Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarshallX

23 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném gyorsan letudni a tiltakozást, miszerint működne. Persze, egy bizonyos értelemben igen -- vegetál. De a lényegi folyamatok szintjén nagyon nem működik. A német FMCG (fast moving consumer goods, magyarul mindennapos termékekre szakosodott, kb. "vegyes-") boltok, mint a Lidl és az Aldi egy…..
NemGogol Terror a városokban 2017.08.18 10:48:45
Mentősök és rendőrök látják el a Barcelonában történt merénylet áldozatok sérüléseit a Ramblán (Joan Sánchez) „– A radikalizálódás hihetetlenül gyors, a katalizátor általában egy közeli mecset vagy az internet. Néhány hét, esetleg hónap alatt eljuthatnak odáig, hogy menni akarnak – állítja Preben…..
Stuvi Blog Pár kapcsolat 2017.02.12 11:00:00
Mármint én, nem a többi stuvi. Nem általánosítok. Van itt mindenféle példa. Igazi pasifaló, örök próbálkozó, barátnő, menyasszony feleség, anyuka… Én speciel csak simán szingli. Nyilván rájöttetek már, hogy ennek az elviselhetetlen személyiségem az oka… :D Csak viccelek.…..
RationalEyes Burger a Karinthyn 2015.10.27 15:43:27
Régóta szemezgetem egy nagyon új gyors-kaja csodával a Karinthyn. Bevallom egyszer már bezony betértem, de akkor nem úgy indultam neki, hogy elemezni fogom a helyszínt és magát a terméket is.  Akarva akaratlanul a Hooters jutott eszembe mikor a narancssárga pólós kisasszony a pult…..
Teljesen rémisztő az alcím olyan mintha, most a Texasi chainsaw massacre újabb epizódját forgatnánk, de szó sincs erről, csak szerettem volna, ha kicsit borzong a közönség attól a ténytől, hogy elérkezett az utolsó nap.  Reggeli:  Ezért kérlek becsüld meg őt! A vén…..
Péntek magasságában megüti az embert a jól ismert, aszentségitdenemszeretnékméghazamenni gondolat, s ez marcangolja folyton, s szürke állománya tűréshatárának széleit feszegeti, a rutinosabbik ezt igyekszik néhány üveg borral ,esetleg sörrel a bátrabbik bourbonnel elütni, de…..
Ahogy azt a fő cím is sugallja imáim meghallgatásra találtak vala, előző bejegyzésemben említettem, hogy nem mernek fűszerezni erőteljesen a szakácsok, hát tegnap megkaptam kettő "kedencemet" a gyöngyhagymát és az édesköményt, világosan tudtomra adták ezzel, hogy ne panaszkodj…..
Már megint azok a fránya ernyők:  A kedves olvasó még bizonyára emlékszik az előző bejegyzésben említett ernyővadászatra, mely hellyel közzel sikeresen végződött, nos a mai napon csak hébe-hóba támadt fel a szél, de akkor mint amikor mindent felrakunk Vegasban a fekete 8-asra,…..
A vihar: Magam fogom megkövezni, mivel elfelejtettem beszámolni a hétfői nagy viharról, ami voltaképpen csak kisebb nagyobb széllökések sorozatából állt, de önmagában is elég erős volt ahhoz, hogy a napernyők kövessék a legtöbbünk által bizonyosan sokat hallott nótát: 'a mai…..
Reggeli: Mondanom sem kell, ki korán kell roppanós virslit, s tojásos rántottát lel, ez ugyebár elengedhetetlen kelléke az európai reggeli korgó gyomornak és különféle savlekötőt sem kell utána még szedni. A roppanós virsli erősen közepes minőségű volt, viszont sikerült…..
M7-es autópálya a szokásos majd egy órás zötykölődés, olyan melegben, amikor az ember orrát a szellő sivatagi homokként fújja át, s minden apró 'szemcséje' orrunk nyílásában égető érzést produkál, megnehezítve minden gondosan bevett lélegzetet. A hőmérő higanyszála eme…..
