában is, sztrájkok, válság. Franciaországban meg pláne.

Buta egy nép ez a magyar, hogy mindig kell neki egy másik nép, aki sikeresebb, de mégsem tanulni akar tőle, hanem szidja, retteg, hazudik róla.

Ja, és az USA létrehozásánál is vastagon ott voltak a német bevándorlók, elég megnézni az amerikaiak származását, keleti parttól a nyugatiig tiszta német bevándorló az egész.
Az igaz, hogy az USA tiszta lappal született, és részben ezért is lett olyan sikeres, jól felépített állam, de nézzük meg a dél-amerikai államokat, amelyek szintén tiszta lappal jöttek létre, mégsem igazán sikertörténetek.
Talán mert az USA-t a gonosz protestáns, munkához szokott németek, hollandok, angolok, skandinávok hozták létre, Dél-Amerikában meg spanyol, portugál ültetvényesek uralkodtak?
A protestáns németek létrehozták az USA-t, majd az USA létrehozta az új Németországot a 2. vh után? Valahogy így?