  Elozo bejegyzeseim kozott emlitettem, hogy -Nashville es kornyeke a 'videk' kategoriaba tartozik, itt megemlitenem, hogy akkor meg nem tudtam... hogy mit nem tudtam? Nem, kedves olvaso, itt most nem lesz szo kapitalis harcsakrol es buvaremberekrol, itt kerem szepen arrol van nagyban szo, hogy…..
RationalEyes Buffalo Wild Wings 2014.03.24 03:50:49
Kellemes atmoszfera, rengeteg LCD TV es nagyon kedves felszolgalo lanyok, roviden ez jellemzi a Buffalo Wild Wings ettermet.  ..
RationalEyes Apronep:) 2014.03.21 20:53:35
GMC Sierra ..
Alligator szendvics Marcius 19. este - Sport Bar - Franklin TN  Kellemes hangulato ejjeli falatozo az ipari reszen a Cool Springs blvd kozeleben. Tengeri herkentyukbol nincsen hiany, viszont en sokkal inkabb szerettem volna valami hangyanyit kulonlegesebbet atengedni fogam keritesen. A…..
RationalEyes A beke szigete 2014.03.20 12:18:20
A beke szigete - egy thai masszazs szalon hangulatat idezi. A kep felkerulesenek oka egyszeru: Az a 35 negyzetcentimeteres bumszli doboz a falon, felelos az igazak almat alvo emberek ejszakai felebreszteseert. Az elektromos futes, kb orankent bekapcsol, ami olyan mintha egy Mig 29-es vadaszgep…..
RationalEyes A szornyeteg 2014.03.20 12:07:34
A faradt olajat leengedni kivano ferfiak szeme ele a fent lathato szornyeteg tarul. Azon gondolkodam, hogy ezt nem lehetett volna egyszerubben megoldani?  ..
RationalEyes Big Fat Cookie 2014.03.20 02:44:32
Big Fat Cookie - A havi zsirbevetel 50%-a. Norbi batyank nyomban szuiszidalna ha meglatna minket ezt az apro, tenyerem nagysagu teasutemenyt elfogyasztani... ..
RationalEyes Hotel 2014.03.20 02:42:03
  Elegancsos szoba - ezen a bo 50 negyzetmeteren valahogy csak megleszek egyedul :) Extra nagy furdoszobaval, mert azert a megalomania itt is kell h jelentkezzen... ..
RationalEyes Miami - Nashville 2014.03.20 02:36:42
Irany Nashville - olyan jol sikerult a koran keles, es annyira kicsi volt a sor a biztonsagi ellenorzesnel, hogy sikerult 1 oraval hamarabb odaerni a kapuhoz. WIFI halozat vadaszasa, sikertelen, mert ami ingyenes az ugyebar nem mukodik, fizetni meg ugyan miert? Mi magyarok jobban szeretjuk az occo…..
RationalEyes Tank 2014.03.20 02:36:39
..
Hogy Borat-ot idezzem, US and A-be sikeresen megerkeztem marcius ho 18. napjan. Utvonalam BUD-LHR-MIA-BNA keresztul vezetett. Budapesttol Londonig a szokasos kb ketto es fel oras zotykolodes, ezt meg az is aki Ikarussal megjarta anno Bulgariat vagy Romaniat siman tuleli, nem is ekkor fogalmazodott…..
RationalEyes Paolo Freire 2012.09.12 21:50:18
'What happens with the establishment of a new status quo is that the oppressors don't find themselves freed. On the contrary: they'll feel as if they are being oppressed. That's because to them, who are experienced in being oppressors, everything that isn't their old right to oppress is seen as…..
Hungarian National Consultation 2012 in English vs Economy What do you think? Please fill out the questionnaire. There are individuals who suggest that Hungarian companies operating with less than 20 workers shall be entitled to a flat rate in terms of their taxation, because the chances are…..